Kavga ederken Ağlama sorunu

Alışır zamanla inşallah. Benimki alıştı artık ama 14 yıldır beraber 13 yıldır evliyiz

Bende tartışırken ağlarım elimde değil sinirden boğazım düğümlenir, gözümden yaş akar.

Beni de çok rahatsız eden bir durum. Aciz göründüğümü hissediyorum
Eşiniz de öyle göründüğünüzü düşünüp mü kızıyor yoksa ağlamanıza üzüldüğü için mi ?
Ben de mesela annem ağladığında kızarım ama ağlamasına dayanamadığım için. Aslında normali kıyamam falan deyip sarılmak sanırım

Bende tartışırken ağlarım elimde değil sinirden boğazım düğümlenir, gözümden yaş akar.
Ama karşı tarafta tık yok bende diyorum ki ben bu kadar kendimi üzüp ağlıyorum oo hiççç ben salak mıyım ama elimde değil

Yanlış etiket olmuş:) Konu sahibisiniz sandım

Sanırım çocuğunu düşünüyor her ağladım da kızıma yazık kızımı etkiliceksin diyor. Birde ağlayarak bişey yaptırmak istediğimi sanıyor

Yok eşim rahatsız olmuyor ki bu durumdan. Ben oluyorum. Zira sadece eşimle değil, kimle tartışacak olsam ki kolayına tartışmam, gözümden yaş akar.

Sanırım çocuğunu düşünüyor her ağladım da kızıma yazık kızımı etkiliceksin diyor. Birde ağlayarak bişey yaptırmak istediğimi sanıyor
Sinir bozucuymuş
Tutabilseniz zaten tutarsınız onun kadar düşünürsünüz kızınızı hayret bişi.

Ağlayın ama karşısında ağlamayın. Bunu kocanız için demiyorum kendiniz için söylüyorum. Erkeklerin herşeye ağlayan kadına saygısı kalmıyor maalesef. Hamileymişsiniz bu durumu iki katı yaşamanız çok normalken eşinizin bu durumu anlamaması çok falso. Ama yukarıdaki gibi yazdığım bi gerçekte var ne yazık ki.

Eskiden bendede vardi, ama artik olmuyor. Eskiden insanlar beni daha kolay yaralabiliyordu. Kavga etmeyi de bilmiyordum. Artik kavga ederken sesimi bile yükseltmem. Hakli oldugum yerde kendimi cok güzel savunurum. O anki durumu daha objektif görmeye calismaniz gerek

Sinir bozucuymuş
Tutabilseniz zaten tutarsınız onun kadar düşünürsünüz kızınızı hayret bişi.
Napıyım bu da benim huyum. Bende zaman zaman rahatsız oluyorum o üzülmezken ben niye üzülüyorum diye

Eşin de bir zahmet hamileyken tartışmasın, ne olursa olsun alttan alması gerektiğini söyleyin .

Aynen öyle iki katı oluyor duygular herşey

Ben de hemen ağlıyorum ama sinirimden üzüntümden değil. Baska odaya gidiyorum hemen ağlamamı görmesin diye gururumdan. Sen de öyle yapmayı dene baktın ağlama geliyor odanı değiştir. Hüngür hüngür de seslice ağlama

Bunu yapıcam baktım tutamıyorum kendimi

Ağladığım zaman kendimi anlatamıyormuşum. Demekkii zamanla olacak birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…