Kavga da gurur yorar mi?

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhabalar, erkek arkadaşımla ilgili bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Kendisi gayet iyi biri ilişkimizde kavga yokken iyidir.Fakat kavga olunca ne arar ne mesaj yazar, ben adım atarim hep kin güder.
Bu durum beni çok yoruyor, ayrılalim lafı geçince tamam der yine yazmaz.
Ama hiç bir sorun yokken gayet iyi anlayışlı vs.
Bu durum beni yorar mi ileride?

Eğer kavga sebebiniz ondan kaynaklı bir şeyse onun sana yaklaşması telafi etmesi gerekir ama sen hatalıysan önce sen davranırsın. Her zaman senin düzeltmeye çalışman erkek arkadaşını biraz tembelleştirmiş olabilir mi?

Eğer kavga sebebiniz ondan kaynaklı bir şeyse onun sana yaklaşması telafi etmesi gerekir ama sen hatalıysan önce sen davranırsın. Her zaman senin düzeltmeye çalışman erkek arkadaşını biraz tembelleştirmiş olabilir mi?
Sanırım öyle
Kavgalarimiz çok olmaz ayda bir defa kavga ederiz.
Ama adim atmıyor sürekli ben atıyorum

Canım ben de sık sık tartışmalar zannettim. Onlar normal şeyler ilişki bu tartışma da olur. Diğer zamanlarda sana karşı iyiyse yalanı yanlışı yoksa önemli olan bu. Tartışmalarda da çok fazla alıştırma senin çabalayan olmana. Yada uygun bi dille uygun bi zamanda erkek arkadaşına söyleyebilirsin. Çok da takma kafanı.

Canım ben de sık sık tartışmalar zannettim. Onlar normal şeyler ilişki bu tartışma da olur. Diğer zamanlarda sana karşı iyiyse yalanı yanlışı yoksa önemli olan bu. Tartışmalarda da çok fazla alıştırma senin çabalayan olmana. Yada uygun bi dille uygun bi zamanda erkek arkadaşına söyleyebilirsin. Çok da takma kafanı.
Teşekkürler fikir edinmek istedim açıkça
Diğer zamanlar oldukça iyidir

Elbette yorar. Neden yani o sizden daha mı üstün daha fazla mı değerli nedir yani? Tamam hatalı olursun kendini affettirmeye çalışırsın anlarım, olması gereken bu zaten. Ama bu şekilde hep kendinizden ödün vermeyin.
Bu defa hep kendini haklı görmeye başlayacak, hep nasılsa Viserion alttan alır diye düşünecek.

Elbette yorar. Neden yani o sizden daha mı üstün daha fazla mı değerli nedir yani? Tamam hatalı olursun kendini affettirmeye çalışırsın anlarım, olması gereken bu zaten. Ama bu şekilde hep kendinizden ödün vermeyin.
Bu defa hep kendini haklı görmeye başlayacak, hep nasılsa Viserion alttan alır diye düşünecek.
Evet haklısınız öyle yapıyorum artik

Hep alttan alan taraf olursanız kendisi haksız olduğunda da asla kabul etmez bunu ve yine adımı sizden bekler.
Kavga tartışma keşke olmasa ama olunca da adım atmayı, ortayı bulmayı bilmek gerek yoksa böyle sizi hep cepte bilir.

Back
X