Kavga ve fare

Şimdi burçlardan falan bahsedilmiş bu huyunu biliyorsanız ve böyle kabul ediyorsanız mecburen ilk adımı atacaksınız
En azından şimdilik bir duzeltin aranızı sonra sen yaparsın yapacağını :süslü:

Ben olsam uyur gibi yaptigmi,ve ellerimi tuttugunu bildigimi soylerdim. Ardindanda tatli bi fircalamayla " hep boyle yap, ilk kavgalrimiz nasil giderse oyle kalir hep" derdim. Ve gulumserdim. O an zaten buzlar eriyecektir ya.

Teşekkür ederim çok mantıklı :)
Sonrada sarilip koklastiktan sonra kavga uslubunuzun degerlendirmesini yapin. Sen ona sor ilk basta gicik ve tatli bi sekilde ", nasil pis kavga ettim ama heheh, sence en cok neyimden gicik kaptin ve yapmamaliyim ilerki kavgalarimizda" diye sor. Sonra zaten oda sana soracak o soruyu yumusamanin verdigi etkiyle. Sen hemen yapistir " inatsin!" Diye. Ve ayri yatmayida ekle.

trip atan adama hiç katlanamıyorum.siz yapcağınızı yapmışsınız kabahatiniz büyük değilse yatak ayırmak falan bunlar şımarıklık.daha fazla üstüne düşmeyin kendi gelsin.fare sorununa odaklanın korkmaktan daha zararlı olan şey farenin pislik ve hastalık yapması bence.

trip atan adama hiç katlanamıyorum.siz yapcağınızı yapmışsınız kabahatiniz büyük değilse yatak ayırmak falan bunlar şımarıklık.daha fazla üstüne düşmeyin kendi gelsin.fare sorununa odaklanın korkmaktan daha zararlı olan şey farenin pislik ve hastalık yapması bence.

İlgileniyorum onunla. O akşam o da zehir alıp koymuş ben de yapışkan aldım. Evde çocuk yok zaten hallederiz inşallah.

Eşin bilerek yapıyor küserek seni haksız çıkartıp her türlü istediğini yapacak en nefret ettiğim insan türü. Fare Allahım benim en korktuğum hayvan cesaretinize hayran kaldım.

Eşin bilerek yapıyor küserek seni haksız çıkartıp her türlü istediğini yapacak en nefret ettiğim insan türü. Fare Allahım benim en korktuğum hayvan cesaretinize hayran kaldım.

Biz küçükken vardı bahçeli ev olunca aniden çıkınca tabiiki korkarım ama o kapağın indiğini farkedince dedin bir yerden çıkacak nasılsa diye odanın kapısını kapatıp baktım :)
Zannetmiyorum öyle yapacağını da kendini naza çekip trip atmayı pek sever.

Benim öküzle de cok tartıştığımız oldu hatta bikac sene ayrı bile yaşadık kavga gürültü olsa da simdiye kadar hic ayrı yatmadık... kinci erkekleri kızılcık sopasıyla gebertesim geliyor

Sizinki pohpohlayınca düzelir ya iki mırmır ah ne havalısın harika yapıyorsun gel bi sarılayım öpeyim bitti gitti :KK70: uzunca bir süre o kapıyı suratıma çarptın ama diyecek barışınca bile.
Aynen hiç ama hiçç kinci değildir uzatmaz meseleyi herzaman ilk konuşan o olur çok şükür şanslıyım yoksa çok zor olurdu benim için devam ettirmek benim babam iyi adamdır ama anneme küserdi meselâ günlerce o yüzden küsen adamlara karşı ciddi ayar oluyorum.

Back
X