• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettik 10 gündür konuşmuyoruz

Neye göre mi eminim sevgisini hep belli eden kendinden çok beni düşünen birisi
sevgi bi yere kadar, bi yerden sonra başlarım sevgisine bunaldım yoruldum soğudum oluyor ama ve hayır ağızdan sinirle çıkacak şeyler var çıkamayacak şeyler var.ben sinirlendim ağzımdan çıktı diye bi bahane olmaz.o yüzden sinirliyken ağzımızdan çıkanı 2 kere 3 kere düşünüyoruz.bana şu azıcık bilgiden ve cevaplarınızdan adam bunalmış geldi.

sevgi bi yere kadar, bi yerden sonra başlarım sevgisine bunaldım yoruldum soğudum oluyor ama ve hayır ağızdan sinirle çıkacak şeyler var çıkamayacak şeyler var.ben sinirlendim ağzımdan çıktı diye bi bahane olmaz.o yüzden sinirliyken ağzımızdan çıkanı 2 kere 3 kere düşünüyoruz.bana şu azıcık bilgiden ve cevaplarınızdan adam bunalmış geldi.
Bunalmış olabilir ben bile bunalıyorum bazı durumlarda. Aramıyım mı o zaman çok kararsızım

Bunalmış olabilir ben bile bunalıyorum bazı durumlarda. Aramıyım mı o zaman çok kararsızım
ara istersen ama sakince konuşun karşılıklı olarak.böyle demek istemediğini, ağzından kaçtığını ama daha dikkatli olacağını söyle , ilişkinizin gidişatı hakkında ne düşündüğünü sor sen ne düşündüğünü söyle.karşılıklı olarak bi beklentinizi konuşun.en kötü cevap bile belirsizlikten iyidir.

Demek ki ilerde de küskünlük olacak
Oturup çözüm endeksli değil, evlilik olduğunda da sorunlar bitmez kişilik yapısı zor, hep adamın kaprisini çekeceksin
Kendisi daha çok ham

ara istersen ama sakince konuşun karşılıklı olarak.böyle demek istemediğini, ağzından kaçtığını ama daha dikkatli olacağını söyle , ilişkinizin gidişatı hakkında ne düşündüğünü sor sen ne düşündüğünü söyle.karşılıklı olarak bi beklentinizi konuşun.en kötü cevap bile belirsizlikten iyidir.
Bir yandan senin dediğin gibi arayıp konuşayım diyorum belirsizlik kötü çünkü ne olacaksa olsun ama bir yandan da aramak istemiyorum yine benden bekleyecek hep bi sorun olduğunda off o kadar bunaldım ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Demek ki ilerde de küskünlük olacak
Oturup çözüm endeksli değil, evlilik olduğunda da sorunlar bitmez kişilik yapısı zor, hep adamın kaprisini çekeceksin
Kendisi daha çok ham
Evet kavga ettiğimizde konuşmuyor bende bundan nefret ediyorum

Bir yandan senin dediğin gibi arayıp konuşayım diyorum belirsizlik kötü çünkü ne olacaksa olsun ama bir yandan da aramak istemiyorum yine benden bekleyecek hep bi sorun olduğunda off o kadar bunaldım ki gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
bunu da konuşmuş olursun işte, eğer ilişkiniz devam edecekse problemleri durun bi çözün öyle devam etsin.ben bundan hoşlanmıyorum de 4 yıllık ilişkide bunları konuşabilirsiniz.ben genel olarak küslük ya da suskunluk taraftarı değilim, konuşa konuşa anlaşır insan.küsme suskunluk huyu çok kötü bi huy

bunu da konuşmuş olursun işte, eğer ilişkiniz devam edecekse problemleri durun bi çözün öyle devam etsin.ben bundan hoşlanmıyorum de 4 yıllık ilişkide bunları konuşabilirsiniz.ben genel olarak küslük ya da suskunluk taraftarı değilim, konuşa konuşa anlaşır insan.küsme suskunluk huyu çok kötü bi huy
Bende öyleyim ama o öyle değil beni deli eden de bu konuştuk ben üzülüyorum dedim daha önce, biraz düzeldi ama bu olay da yine böyle oldu. Biz ayrı sehirdeyiz bu olay olmasa yanıma gelecekti konuşmuyoruz ve gelemiyor doğal olarak. Eğer Ararsam gel konuşalım yüz yüze diyeceğim ama o da gelmez bunun üzerine Hemen

Bende öyleyim ama o öyle değil beni deli eden de bu konuştuk ben üzülüyorum dedim daha önce, biraz düzeldi ama bu olay da yine böyle oldu. Biz ayrı sehirdeyiz bu olay olmasa yanıma gelecekti konuşmuyoruz ve gelemiyor doğal olarak. Eğer Ararsam gel konuşalım yüz yüze diyeceğim ama o da gelmez bunun üzerine Hemen
Bence siz arayın. Sevgi/aşk bunlar çok yüce duygular. Gurur kaldırmaz. Arayın özür dileyin. Olayı yumuşatın. Kadın veya erkek alttan alır diye bir şey yok. Hatalı olan alttan almalıdır. İleride pişman olmayacağınız davranışlarda bulunun. Telafisi olmayan sonuçlar alırsınız sessiz kalarak, onun aramasını bekleyerek.

Aşkta gurur olmaz. Şuan bence o da siz de gurur yapıyorsunuz. Yapmayın. Bize düzgünce anlattığınız her şeyin muhatabı sevgiliniz aslında. Ona da bu sakinlikle anlatın derdinizi.

Bence siz yazın ama kesin olarak rest çekmek için yazın. Kavga edince küsmek ve günlerce konuşmamak hiç yapıcı bir durum değil. Bu durumdan yorulduğunuzu, macera aramadığınızı. Sorumluluk almaktan kaçtığını ama bunun sizinle ilgili değil onunla ilgili olduğunu söyleyin. uzun süreli küslükler ileriye dönük sinyallerdir. yarın öbür gün de sorun olunca çözmeyecek demektir. sorun çözemediğiniz insanla aynı problemi hep yaşarsınız. siz bitirmek istediğinizi söyleyin ve barışmak isterse hemen affetmeyin. affederseniz, hemen affediyor nasılsa der. gerekirse günlerce uğraşsın

bir de her kavgada bitsin deyince biraz çocuk oyuncağı oluyor ilişki açıkcası. kimse birbirini ciddiye almıyor, saygı duymuyor. bitsin cümlesi ilişkide bir kez kullanılır o da gerçekten bitirmek istediğinizde.

Back
X