Kavga sebebimiz

Teşekkür ederim

Zihinsel bir engeli yoksa ne öyle yahu. Ben buradan sinir oldum. Şımarık mı nedir. Kesinlikle müsaade etmeyin , azarlanmayi haketmiş

O ne be. Buda cekilir degil valla

Kızım dört yaşında, birşey dilerse yanlışlıkla oldu deyip peçete alıp siliyor

Aa bu o üye mi?

Ev sizin, onlar misafir.
Kuralları belirlemek hakkınız.
Patlamayı beklemeden kurallarınızı net bir şekilde söyleyin.
Kardeşiniz bir daha gelmeden önce telefonda da kibarca söyleyin.
Ayrıca halılarınız açık renkse, insanlar dikkatsizse, masada yer, masada çay içer, koltuklarda sadece sohbet edersiniz.
Yönlendirmiyor musunuz misafirlerinizi? Ben geçenlerde ağırladım, çayı koltukta içelim dediler.
Yeterli zigonum yok, koltuklar da beyaz masada tatlımızı yiyip çayımızı içelim, sohbete geçelim dedim.
Kimse de alınıp bozulmadı, alınıp bozulan da evime gelmesin, dışarıda buluşur görüşürüz...

Valla geçen benim koltuğa kp le kaynım peş peşe çay döktü ama umrumda bile olmadı insan bile isteye yapmaz böyle şeyleri çünki. Allahtan halı koltuk yıkama makinem var da çıkartıp temizledim iki dk.

Yani bilerek yapiyor o zmn her lafi hak ediyor. Ama kardesinizi siz tanirsi genelde sakar biriyse ufak hatirlatmalarla gecistirebilirsiniz

Bilerek yapacak hali yok ya canım belli ki sakar. Sevgilisinin yanında söylemezdim ben olsam. Zaten 27 yaşında kazık kadar insan döktüyse batırdığı yerleri kendisi temizlesin. Bir daha da yalnızken söyleyin içecek altına tepsi al vs diye, büyük olan sizsiniz

Ikea'daki kılıfları değişebilen ve istediğiniz şekle giren L koltuklardan alin onlar cok kullanışlı. En kötü sigaradan yandı ya da çıkmayan bir leke oldu yeni kılıf alınır.

Yazarken aklıma geldi gerçi çoğu kadın bilir, bir komşumuzun koltuklarında leke geçirmeyen kılıflar vardi cok uyguna çarşıdan aldım demişti. O kadar da güzeldi ki kumaşı, rengi ve dokusu hiç anlamadım kılıf olduğunu iyice sıkıştırmış. Lekelerden sikayetci olanlar mutlaka baksın leket tutmaz kılıf yazınca çıkar illa ki

evet ikea koltuklari cok mantikli benim de hosuma gidiyor. hem rahatlar hem uzun yillar garantili, hem de yikanabilir kılıflar ve cogu modelin altina robot supurge girebiliyor
tembel insan daha ne ister

Haklısın sınırlenmekte. Dagdamı yaşamış bundan oncekı hayatında merak ettim.

Aa bu o üye mi?
Evet o. Olayları hep 10 katı abartarak anlatır. Berbat insan bir babası var. Yapmadığı kalmadı. Ona bakıyor hastanede ama eş ailesine gelince ne yapsalar suçlulardı . Şimdi de kızkardeşine takmış kafayı. Biz de okullarda gördük böyle öğretmenler. Sebepsiz çocuklara takıyorlardı. Asıl mutsuzluk kendi kafalarında çünkü. Onu çözemeyince sonuç bu oluyor.

Bende dehb var. Çok sakarım ama bu huyumu bildiğim için asla başkasının evinde koltukta ve yerde bi şey yemem içmem.
Kızkardeşiniz ve sevgilisi sizin yanınızdayken mi döktüler? Bi de niye sürekli size geldiklerini anlamadım? Dışarıda buluşmaları daha mantıklı değil mi? Çok fazla yüz göz olmak hem güzel değil hem de iki sakar evinizi mahvedecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…