Kavga ettik.. kim haklı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende
1 izle sonra ya sil kendi sayfandan yada acip acip bakma merak ediyorsan aynisi esinde var al bak doya doya .. bence siz haklisiniz esiniz abartininda abartisina gecmis ard arda bakarak..
Bende diyorum ya geldi gruba baktın hadi anlayamadın ( ki anlaşılmayacak gibi değil ben sadece 10 saniye tahammül edebildim) bi daha baktın gül geç sil gitsin müzik defalarca çaldı sonunda zaten ne ya bu müzik açıp duruyorsun neymiş o diye aldım elime telefonu

Şimdi hiç umursamadığı gibi lafından saydı kafamı şişirme yok trip atma ve daha bir sürü şey baya tartıştık vurdu kafayı yattı ben ağlarken umrunda bile olmadı uyuyor mışıl mışıl

haklisin.

Senin derdin bu olamaz esas niyetin ne söylermisin diyor bunda bozulacak bişey yok napmaya çalışıyorsun diyor birde ay özrü kabahatinden büyük dedikleri bu sanırım şuan videoyu unuttum saydırdığı laflar yakıyor canımı

Çok haklısın bence bu me rahatlık iki çocuk babası yani ahlak denen bir şey var eşe saygı denen bir şey var, dua et ablam sen.. güzel ahlak gelsin evinize hayırlı eş hayırlı çocuk mutlu aileniz daim olsun inşallah sıkma canını dua her kapının anaharı her derdin devası 3025 Ya Mûcib zikri duaların kabulu için çek ablam

Adam hem suclu hem guclu ya basima gelmis kadar sinirlendim surda. Karisini bu sekilde rencide eden erkekler evlenmesin bir zahmet. O cok hayalini kurduklari kadinlarla gununu gun etsinler. Esine gercek anlamda sadik olmak her babayigidin harci degil.

Kendimi kötü hissettim senin yüzünden kadınlık gururum kırılıyor aynı şeyi defalarca izlemekteki amacın nedir ne geçti eline neyi başardın mantıklı bi açıklaman varmı diyorum sus kafamı şişirme dedi bende koluna yumruk attım canı yanmadı ama sinirlendi

Yarın evimize dönüyoruz bakalım bu konu nereye kadar uzayacak asla geri adım yok hatadan çok verdiği tepki canımı sıktı ne bu sahiplenme yahu benden kıymetlimi senin kırılacağını tahmin edemedim pardon dese silse uzatmayacağım tam tersi üstüme üstüme geliyor

Eşin çok saygısızmış. Hem sana hem ortamda ki diğer kişilere karşı.
Uzun bir süre konuşmayın biraz burnu sürtsün

Eşin çok saygısızmış. Hem sana hem ortamda ki diğer kişilere karşı.
Uzun bir süre konuşmayın biraz burnu sürtsün
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bugün sesler yükselmesin insanların huzuru kaçmasın diye sustum ve susuyorum

Aynısını biz yapsak gebertirim derler.Benim eşimin de öyle grubu var bekarlar evliler falan atıyor öyle eşim de nadiren bakınca korkuyor hemen siliyor.Hiç görmemiş gibi davranmaları insanı sinir ediyor gerçekten.Başka ne konuşacaklar işte sapıtıyorlar böyle.

Benim eşim de arkadaşlarıyla olan whatsapp grup konuşmalarını okudum diye 3 gündür trip atıyor, gerekli olmadıkça konuşmuyor. Erkekler kendi aralarında bu kadar seviyesiz, bel altı konuşmaktan hiç mi utanmıyorlar acaba. Sürekli küfürlü konuşmaktan nasıl bir haz duyuyorlar anlamak zor. Evli barklı, çoluk çocuk sahibi insanlar hepsi de. Bir de utanacakları yere üste çıkıyorlar...

Basta çok sıradan geldi, erkekler arasında geçen muhabbet sonuçta bilmek zorunda değilsin, kimbilir neler yolluyolardir. Ama senin suçun yok ki kendi durmadan izliyomus görmemiş ergenler gibi saf galiba kocan... dikkat çeker tabii. Ya anası babası görse? O kadar gözünü karartmış. Sen haklisin

Tabiki siz haklısınız, soru mu bu? 1 defa izledin . 2. Yi niye izliyorsun be kardeşim

Siz haklısınız haksızken kendini haklıymış gibi görüp bide üstüne umursamayanlara iyi bir okkalı tokat lazım (mecaz anlamda tabi) böyle terbiyesizlik vurdumduymazlık olmaz

aç.

böyle insanlardan iğreniyorum. bildiğin iğreniyorum.

saf mı yüzsüz mü?

Başlıkta onlarca mutsuz kadın görüyorum. Üzüldüm adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…