• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sebebimiz

Su koltuğun modelini markasini alabilirmiyim malum 2 erkek çocuk var bende hergun silmekten dermanım kalmaldi 🤪🤪🤪
evde degilim hic dogru düzgün foto da cekmemisim
1000120520.webp
1000120518.webp

bu renk bir L koltuk . markasi ne hicbir fikrim yok ikinci el aldik😂
rengi tozlu gri oldugu icin asla toz moz pislik barindirmiyor😂😂
halı da makinada yikanabilen halılardan. bu evimiz bekar evi gibi biraz . projektorden film izlerken rahatca koltukta yemek yiyip birseyler icebiliyoruz:)) bazen aralara yagli yagli misirlar düşüyor mesela temizlerken görüyorum onlar bile leke yapmiyor😇
bir sonrakinde de cocuklu ev olacak diye havali pahali ve narin seyler almayacagiz. belki hevesimiz olursa ileri yaştaki eve aliriz.
bana (en azindan cocuk sahibi olmayi dusunen) yeni evli insanlarin cok dikkatli kullanilmasi gereken acik renkli esyalardan kaçması gerekiyor gibi geliyor. ozene bezene aliyorsun yeni evlisin gelenin gidenin cok oluyor bosuna stres. sonra cocuk geliyor kusuyor boyuyor icine ediyor herseyin :)

evde degilim hic dogru düzgün foto da cekmemisim
Eki Görüntüle 3683735 Eki Görüntüle 3683736
bu renk bir L koltuk . markasi ne hicbir fikrim yok ikinci el aldik😂
rengi tozlu gri oldugu icin asla toz moz pislik barindirmiyor😂😂
halı da makinada yikanabilen halılardan. bu evimiz bekar evi gibi biraz . projektorden film izlerken rahatca koltukta yemek yiyip birseyler icebiliyoruz:)) bazen aralara yagli yagli misirlar düşüyor mesela temizlerken görüyorum onlar bile leke yapmiyor😇
bir sonrakinde de cocuklu ev olacak diye havali pahali ve narin seyler almayacagiz. belki hevesimiz olursa ileri yaştaki eve aliriz.
bana (en azindan cocuk sahibi olmayi dusunen) yeni evli insanlarin cok dikkatli kullanilmasi gereken acik renkli esyalardan kaçması gerekiyor gibi geliyor. ozene bezene aliyorsun yeni evlisin gelenin gidenin cok oluyor bosuna stres. sonra cocuk geliyor kusuyor boyuyor icine ediyor herseyin :)
Yengeç siyah ve sarılı beyazlı yastığın linkini atar mısın? Çok pofuduk görünüyolar🤤🤤

Yengeç siyah ve sarılı beyazlı yastığın linkini atar mısın? Çok pofuduk görünüyolar🤤🤤
camı açtıkca geliyorlar 😂😂
ilk şart kapiya mama birakip alistirmak, sonra zamanla mamayi evin icine dogru almak :)
sonra zaten rahatliga alışınca otel gibi kullanıyorlar😂😂
koltuklarım hassas, acik renk ve pahali olsaydi alamazdim mesela tirmalarlar diye. ama boyle olunca hic sorun etmiyoruz alt tarafi koltuk diyoruz:)

başka yerde yapmıyor sizin eve yapıyorsa ,bir kıskançlık seziyorum...
hem kiz hem sevgilisi iki kere dökmüş kolayi
yani bu mantikli mi
ben de sarsak biriyimdir ama bu kadari da abartı yani
boylesine birseu ikram etmeyeceksin tok gelsinler sohbet edip kalksinlar😅
ya da sofra kurulsun yiyip oyle gecsinler koltuğa

Zaten kazayla olsa ağzımı açmamda.O yerde o otururken dibine koyuyor bardağı.Sehbaya öyle bir koyuyorki bardağı.Dediginiz gibi o imaj bana yerleşti artık.Balkona çıkarken mutfağa dökerek gidiyor
fesatmıdır nedirya, yabancı olsa evime sokmam, sanki çekememezlikten yapıyomuş gibi

yani bu mantikli mi
Dimi.Açik renk birde yazık günah yani.Yemek yemek özellikle birsey içmek işkence.Her an dökecek tedirginliği oluyor insanda.

