- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
Alışır zamanla inşallah. Benimki alıştı artık ama 14 yıldır beraber 13 yıldır evliyizBende diyorum benim ağlamama takılma sen soruma cevap ver diye. Dediğimi yapmışsın yapmamışsın o problem değil sağlık olsun senin bu tavrın hareketin nedir diyorum eşimde ağladığın için daha çok sinirim bozuluyor bebeğe yazık sinirim hopluyor diyor
Beni de çok rahatsız eden bir durum. Aciz göründüğümü hissediyorumEşimde rahatsız evet bende rahatsız olmaya başladım daha güçlü görünmek istiyorum
Ya o alışacak Yada ben alışıcamAlışır zamanla inşallah. Benimki alıştı artık ama 14 yıldır beraber 13 yıldır evliyiz
Eşiniz de öyle göründüğünüzü düşünüp mü kızıyor yoksa ağlamanıza üzüldüğü için mi ?Beni de çok rahatsız eden bir durum. Aciz göründüğümü hissediyorum
Ama karşı tarafta tık yok bende diyorum ki ben bu kadar kendimi üzüp ağlıyorum oo hiççç ben salak mıyım ama elimde değilBende tartışırken ağlarım elimde değil sinirden boğazım düğümlenir, gözümden yaş akar.
Yanlış etiket olmuş:) Konu sahibisiniz sandımEşiniz de öyle göründüğünüzü düşünüp mü kızıyor yoksa ağlamanıza üzüldüğü için mi ?
Ben de mesela annem ağladığında kızarım ama ağlamasına dayanamadığım için. Aslında normali kıyamam falan deyip sarılmak sanırım
Sanırım çocuğunu düşünüyorEşiniz de öyle göründüğünüzü düşünüp mü kızıyor yoksa ağlamanıza üzüldüğü için mi ?
Ben de mesela annem ağladığında kızarım ama ağlamasına dayanamadığım için. Aslında normali kıyamam falan deyip sarılmak sanırım
Yok eşim rahatsız olmuyor ki bu durumdan. Ben oluyorum. Zira sadece eşimle değil, kimle tartışacak olsam ki kolayına tartışmam, gözümden yaş akar.Eşiniz de öyle göründüğünüzü düşünüp mü kızıyor yoksa ağlamanıza üzüldüğü için mi ?
Sinir bozucuymuşSanırım çocuğunu düşünüyorher ağladım da kızıma yazık kızımı etkiliceksin diyor. Birde ağlayarak bişey yaptırmak istediğimi sanıyor
Ağlayın ama karşısında ağlamayın. Bunu kocanız için demiyorum kendiniz için söylüyorum. Erkeklerin herşeye ağlayan kadına saygısı kalmıyor maalesef. Hamileymişsiniz bu durumu iki katı yaşamanız çok normalken eşinizin bu durumu anlamaması çok falso. Ama yukarıdaki gibi yazdığım bi gerçekte var ne yazık ki.Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz
Napıyım bu da benim huyum. Bende zaman zaman rahatsız oluyorum o üzülmezken ben niye üzülüyorum diyeSinir bozucuymuş
Tutabilseniz zaten tutarsınız onun kadar düşünürsünüz kızınızı hayret bişi.
Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz
Aynen öyle iki katı oluyor duygular herşeyAğlayın ama karşısında ağlamayın. Bunu kocanız için demiyorum kendiniz için söylüyorum. Erkeklerin herşeye ağlayan kadına saygısı kalmıyor maalesef. Hamileymişsiniz bu durumu iki katı yaşamanız çok normalken eşinizin bu durumu anlamaması çok falso. Ama yukarıdaki gibi yazdığım bi gerçekte var ne yazık ki.
İştee anlamıyorlar bizi keşke anlasaEşin de bir zahmet hamileyken tartışmasın, ne olursa olsun alttan alması gerektiğini söyleyin .
Bunu yapıcam baktım tutamıyorum kendimiBen de hemen ağlıyorum ama sinirimden üzüntümden değil. Baska odaya gidiyorum hemen ağlamamı görmesin diye gururumdan. Sen de öyle yapmayı dene baktın ağlama geliyor odanı değiştir. Hüngür hüngür de seslice ağlama
Ağladığım zaman kendimi anlatamıyormuşum. Demekkii zamanla olacak birşeyEskiden bendede vardi, ama artik olmuyor. Eskiden insanlar beni daha kolay yaralabiliyordu. Kavga etmeyi de bilmiyordum. Artik kavga ederken sesimi bile yükseltmem. Hakli oldugum yerde kendimi cok güzel savunurum. O anki durumu daha objektif görmeye calismaniz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?