Kekler - Pastalar Katmer pogaça (resimli)

enfes görünüyo
ve şekil olarakta baya ilginç
muhakkak deneyeceğim bi tarif ellerine sağlık

canım ben yaptım bundan
kesinlikle süper oluyorr
herkes bayıldı
paylaştığın için çok sağoll

ilayda yaptım bacım yanlız benimkiler üst üst konunca yapıştı yaw bende tek tek açtım ama sonuç mükenmel kocaöçok beyendi yedik cayla az önce

merhaba ilaydacım ya benim anlamadığım şey bu şekli yanyana dizipmi verdin cevap yazarsan sevinirim a.s.

Bezeleri tek tek açip, her birini yaglayip yaglayip ûst üste koyuyorsun ya, sonuç ortadaki resim gibi oluyor. Haa simdi üst üste açmis oldugun yufkalari , o sekilde merdaneyle tekrar açiyorsun. Sonra biçakla o tek olmus yufkayi yukardan asaga sagdan sola kesiyorsun, kek gibi mesela. Toplam 8 tane çikiyor, 4 de çikabilir sana bagli yani. En son resim gibi. Umaarim anlatabilmistirim. Türkçem biraz kit tir :1closedeyes:

süper bi tarif. ilk fırsatta deneyeceğim. yanlız eşimde ve bende kolestrol sorunu olduğu için ben aralarına tereyağı değilde sıvıyağ sürmeyi düşünüyorum. sonucu paylaşırım. tarif için teşekkürler ilayda26. hepinizi öpüyorum.

Keşke resimlerin alıntı olduğunu yazsaydınız..............

İlayda 26 tarif için çk teşekkrler çok leziz vede çok pufidik poğaçalar oldu.Evdekiler çok sevdiler.Tarif için saolun:)

Arkadaşlar tarif için teşekkürler ama bu foto gözükmüyor :mirmirmirmir
Ben de yapmak istiyorum ama keşke önce fotoğrafını görebilseydim...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…