Arkadaşlar merhaba benim bir derdim var. Artık işin içinden çıkamıyorum buraya anlatmak sizlerden Fikir almak için yeni kayıt oldum lütfen bana yardım edin. Benim 4 yıllık bi ilişkim var. 10 gün önce kavga ettik bazı sözler söyledim ardından bir gün geçti beni aramadı ben aradım sakince konuştum ama o hala Sinirliydi ve yine kavga ettik o gün bugündür beni aramıyor. Tam 10 gün oldu içim içimi yiyor. Daha önce de böyle bi şey olmustu 5 gün konuşmadık 5. Günde kendisi aradı ben kendime bi söz vermiştim aramıcam diye çünkü arayan hep bendim ve aramadım hatta ayrılmayı bile düşündüm ama beni bırakmadı Kaybetmekten korkmuş söz verdi birdaha bu kadar uzun süre konuşmamazlık yapmıcaz diye. Bi sorun varsa ben konuşmaktan yanayım ama o öyle değil günlerce aramıyor bıktım artık. Ve en sonda böyle bi şey oldu Artık delirmek üzereyim zor duruyorum. Ortada o kadar büyük bir şeyde yok ama neden konuşmuyoruz ben aramak istemiyorum hep ben adım attım o çabalasın istiyorum ama görüyorum ki o bitirmiş sanırım bir şey demeden de biter mi ilişki üstelik aileler biliyor beni çok sevdiğine eminim ama neden böyle oldu aklım çok karışık arasam bi dert be diyeceğini bilmiyorum belki de ayrıldı bunu duymaya hazır değilim