• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ederken Ağlama sorunu

Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz
Ben de ağlarım. Hamileyken daha çok ağlardım lohusa oldum daha daha çok ağladım kskskslsk adam gözyaşlarımı silmekten helak oldu. Bazen sinirlenir eşim, ağlıyorum diye ama aslında üzüldüğünden bence. Tabi ben o üzülsün diye ağlamıyorum yanlış anlaşılmasın 🙈

Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz
Herkesin yapısı farkli. Ben tartisirken değil en cok anlasilamadigimda, caresiz kaldiğimda üzüntüden agliyorum.

Ağlıyorsan ağlıyorsundur yani bu değişmez ve hamileyken dahada kötü olursun elinde değil bu durum. Eşin olacak empati yoksunu az anlayış göstersin ve bu yaştan sonra senin değişmeni beklemesin.

Back
X