kavga edınce o arayıncaya kadar bekler mısınız?

Peki sen nasıl davranırsın Nadyoş?İsteriz süleyesın..:1rolleyes:

abe gapcık ağazlım ne söyliyem beklersin benden bea :)

nerelisin sen böyle ehehhe :)) süper bak şimdi

bende bekler gıbı yaparım aramasını.

Son düzenleme:
hatunluğun namındadır kesinlikle ondan beklerim :)

suçluysam ararım, özür dilerim, gönlünü alırım fekat suçlu değilsem aramam sormam.
gerçi ikimizde herzaman suçlu olduğunumuzu kabul etmediğimizden bi süre böle soğuk soğuk devam eder, birden hiçbişey olmamış gibi konuşuruz sonra. biz dengesiz bi çiftizz

çok inadım hayatta aramam hatta o gün geç aradıyda ertesi güne kadar açmam meşgule dahi almam.ama çata çat asla kavga da edip yüz göz olmam.sessiz kalarak fena ders veririm :))

1-2 saat aramam , sonra o beni bu süre zarfında arrmamışsa içimdeki ses ''Bu beni niye aramıyo yav'' gibi gayet kuşkulu fısıldar bende hemen ararım ''Nerdesin sen şimdi napıyosun?'' diye sorarım.. Cevabını aldıktan sonra suratına kapatırım. Sonra o beni tekrar arar çünkü telefon kesildi sanar.. ''Telefonun mu çekmiyo'' der bende ''Yooo ben kapattım'' derim. O da ''Ya sabır..'' der.

kesinlikle aramam beklerimm hatta bnmki arnavut bilirsiniz arnavutlar inattır ama malesef bnm inadım sana sökmüyo der hepkaydirigubbakcemile3
bende öle sökmez bana arnavut marnavutttkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

arnavut erkeklerinin inadı cok siddetli olmaz canım kızlarnın inadı olur :icecream: lülülülülülü

Son düzenleme:
Kavga ettik 1,5 saat önce şimdi o iğrenç Kurtlar vadisini izleyip, üstüne de Fenerin maçına bakacak.
Ve beni hala aramadı. 12 den önce arar mı...
Muamma.

aranmalı tabi ilişkinin boyutuna gore degişir gercek bir ask varsa 3 gunluk 3 aylık asklardan degilse ararım kırıldıysam anlatırım onu dinlerim uzlasırız

önceden beklerdim nasıl olsa arar diye.. ama sonunda ben kaybettim..şimdi yine beklemiyorum diyemem ama her zaman değil.. gerçekten ben haksızsam ve daha fazla uzayıp dargınlık olmasın diye düşünür ben ilk adımı atarım

Kavga ettik 1,5 saat önce şimdi o iğrenç Kurtlar vadisini izleyip, üstüne de Fenerin maçına bakacak.
Muamma.

cok zor aranızda problem olmasa bile aramaz cunku bnm bitanemde vadiye kosuo saati gelince allahtan mac izlemeyi sevmio ama bu dizide ne varsa erkkler kilitleniogamyoncuiremsu

Muamma.

şimdi meşgul olacağı,kafasını dağıtacağı bişiler var canım.. hepsi bitince aklına kavganız gelir ve arar.. biz böyle şahsiyetlere erkek diyoruz!!!
bütün işleri bitince , akıllarına geldiğimiz bizler

evet ya çok doğru diyosun on41 bende bı tek benim odun öyle diyodum..eğer arkadaşlarıyla disardaysa ısı fln varsa ohooo bekle ki arasın!!hepsi aynı b...

Teşekkürler kızlar ...
Hepinizin desteği için :)
Kavga ettik sebebi de olmayan bir durum için...
Ben de onu umursamadım yazdığım mesajdan sonra spor salonuna gittim, koştum egzersiz yaptım. Stresimi attım geldim.
Neyse banyo vs derken gittim aşk-ı memnuyu izledim biraz annemle.
Telefona baktım odamdı daha sonra, 2 arama. ılk önce o aradı ya, artık gönül rahatlığıyla telefon edebilirdim. Efendim dedim, bir stresli sesi....
''Neden aramıyosun sen saatlerdir?'' dedi.
Neden arayacağım ki dedim.
Resmen panik olmuş çünkü telefonu kapatmadan önce kızmıştım.
Bir daha konuşmayacağım senle dedim. Taa ki, hatanı anlayana kadar. Böyle ant verip kapamıştım telefonu.
O an bölf yapıyorum sandı, ama kararlıydım. Bana bağırmasına durduk yere, asla razı olamam.
Bir ilişkide saygı olmalı çünkü, aramızdaki saygıyı 3 sene hiç yitirmedik bu saatten sonra kaybolmasına müsaade etmem.
Sonra bağırmasının sebebibi açıkladı: ''Beni kıskanıyormuş.'' ılla bunu söyletme diyor sonra da.
Kıskanılmak güzel ama sıktıkça sıkmak ile kıskançlığın arasındaki ince çizgiyi nedense sık sık atlıyor...
Mecbur çekcem.
yerimseniben
Beni dinlediğiniz için, ve yazdıklarıma fikir verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun şekerlerim.
:teselli:

Valla içimi kemiren bir durum varsa dayanamam ararım.
Fakat ne olursa olsun telefonum kapanmaz, açık kalır.

hayatta aramam...
o yada ben suclu olalım aramam:bbo:
acayip tutucu ve istikrarlıyım bu konuda

İlk zamanalr telefonumu kapatırdım 2 gün bana ulaşamazdıkafamçokkarıştı

Delimiyim neeeee:icecream:

ben ararım şahsen. hiç de takılmam bak beni aramadı diye. çünkü o da "çok sinirli şimdi ararsam daha çok kızar" mantığıyla aramıyor bazen. şu erkekler de ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…