- 25 Nisan 2018
- 5.037
- 9.741
- 198
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Haklısınız ama zor geliyorNe olursa olsun kocana sırtunı bile dönerek uyuma..
Ayrı yatmam. O yatağa iyi günde kötü günde birlikte girmek için evlendik sonuçta. Bu ancak arayı daha da soğutur. Öfke baldan tatlıdır ama geçince de zehirden acı.. Yatağınızdan çıkmayın. Evliliği çocuk oyuncağı haline getirmek gibi bana göre bu..[/QUO
Teşekkür ederim şimdiye kadar yapmadım ama anlamiyor darıldığımi onun için yapsammi dedimYatağı ayirmayiz biz.
Ancak büyük kavgalar ettiğimiz zaman sirtimizi döner uyuruz.
İnsanın içinden gelmiyor biliyorum.
Ama alışkanlık haline getirince çekilmez bir hal alır bu durum.
Durtulerinizin sizi yonetmesine izin vermeyin derim.
Çok tatlısınız...Ben gider salona yatarim , sonra yanina gidip beni yataga cagirmadi diye hesap sorarim :) degisik bir iliskimiz var bizim
Çok tatlısınız...
"Sevişmeden uyumayalııım, anlaşmadan ölmeyeliiim" demiş ünlü ilişki uzmanı Sıla. Şaka bir yana doğru cidden, eskilerin koyduğu "Yatağa küs girmeme" kuralı işe yarayan bir kural.
Yataga küs girince bu seferde yorgan kavgasi basliyor. :)
- çekme beee
- asil sen cekme
- bak ya butun yorgani sen almissin
-banane ya git icerde yat o zaman
buyuklerimiz ne guzel evlilikler yasamislar ya
Sen naptin?"Sevişmeden uyumayalııım, anlaşmadan ölmeyeliiim" demiş ünlü ilişki uzmanı Sıla. Şaka bir yana doğru cidden, eskilerin koyduğu "Yatağa küs girmeme" kuralı işe yarayan bir kural.
Sen naptin?
Nişan mı yaptın nihayet?
O da bir iletişim şekli, atışma da olsa iletişim halindesiniz bu arayı yumuşatır. Kös kös biriniz bir yerde, biriniz bir yerde yatsanız iletişim de olmaz, soğukluk devam eder. :)
Allaha sukur ya evliligi cekilebilir hale getirdigim icin kendimi tebrik ediyorum..
Salonda da yatsam yatak odasima bagiririm
- sana hakkimi helal etmiyorum ulen diye
Oda cvp verir
- hakki kim gel buraya da anlat diye :)
Tabi bi gulme krizi :)
Ya aslinda uc gunluk dunya insan olarak anlasabilen varliklariz nasil bu hallere geliyoruz nasil boyle acilar cekiyoruz hic bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?