Bebek Beslenmesi Kavanoz Mamaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Artik o dedigim ciftlkten ev yapimi pureler aliyorum.
Ayrıca çıkan bu haberler ne kadar doğru bilemiyorum. Malum internette bilgi kirliligi de var. Ancak bazen mecbur kalip kavanoz mamasi da veriyorum. Ozellikle de disarda uzun sure kalmissak. Yavrularimiz Allah'a emanet olsunlar. Bu hilekarliklarin asli varsa onlarin da vicdanlari kanasin o zaman. Bebek sağlığıyla oynamak hangi vicdana sigarsa.

Benim bebeğim Milupa'nın Organik Kavanoz Serisinin tam bir hastası :) çok severek ve iştahla yiyor favorilerimiz Organik Meyve Kokteyli ve Organik Mandalina Üzüm Elma bunların içine 1 yemek kaşığı Milupa 8 Tahıllı Ballıyı da ekleyerek besin değerini tahıllarla arttırarak, ona farklı bir lezzet sunabiliyorum ve gerçekten de çok hayat kurtarıcı.

Merhaba arkadaşlar. 5,5 aylık bir kızım var. kilo alımımız hep problemli oldu. hazır hiçbirşey vermek istemiyorum. herşeyini evde kendim hazırlayayım herşeyi temiz iyi olsun diye ücretsiz izne ayrıldım. ek gıdalara geçtik. güzel güzel meyvaları rendeleyip püre olarak hazırlıyorum ama yediremiyorum. geçen gün denemek için kavanoz maması aldım onu severek yedi. havuçlu karnıbaharlı pirinçli vardı kapağı açınca iğrenç kokuyordu. tadına baktım fena değildi. yemez diye düşündüm ama gayet güzel yedi. zararlı olduğunu düşündüğümden onları yedirmek istemiyorum ama o evde hazırladığımı yemiyor. birde doktor bir arkadaşım poşet poşet kavanozlarını atıyordu yani sürekli onlardan yediriyordu. zararlı olsa o yedirmez diye düşünüyorum. ne yapacağımı şaşırdım. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda???

Dışarda yedircek bişey bulamadığımız anlarda veya çok zorda kalınca bizde nadiren de olsa yedirdik ama tabiki hiçbirzaman evdeki yemekler gibi sağlıklı değildir. katkı maddeleri var ni,tekim ve bunalrda hastalıklara yol açıyor çocuğun bağışıklığını düşürdüğü için. Vitaminli taze sebze ve meyveler daha vitaminli olduğu için bağışıklık güçlendriyior.

Back
X