Bebek Beslenmesi kavanoz mamaları..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecrin_krks

evli-mutlu-çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
205
5
46
İstanbul
kızlar ben bişi sormak istiyorum kaç gündür oğlum benim yaptığım çorbayı yemiyo sadece tarhanayı yiyo ama hergün de tarhana verilmez ki..kaç çeşit sebze çorbası yapıyorum yemiyo bugün de markette dolaşırken kavanoz mamalarına takıldı gözüm hiç düşünmemiştim şimdiye kadar almayı bikaçtane aldım oğlum severek yedi ama yarım kavanoz kadar ikindide yarım da akşam yedi yani toplam 1 kavanoz yemiş oldu..günlük 1 kavanoz sebze püresi yeterli olur mu onun için ?bide 1 ay önce ablamlarda çorba yapamadım yine almıştım ama onun kıvamı çok koyuydu bebek onu nasıl yesin ki resmen kaşığı ters çevirsen dökülmez derecede koyuydu bende az bişi ılık suyla sulandırdım zararı olur mu bu şekilde yapmamın acaba?siz nasıl yediriyosunuz?tamam bazılar yenilebilecek kıvamda ama bazıları da okadar koyu ki oğlum yutmaya çalışırken çıkıyodu hepsi ağzından..

Ben bugün ilk defa aldım kavanoz çorba evde bulunsun die halen vermedım ama ..kavanozun üstünde yazıordu sulandırabılırsnız dıe bebegınızn yıyebılecegı sekılde yapılabılır

sen hangi marka aldın canım benimkilere baktım öle bişi yazmıyo sadece yemeye hazır dio..ama kaynatılmış ılınmış suyla sulandırmanın da düşününce bi zararı olcağını sanmıyorum..meyve püreleri yanilebilecek kıvamda ama sebzeler baya koyu..

bende kızıma yaşına kadar yedirdim çok fazla olmamak kaydıyla yedirdim. genelde evde taze meyvelerden vermek daha sağlıklı diye düşünüyorum ama arada mamada vermek sakıncalı değil benceee,sulandırmakta sakıcası yoktur. kaşık mamalarıda kullandım arada..

sen hangi marka aldın canım benimkilere baktım öle bişi yazmıyo sadece yemeye hazır dio..ama kaynatılmış ılınmış suyla sulandırmanın da düşününce bi zararı olcağını sanmıyorum..meyve püreleri yanilebilecek kıvamda ama sebzeler baya koyu..

cnm aptamil mılupa aldım ben bugün verdim maşşallah yedi tadı da güzel baktım bende:)) havuç. kereviz ,PIRASA ,MAYDANOZ,tavuk suyu karışımından almıştım .. kavanozu ısıttım cezve içerisinde güzel ısınmıştı..Bayagı suluydu BU YÜZDEN ben daha da sulandırmadım ... mesela meyve püreleri bayagı yogun oluor ama çorba sıvıydı açma geregı duymadım ben ...

Son düzenleme:
cnm tekrar baktım sımdı kavanoza ;seyreltebılır yada robottan gecırıp daha puruzsuz hale getırebılırsnız dior:))

Back
X