Bir kız kardeşim var.Sevgilisi ile sürekli oturmaya gelirler.Gayet eğlenceli geçer.
Kesinlikle yeme,içme birşey demem.Ama kardeşim aşırı dikkatsiz.Ve sadece benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Dikkatsizde demeyeyim umursamıyor.Geçen gün tatlı yerken koltuğa döktü,sehbadan çatalı halıya düştü.Halıda çok açık renk birşey demedim.Balkona çıkarken bile elindeki çay abartmıyorum dökülerek gidiyor.O çay bardakta öyle sallanıyorki.Bu sürekli böyle.Ve ben birşey demedim.
Dün yerde oturuyordu.Kolası yakınındaydı.Kolasını dökecek diye aldim tepsiye aldı.Geri aldı ve iki kez döktü.Bende artık umursamadığı için kızdım.Başkasının evi olsa aynı dikkatsizliği yapmayacağını söyledim.Bunun kavgasını yaptık.Kimse kimseyle konuşmadı.Sonra gittiler.
Olay malını kıskanma değil.27 yaşında çocuk degil.Ve bir insan her geldiğinde birşey dökmez.Resmen çatalla,bardakla dalga geçiyor.Mesela yeni klavye mouse aldık.Yere düşürdü.Tek benim evimde böyle olduğunu düşünüyorum.Doğal olarak bende patladım artık.
Kayınvaliden kötü kayınbaban kötü , kaynı hatta onun sevgilisi kötü. Arkadaşların kötü, meslektaşların kötü. Babanı zaten demeyeyim , baba tarafın kötü. Şimdi de kızkardeşine takmışsın. Yalnız yaşasan bence çok daha iyi

döktü dediğin nasıl döktü yani bana mantikli gelmedi iki kişinin ayni gün içerisinde ikişer kere kolasini dokmesi.
ayrica adam kullanir ve hatta üstüne alinmis bile olabilir "kizim sana söylüyorum gelinim sen anla" diye
tabii ki bugün degil yarin degil. evlilik yoluna girip de kiz kardesin es ailesiyle sorun yasar, gitmek istemezse vs. adama bir koz vermis olmussun. KKda böyle cok koca var
Yengenç araba olayını hatırla. Kayınbabanın üstüne olan eşi bekarken alınmış, babaanne engelli diye ucuza alınmış arabanın peşinde yıllarca olan, onlarca da konu açan üye kendisi. Sonra kaynına taktı. Şimdi de kızkardeşine . Olaylar kesinlikle böyle değildir. Adım kadar eminim .

Böyle insanları hiç sevmem kendi evlerinde mum gibidirler emin ol. Kız kardeşim atandı gitti atanmadan önce bir çöpü bir çöpün üzerine koymaz dökse saçsa da umursamazdı. Şimdi kendi evini çamaşır suları ile kırklıyor. Benim evimde de yapamaz kızacağımı bilir. Konu sahibi yumuşak yüzlü sanırım. Verilen önem ve değerle alakalı bence.
Al benden de o kadar.En nefret ettiğim insan tiplerinden.Allahtan çevremde öyle insanlar yok.

Benim kızkardeşim aşırı titiz, evine kahvaltıya davet etti
Ben yerken ağzıma elime bakıyor yere birşey dökülecek mi !
Düşmese bile "sanki döküldü" deyip yerlere bakıyor
Bana göre o kadar rahatsız edici bir durum ki ve hastalık

En ufak şeyde sinir olur söylenir
Ben alınırım bir daha da gitmem , gitmedim de
Böyle baskı altında güzel vakit geçiremem
Mutsuz olduğum , canımı sıkan kimsenin de yanına gitmem
Ailem de olsa

Benim kızkardeşim aşırı titiz, evine kahvaltıya davet etti
Ben yerken ağzıma elime bakıyor yere birşey dökülecek mi !
Düşmese bile "sanki döküldü" deyip yerlere bakıyor
Bana göre o kadar rahatsız edici bir durum ki ve hastalık

En ufak şeyde sinir olur söylenir
Ben alınırım bir daha da gitmem , gitmedim de
Böyle baskı altında güzel vakit geçiremem
Mutsuz olduğum , canımı sıkan kimsenin de yanına gitmem
Ailem de olsa
Titizlik hastalık boyutunda olan insanlar la biraraya gelmemek lazım.Her şeyi anormal i sıkıntı

yani bu mantikli mi

bile isteye yapılan şey kıskançlık oluyor işte, olabilir kardeşler ablalarına özenir kıskanır.

Back
X