Ama kesinlikle kabul ettiremiyorum bunu kendisine ne var bunda diyor bozulacak trip atacak yer arıyorsun soğutuyorsun şuan kendinden dedi şok oldumEşiniz abartmış sanki hayatında hiç çıplak kadın görmemiş ergen abazalar gibi 10 -15 kez izlemek ne? Bir de annesinin evinde , herkes kahve muhabbetinde o telefonunun içine girmiş.. Hem size, hem ordakilere saygısızlık etmiş.
Onuda söyledim ben açıp açıp izlesem ne düşünürsün diyorum bişey düşünmem ne var bunda diyor çıldıracağım.Çok ahlaksızca hadi 1 kez açmış 15 kez nedir ya. Bu erkeklerin karınları doyuyor ama gözleri doymuyor. Sen de herşeyi görünen erkek videoları aç bak ne göstereceğim de belki empati yapar da izlemekten vaz geçer.
üste çıkıp kendini haklı çıkarmaya çalışmış taktik yapmışYani en azından tamam haklısın abarttım falan dese kapatıcam konuyu kendini abuk subuk savunması beni daha çok kırdı sinirlendirdi diyor ki biz aynı yaştayız fakat o biraz büyük gösteriyor tabi yaşlanırım ben böyle herşeye trip diyor. Kızlar ve emin olun herşeye trip atan biride değilim
Sözde bırakma canım aç gözünün önünde ve gözüne gözüne sokOnuda söyledim ben açıp açıp izlesem ne düşünürsün diyorum bişey düşünmem ne var bunda diyor çıldıracağım.
ahahaha ne kadar doğru dediniz1 izle sonra ya sil kendi sayfandan yada acip acip bakma merak ediyorsan aynisi esinde var al bak doya doya .. bence siz haklisiniz esiniz abartininda abartisina gecmis ard arda bakarak..
Açmayacağınızdan emin olduğu için blöf yapıyor, kendi yaptığını doğal göstermek için..Onuda söyledim ben açıp açıp izlesem ne düşünürsün diyorum bişey düşünmem ne var bunda diyor çıldıracağım.
adam yürek yemiş heralde akşam yemeğinde....Ama bu konuyu burda kapatmayacağım burda misafiriz şimdi insanların evinde böyle bir günde kutlama yapmaya geldik üstelik tatsızlık olmasın diye sesimi çıkaramadım ama maşallah beyimiz ağzına geleni saydı sus kafamı şişirme bunun için bile dedi tanıyamadım eşimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?