- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık bir erkek bebiş annesi olarak bu zamana kadar asla hazır mama yogurt meye puresi asla vermedim verme taraftarıda deilim dısarı cıkıcaksanız evinizde termoslu biberon bulundurun evde mamayı yapıp koyun içine sıcaklıgı yaptınız andaki gibi kalıyo ihtiyacınız olunca cıkarın hazır pişmiş mamayı verin bebişlere heleki bebişiniz biberona alısıksa lup lup içer mamayı benimki biberon almadıgı için ben mama kasesi ve kasıgıda tasıyorum yanımda yeterki bebişim saglıklı beslensin inanın bebişinizin saglısı sizin gezmenizden onemli deil yada ben ole dusunuyorum meyve puresi veya yogurt içinde aynısı gecerli canlarım
biz de çok kullandık.
ama kızlar ya berbat kokuyor.
gecen gun eşim alıyordu kasada bıraktırdım.
4 sene dayanır mı yav bi meyve . kendimiz rendelesek ya da sıksak hemen verin vitamini ölmesin diyolar kendileri kavanoz yapınca 48 saat de durabiliyor kapagı açılınca.
güzel diyorsun arkadaşım fakat meyveni sebzeni, kendinmi yetiştiriyorsun
onların nekadar sağlıklı olduğunu nerden bilebiliyorsun
yada yoğurt için kullandığın sütün temiz olduğundan nekadar eminsin
fashion 08 ben sana katılmıyorum,zararlı olduğuna inanmıyorum kavonoz mamalarının.Bunun üşenmekle de ilgisi yok ki,çalıştığımız halde ben oğlumun bütün yemeklerini ayrı hazırlarım,pilav,çorba,sulu yemek....Ama şuan bulamıcamız,evde bizim yemediğimiz sebzeler var,onları de yesin istiyorum ve onun için bazen kullanıyorum.Kimsenin bahane uydurduğunu da sanmıyorum.
Bu konuyu detaylı arastırdım sonuçta hepimz anneyiz bebeğimiz sağlıklı büyüsün isteriz.. Ben ilk etapta evde denedim ama sevmedi hazır yedirdim ve ne hikmetse beğendi yedi.. Ayrıca nestlenin yoğurdunu ve krem peynirini almıştım içinden tüy çıktı inanamadım :S bir tek hipp markası iyi geliyor bana hemde organik.. Kendim hazırlayınca pütürlü kalıyor kusuyor ama blender dan gecirince vitamin kalmıyor zaten sevmiyorda aç kaldı bunun yüzünden sütümde yetmiyordu benim ve mamayıda içmedi 2kg geriden gidiyor şimdi.. Hal böyle olunca mecburen şuan sebze ve meyve püresini hazır alıyorum doktorun tavsiyesi ile. ve sadece yoğurdu evde bize mayalıyorum aynısını onada yediriyorum
slm cnım bende bole bı konuyu acmayı dusunuodum kı karsıma cıktı.
benım kızım suan 18 aylık ve gıderek iştahı duzelır derken dahada kesıldı resmen aç yasıyor dıebılırım
sabah kahvaltıda saat 9 gıbı ıyıce ezıldıgı ıcın bebe bıskuvısı ve peynır yıyo .sonrasında zeytını ayrı yıyo oglen 12 de muz ve yatıo bıdaha 3 te uyanıo 4 e kadr bısı surmuo agzına kesınlıkle gozyaslarıyla aglıo yemem dıe ve 4 gıbı corba oda sehrıye yogurt yada kemıklı bır corbas yapıorum o olursa ıcıo aksama kofte sebze işte ne yemek varsa yapıorum ama kesınlıkle yemıo yanı malesef yemıo.
muallebıyı sevıo ve olece yatıo gece agzına sut dahı surmez.
şimdi ben ne yapıyım bu bebısı meyve puresını sebzesını cok sevıo bende zararlı dıe almıodum .
siz hangı doktora danıstınız uzamanmıydı hipp markasını almayı dusunuorum bende.