• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sebebimiz

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.335
295
123
34
Bir kız kardeşim var.Sevgilisi ile sürekli oturmaya gelirler.Gayet eğlenceli geçer.
Kesinlikle yeme,içme birşey demem.Ama kardeşim aşırı dikkatsiz.Ve sadece benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Dikkatsizde demeyeyim umursamıyor.Geçen gün tatlı yerken koltuğa döktü,sehbadan çatalı halıya düştü.Halıda çok açık renk birşey demedim.Balkona çıkarken bile elindeki çay abartmıyorum dökülerek gidiyor.O çay bardakta öyle sallanıyorki.Bu sürekli böyle.Ve ben birşey demedim.
Dün yerde oturuyordu.Kolası yakınındaydı.Kolasını dökecek diye aldim tepsiye aldı.Geri aldı ve iki kez döktü.Bende artık umursamadığı için kızdım.Başkasının evi olsa aynı dikkatsizliği yapmayacağını söyledim.Bunun kavgasını yaptık.Kimse kimseyle konuşmadı.Sonra gittiler.
Olay malını kıskanma değil.27 yaşında çocuk degil.Ve bir insan her geldiğinde birşey dökmez.Resmen çatalla,bardakla dalga geçiyor.Mesela yeni klavye mouse aldık.Yere düşürdü.Tek benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Doğal olarak bende patladım artık.

Niye bir şey denediniz ki. Benim de halılarım açık renk. Öyle olmasa bile döküp saçacak olan o ihtimali veren birini uyarırım. Dikkatli ol dökme derim. Bazen gülerek halılarım yeni yıkamadan geldi dökme sakın derim. Derim yani. Siz durup durup en sonuna patlamışsınız. Kardeşinizi daha kolayca uyarabilirsiniz

Niye bir şey denediniz ki. Benim de halılarım açık renk. Öyle olmasa bile döküp saçacak olan o ihtimali veren birini uyarırım. Dikkatli ol dökme derim. Bazen gülerek halılarım yeni yıkamadan geldi dökme sakın derim. Derim yani. Siz durup durup en sonuna patlamışsınız. Kardeşinizi daha kolayca uyarabilirsiniz
Defalarca uyardım.Zaten bu zamana kadar hep dönmesin diye müdahale ettim.Dikkatli ol dediğimde onada alınıyor.

keske sevgilisinin yaninda boyle suclayici bir dille konusmasaydiniz
adam bunu bir ömür unutmayacak hele tripcan biriyse cok guzel kullanacak.

*ben de cok sarsak biriyim o yuzden evime hic acik renkli, coook pahali, ekstra kaliteli birsey almadik. doke saca yiyoruz . daha haftasonu ballı ihlamur döktüm koltuga, uşendim sonra temizlerim dedim biraktim. dün temizlemek icin gittim ki nerede oldugunu goremedim, koltuk kendi kendine duzelmis eski rengine dönmüş 😂

*ben de cok sarsak biriyim o yuzden evime hic acik renkli, coook pahali, ekstra kaliteli birsey almadik. doke saca yiyoruz . daha haftasonu ballı ihlamur döktüm koltuga, uşendim sonra temizlerim dedim biraktim. dün temizlemek icin gittim ki nerede oldugunu goremedim, koltuk kendi kendine duzelmis eski rengine dönmüş 😂
Sanmıyorum sevgilisinin kullanacağını.Bu arada kardeşim dökmeden önce de sevgilisi 2 bardak kola döktü.Ona birşey demedim😀 Normalde de hep uyarıyorum.Ama alınıyor bu sefer.

Kardeşinizin ince motor becerilerinde sıkıntı olabilir mi? Yeterince gelişmemiş gibi. Böyle insanlara tilt olurum
Sanmıyorum.Bence umursamıyor.Önemsemiyor.Kendi evi olsa böyle yapmazdı.Dikkat ederdi.Kendisi diyor bu halı şimdi şu fiyat.Beni sinirlendiren umursamaması zaten.

Evet benim kardeşlerimde de var bu durum sigara içecekler diye bardaklar filan herşey balkonda bi ara daha ilk defa kullandığım masa örtüsüne sigara değdirp yaktı valla ben şakayla karışık azarlıyorum hep
Bende hep öyle yaptım.Ama alınıyor bu sefer.O geldiğinde kalın bir örtü sericem heryere

Sanmıyorum sevgilisinin kullanacağını.Bu arada kardeşim dökmeden önce de sevgilisi 2 bardak kola döktü.Ona birşey demedim😀 Normalde de hep uyarıyorum.Ama alınıyor bu sefer.
döktü dediğin nasıl döktü yani bana mantikli gelmedi iki kişinin ayni gün içerisinde ikişer kere kolasini dokmesi.
ayrica adam kullanir ve hatta üstüne alinmis bile olabilir "kizim sana söylüyorum gelinim sen anla" diye
tabii ki bugün degil yarin degil. evlilik yoluna girip de kiz kardesin es ailesiyle sorun yasar, gitmek istemezse vs. adama bir koz vermis olmussun. KKda böyle cok koca var

