• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettıkten sonrakı barısma surecı sızde nasıl gelısıyor hadı dertleselım:)

hayatnkendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
177
0
46
İstanbul
Sevglımle sacma sapan bı sebepten fena tartıstık sınırle telefonumu kapattım sımdı actım fakat ne o nede ben adım atmadık henuz gercı kavga edelı en fazla yarm saat gectı ama :) adım atmak ıstemıyorum ama onunla hemen barısmakta ıstıyorum nolcak bızım bu halımız:) szn kavgalarnz nasıl oluyor hadı dertleselm:)

Bizde kimin haklı olduğu önemli değil hep erkek arkadaşım dayanamz ilk adımı atar.

Ama bu ilk adım ne zaman olur bilinmez

Bazen ilk 3 dk içinde bazen 3 gün sonunda.

Ama sanki o kavga hiç yapılmamış gibi arar napıyorsun hiç şunu yapıyorum gibisinden konuşuruz gider

Tam da benim durumuma el atmışsın canım :1: Vallahi burada bu sorunumuza bir çözüm bulabilirsek çok sevinirim. Bizde barışma sürecinde hep adım atan ben olurum genelde, bir de beyefendi Aslan burcu, hep peşinden koşulsun ister. Benim sorunumu anlatayım şimdi:

İlgisizliği yüzünden resti çektim ve o günden beri hala küsüz, 10 gün oldu ve bir çabası yok düzeltmek için, görüşmüyoruz o günden beri, aramak hiç istemiyorum, o da aramıyor, işin içinden çıkamıyorum, ne yapsam da dürtüp dikkatini çeksem bilmiyorum... Sıkıldım bu durumdan ve onun hep benden adım beklemesinden...

Elim kolum bağlı beklemek çok zor, aramak istemiyorum mesele gurur değil, arasam iyice şımaracak ve ters tepecek eminim. Ama nereye kadar böyle devam edecek, netleşsin istiyorum, eğer ayrıldıysak da bilmeliyim çünkü doğru dürüst bir ayrılık konuşması bile geçmedi aramızda. Onun ayrılmak istediğine de inanmıyorum, bana kalırsa tamamen kendince burnumu sürtmek ve beni peşinden koşturmak istiyor. Buna izin veremem ama ayrı kalmaya da dayanamıyorum, 5 gün sonra doğum günüm var ve o gün kutlayacak mı onu bile bilemiyorum ve inanın çok zor günler geçiriyorum. Bu karşılıklı sessizlik çok yıpratıyor beni. Ner yapmalıyım, önerilerinize açığım kızlar artık böyle belirsizlik durumuna dayanamaz hale geldim.

Konu sahibi sana da yorumum şu, anladığım kadarıyla benimle benzer bir durum yaşıyorsun ama biraz daha açarsan, yani genelde daha önceki kavgalarınızda kim adım atıyor? Henüz yarım saat olmuş belki bu akşam bile barışabilirsiniz inşallah uzamaz ama eğer uzarsa yardım etmeye hazırım.

Genelde o atardı ama bu sfer yanls anlasılmadan dolayı hem o kırıldı hem bn bu sfer bn atcam adımı umarm cabuk toparlarız:)
canm bnce sn hıc bısekılde adım atmamakla dogru edersn madem dogum gnun var ya adam gıbı kutlar yada sn o gunun gecesnde bu kdr da mı dgerszdm der kapatrsn konuyu ama umarm surprız hazırlıordur:)

Back
X