- Konu Sahibi little bird
-
herkese merhabalar. Bende bircok kisi gibi zayıflamak istiyorum hemde cok uzun süreden beri. Yaklaşık 2 yıldır ugrasıyorum verebildim mi verdim ama bi kaç ay sonra moralim bozuldu bişeyler oldu bıraktım saglıklı yaşamımı yine başladım yemeye boyle surup gitti. Ben gecen haftalarda yine diyete başladım gayet guzel gidiyodu tabi arada kaçamaklarım oluyordu ama iyi gidiyodu 60dan 58e gelebildim. Ama dün kendimi kotu hissediyodum sebepsiz boşlukta gibi bıraktım herşeyi gittim yemege saldırdımhemde aksamın 10unda aksam yemegimi yedigim halde yani tok oldugum halde.Sanırm bunun sebebi duygusal açlık ben bunu yemekle bastırmaya çalışanlardanım 8-9 parça çikolata çeyrek ekmek peynir derken akşam oldugunda karnımın şişliginden uyumam 2 saatimi aldı. dun yedim, niye neden bende bilmiyorum ama sebebi yemegi sevmemden degildi.iste boyle...
Bu sefer bi günlük açıyım yeme istegim geldiginde buraya yazayım yaptıklarıma emeklerime bakıyımda dun aksamki gibi bi geceyi bi daha geçirmiyim istiyorum.
Artık normal kiloda yada bazılarına gorede sisman denilen insanlardan olmak istemiyorum, incecik bacaklar incecik bi bel istiyorum ve inşallahta olacak...
:) bu olay bendede var sebepsiz yemek sıkıntıdan.Çalışmayı bırakıp evde olduğumdan beri aynı durumuyu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?