Sanmıyorum.Bence umursamıyor.Önemsemiyor.Kendi evi olsa böyle yapmazdı.Dikkat ederdi.Kendisi diyor bu halı şimdi şu fiyat.Beni sinirlendiren umursamaması zaten.
sizde dikkatsiz imajı vermiş o imaj size yerleşmiş, kardeşiniz tabiki siz iyi tanırsınız, gerekeni yapmışsınız zaten, bencede doğru yapmışsınız. başkasının malını umursamayan, dilediği gibi davranan misafirlerden nefret ederim

Bende hep öyle yaptım.Ama alınıyor bu sefer.O geldiğinde kalın bir örtü sericem heryere
Alınacak bişey yok dikkatli olsun.
Küçük kardeşimde kahve dökmüştü o zaman bişey dememiştim ama birlikte temizlemiştik bizimkilerde de var yani bu valla kocasının nişanlısının yanında azarlarım şakayla karışık alınmazlar hiç yüzüme karşı bişey demiyorlar ama gene de bilmiyorum 🤣

sizde dikkatsiz imajı vermiş o imaj size yerleşmiş, kardeşiniz tabiki siz iyi tanırsınız, gerekeni yapmışsınız zaten, bencede doğru yapmışsınız. başkasının malını umursamayan, dilediği gibi davranan misafirlerden nefret ederim
Zaten kazayla olsa ağzımı açmamda.O yerde o otururken dibine koyuyor bardağı.Sehbaya öyle bir koyuyorki bardağı.Dediginiz gibi o imaj bana yerleşti artık.Balkona çıkarken mutfağa dökerek gidiyor

Bir kız kardeşim var.Sevgilisi ile sürekli oturmaya gelirler.Gayet eğlenceli geçer.
Kesinlikle yeme,içme birşey demem.Ama kardeşim aşırı dikkatsiz.Ve sadece benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Dikkatsizde demeyeyim umursamıyor.Geçen gün tatlı yerken koltuğa döktü,sehbadan çatalı halıya düştü.Halıda çok açık renk birşey demedim.Balkona çıkarken bile elindeki çay abartmıyorum dökülerek gidiyor.O çay bardakta öyle sallanıyorki.Bu sürekli böyle.Ve ben birşey demedim.
Dün yerde oturuyordu.Kolası yakınındaydı.Kolasını dökecek diye aldim tepsiye aldı.Geri aldı ve iki kez döktü.Bende artık umursamadığı için kızdım.Başkasının evi olsa aynı dikkatsizliği yapmayacağını söyledim.Bunun kavgasını yaptık.Kimse kimseyle konuşmadı.Sonra gittiler.
Olay malını kıskanma değil.27 yaşında çocuk degil.Ve bir insan her geldiğinde birşey dökmez.Resmen çatalla,bardakla dalga geçiyor.Mesela yeni klavye mouse aldık.Yere düşürdü.Tek benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Doğal olarak bende patladım artık.
Çocuk mu diyecektim ama 27 yaşında koskoca kadın.Evime gelmeyin de diyemezsin zaten.Bence en doğrusu açık şekilde uyarmak.Sadede sizin evde yaptığını düşünmeniz için bir şey ysşamış olmanız gerekiyor yani başka yerlerde dikkatli olduğunu gözlemlemişsiniz.Hal böyle olunca daha rahat bir şekilde uyarabilirsiniz.Özellikle benim evimde dikkat etmiyorsun diyebilirsin.

Valla kıskan malını bedava mı alıyoruz 27 yaşında kazık kadar kadın da elindeki şeyi dökmeden yürüsün bir iki olsa kaza dersin de bu artık kasıt umursamamazlık kendi evinde eşyasında bin kat dikkat etmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum

Çocukluktan el becerileri gelişmemiş demek ki ikisinin de.El kaslarında mı sorun var sürekli dökülüyorlar

Çocukluktan el becerileri gelişmemiş demek ki ikisinin de.El kaslarında mı sorun var sürekli dökülüyorlar
Böyle insanları hiç sevmem kendi evlerinde mum gibidirler emin ol. Kız kardeşim atandı gitti atanmadan önce bir çöpü bir çöpün üzerine koymaz dökse saçsa da umursamazdı. Şimdi kendi evini çamaşır suları ile kırklıyor. Benim evimde de yapamaz kızacağımı bilir. Konu sahibi yumuşak yüzlü sanırım. Verilen önem ve değerle alakalı bence.

Su koltuğun modelini markasini alabilirmiyim malum 2 erkek çocuk var bende hergun silmekten dermanım kalmaldi 🤪🤪🤪

Döktüğünü temizliyo mu? Uyaracaksin tabii ki 5 yasinda motor becerileri gelişmemiş çocuk degil ki bu kazık kadar insan. Döküyorsa masada yiyecek altına bir şeyler serecek, kendisi düşünmüyorsa verme kola mola otursun aşşa

Back
X