Kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.987
528
Nişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum

Bu konuda çok önceden anlaşmıştık sonra başka bir konudan buraya geldi ben de istediğim yerde istediğim gibi giyerim dedm
Açıkçası şöyle diyeyim. Annesi bacısı konuşmuş bu konuda. Benim çok pis bir huyum var mesela biri benim giyimime ya da yaptığım bir şeye karışsa inadına inadına yaparım çünkü kimseyi alakadar etmez. Ailesi dolduruyor bence. Siz direk kaynana görümce vs ile konuşun. Ben buyum diye önden bi kendinizi gösterin derim.
Nişanlınıza da “kimsenin lafıyla sakın bana gelme” deyin.

Nişanlımla bir nedenden dolayı kavga ettik sebebini uzun uzun yazmak istemiyorum. Zaten sorunu da dolaylı yoldan etkiliyor. Benim giyinmeme ara ara müdahale eden birisi. Bundan sonra karışamazsın ne istersem onu giyerim beğenmeyene kapı orada dedim. O da bana o zaman sana da kapı orada dedi. Sonra ben de iyi o zaman ben de o kapıdan çıkıp gidiyorum dedim. Bunlar mesajda konuşuluyor bu arada. Böyle der demez aradı. Tartışma sürdü. Sen şöylesin sen böylesinden sonra 'kimse bulunmaz değildir' diye bir cümle kurdu ve benim çok ağırıma gitti. Değer verdiğimiz insanlar için de özel değilsek neden yanında duralım ki? Şimdi o anın ateşiyle kızgınlıkla söyledim diyor ama dal kırıldı bir kere.. Düşünmeden hiçbir şey dilden çıkmaz. Abartıyor muyum
Seni olduğun gibi kabul etmeli, evlendi değişir ben müdahele eder giyimini değiştiririm algısından çıkması gerekiyor. Yoksa sürekli bundan dolayı sorun çıkar. Ya sen sevdiğin gibi giyinmekten vazgeçip susacaksın ya da kavga çıkacak sürekli.. Nişanlın seni tanıdığında da sen böyle idin şimdi de... madem problem idi başta ona göre biri ile görüşse imiş. Seni yönlendiremez ha der ya bu sana yakışmamış şu daha iyi olur vs öyle eleştiriye tamam da hayır bunu artık giyme muhabbeti rahatsız edici.

Laf söz muhabbetine gelince, ben ayrılık lafının ağza sakız edilmesine karşıyım. Sen de o da sinirle yükselmişsiniz düğün arefesi gerginlik ikinizde de tavan. İlişki dinamiğinizi bilmiyorum ama sakin kalın eğer sevginiz ve uyumunuzdan eminseniz, çünkü düğün zamanı herkes çok gergin oluyor yorgun oluyor kafa dolu oluyor. Şüphem var diyorsan bilemem

Ben şimdiden bazen boğasım geliyor. Bir zamanlar sen bana nasıl baktın diyen herifin kimse bulunmaz değil demeye kadar şişen egosunun altında ne yatıyor onu merak ediyorum.
Erkekler böyledir kendini nimetten saymaya başlar bir süre sonra için kalbin ne diyor ? Eğer istemiyor ise bu yola hiç girme

Ben şimdiden bazen boğasım geliyor. Bir zamanlar sen bana nasıl baktın diyen herifin kimse bulunmaz değil demeye kadar şişen egosunun altında ne yatıyor onu merak ediyorum.
Nick, kıyafetlerinden ödün veriyorsun değil mi? Bazı konularda taviz veriyorsun, ego böyle böyle şişiyor bence.
Valla ablacım, mantıkla bakarsan %100 doğru ama sevdiğin birinin ağzından çıkınca %100 ölümcül bir laf. İnsna aşık olunca kimseyi gözü gçrmez, gerekirse gözden çıkarırım gidersin demek net şekilde sevmiyorum demektir , aşkından ölmüyorum başkasına yarın bakarım demektir. Mantığın olduğu yerde aşk yoktur. KOnu sahibesi kırılmakta haklı, bu noktadan sonra devam etmek çok zor olmalı.
Miss,
Haklısın ama mevzuyu tek taraflı değerlendirmezsek Nick de kapı orada demiş yani yürü anca gidersin benim için kıymetin yok demek gibi olmuş bence, öte yandan bu laflardan da öncelikli olan adamın Nick’in kıyafetlerine karışması, Nick karşı çıkınca alttan alması ama bir yandan da bu durumu içinde biriktiriyor olması, ailesi yanında kıyafetlerine dikkat etmesini istemesi de sıkıntı, aileye giderken farklı giyinecek sonra adam bak isteyince oluyormuş hep böyle giyinebilirsin diyecek, ben kıyafet kısmına daha çok odaklandım.

Geldi benimki 🤣Giyime genel olarak bazı erkekler müdahale ediyor. Yani siz direkt çok keskin olarak böyle birşey söylemişsiniz bence sizin söyleminiz yanlış olmuş. Ne giymenize kızıyor mesela?
Kızın tadı kaçmış üstüne gitmeseniz mi acaba?
Yanlış olan bir şey de yok. Sınır koymaya çalışmış,aklı başında kendini bilen her kadın gibi.

Kızın tadı kaçmış üstüne gitmeseniz mi acaba?
Yanlış olan bir şey de yok. Sınır koymaya çalışmış,aklı başında kendini bilen her kadın gibi.
Ben üstüne gitmiyorum. Siz ayrıl diyen yorumları ben yazdım sandınız sanırım. Nişanlısına bilenmesin diye yaziyorum. Daha cok tadı kaçmasın diye. Kendisi ilk söylemiş çünkü. Ayrıca siz buna sınır koymakmi diyorsunuz? Sevdigin birine kapı orada diyerek? Siz ya hic sevmemissiniz ya da sınır koymayı bilmiyorsunuz.
Dediğim gibi ayrıl diyenlere yazın lütfen. Herkesi kendiniz gibi farklı niyetlerde sanmayın.

Mesela yırtmaçlı giydirmek istemiyor askılı giydirmek istemiyor
Antalyalıyım açık giyinirim. Askılı vs benim için çok normal şeyler ama işimden dolayı il il gezdiğimden şehire göre de giyim şekli değişiyor. Askılı bizim oralar için gayet normalken bazı yerlerde garipsenebiliyor. Yaşadığınız şehir çevre vs hoş karşılamıyorsa bu yüzden uyardıysa bi yere kadar tamam denilebilir ama yok kıskançlıktan yapıyorsa evlendiğinizde daha ileri bi boyuta geçebilir. Şimdiden net olmanız bence iyi olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X