• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga

Regl olduğunuzu söyleyerek bu bahaneye mi sığınmaya çalıştınız eşinizin yüzüne sıcak çay fırlatırken? Çocuğunuza bunları tanık ederken? Ya ekonomik özgürlüğünüzü elinize alıp boşanın ya da acilen ikiniz de terapi alın.
Çocuk yanımizda degildi evet reglye sıgindim senin reglin kolay geçiyor sanırim,benim hormanlarin ne salgiladıgini bende merak ediyorum defalarca doktora gittim anlattım ama care olamadılar.

Çocuk yanımizda degildi evet reglye sıgindim senin reglin kolay geçiyor sanırim,benim hormanlarin ne salgiladıgini bende merak ediyorum defalarca doktora gittim anlattım ama care olamadılar.
Pcos sahibiyim, kolay geçmiyor. Sancıdan duvarları tırmalıyorum. Biz de salgılıyoruz o hormonları yani. Ama kocamın suratına çay fırlatmıyorum reglim zor geçiyor diye.

Pcos sahibiyim, kolay geçmiyor. Sancıdan duvarları tırmalıyorum. Biz de salgılıyoruz o hormonları yani. Ama kocamın suratına çay fırlatmıyorum reglim zor geçiyor diye.
O çay nedensiz yere fırlatilmadı,benim ki de can,kaç aylık birikmislik vardı acaba

Haklısın

Manyqk sensiz, edebinle konuş
Manyak kelimesi kişinin psikolojik ve zihinsel olarak anormal olmasını ifade eder.
Sİze hakaret olarak sormadım kelime anlamıyla sordum
Bende sıcak çay birinin suratına fırlatırsam ve karşıdaki benim kafamı duvara vurup tekmelerse
Çocuklarda buna şahitse
Nolursun biri de bana manyak ruh hastası desinde kendime geleyim

O çay nedensiz yere fırlatilmadı,benim ki de can,kaç aylık birikmislik vardı acaba
Birikmişlik varsa konuşarak çözemiyorsanız tedavi alacaksınız, adamın suratına çay fırlatmayacaksınız. Saçlarınızdan tutulup duvara vurula vurula dövülünce dediniz mi kocamın da birikmişliği var herhalde diye?

Boşanmak gibi bir seçenekte var, o masum çocuklara bu saçmalıkları yaşatmaya, kapanmayan tramvalar oluşturmaya ne gerek var? Yazık günah ya, ikiniz de birbirinizden betersiniz.
Aynen öyle ,bence de konu tamamen çocukların büyüdüklerinde bile bu kavgaları hatirlayıp üzülmeleri ya da kişliklerinde etkilerini hissetmeleri en birinci konum bu ,bunu nasil telafi ederim bilen varsa onu söyesin,45 yaşındayım eşimde aynı bize ne oldugu zerre umrumda değil.

Manyak kelimesi kişinin psikolojik ve zihinsel olarak anormal olmasını ifade eder.
Sİze hakaret olarak sormadım kelime anlamıyla sordum
Bende sıcak çay birinin suratına fırlatırsam ve karşıdaki benim kafamı duvara vurup tekmelerse
Çocuklarda buna şahitse
Nolursun biri de bana manyak ruh hastası desinde kendime geleyim
He he, o halde istegini yerine getireyim manyak ruh hastası
Insanlar burada aklılarini başlarına almak için bir ışık arıyor,ışık olacaksanız yazın kendi ezikliginizi tatmin etmeyin.

Insanlar burada aklılarini başlarına almak için bir ışık arıyor,ışık olacaksanız yazın kendi ezikliginizi tatmin etmeyin.
Çocuklarin orada olmadıgini daha kac kez yazacagım manyak ruh hastası

Allah aşkına git bir papatya çayı iç yat iyi değilsin belli ki
İyı degilim zaten onu anlatıyorum ya burada

Aynen öyle ,bence de konu tamamen çocukların büyüdüklerinde bile bu kavgaları hatirlayıp üzülmeleri ya da kişliklerinde etkilerini hissetmeleri en birinci konum bu ,bunu nasil telafi ederim bilen varsa onu söyesin,45 yaşındayım eşimde aynı bize ne oldugu zerre umrumda değil.
Önce boşanacaksınız, bir anlık öfkeyle adamın yüzüne sıcak çay fırlattınız, o da bir anlık öfkeyle bıçağı kapıp sizi öldürebilir. Birbirinize iyi gelmediğinizi, anlaşamadığınızı anlamak için 20 sene mi geçmesi gerekiyordu? Sizin biran önce boşanıp, ikinizin de tedavi görmesi lazım.

Resmen şiddet şiddetin haklı nedeni olamaz ,en fazla birikmiş olur bağrılır çağrılır ki ona da gerek yok ,sesini değil sözünü yükselt demişler duymak istemeyen hiç bir türlü duymaz zaten ,sizinki canilik hiç mi acıma duygunuz yok sıcak çay fırlatırken ,tam yatırılıp tedavi edilmeliksiniz

Birikmişlik varsa konuşarak çözemiyorsanız tedavi alacaksınız, adamın suratına çay fırlatmayacaksınız. Saçlarınızdan tutulup duvara vurula vurula dövülünce dediniz mi kocamın da birikmişliği var herhalde diye?
Evet dedim,konuşarak çözülmüyor,konuşulanlar unutuluyor,Neyse ya herkes hesap soruyor olanlarin normal oldugunu savunmuyorum ki ben bu nedenle buraya yazıyorum belki aklı selim biri bir ışik yakar diye ben su anda bana yetemiyorum zaten

Önce boşanacaksınız, bir anlık öfkeyle adamın yüzüne sıcak çay fırlattınız, o da bir anlık öfkeyle bıçağı kapıp sizi öldürebilir. Birbirinize iyi gelmediğinizi, anlaşamadığınızı anlamak için 20 sene mi geçmesi gerekiyordu? Sizin biran önce boşanıp, ikinizin de tedavi görmesi lazım.
Bence boşanmak tek başına bir tedavi olabilir

her regli ağır geçen sıcak çay fırlatmıyor…

Birbirinize iyi gelmiyorsunuz zorlamanın alemi yok dayatmalarla anlaşılmaz,ama öfke probleminiz var bu kişi olmasa bir başkası da sakin olamazsınız siz,ağır tedavi şart

Resmen şiddet şiddetin haklı nedeni olamaz ,en fazla birikmiş olur bağrılır çağrılır ki ona da gerek yok ,sesini değil sözünü yükselt demişler duymak istemeyen hiç bir türlü duymaz zaten ,sizinki canilik hiç mi acıma duygunuz yok sıcak çay fırlatırken ,tam yatırılıp tedavi edilmeliksiniz
Doğru duymak istemiyor dogru hiç acıma duygum yok ben neden böyle oldum,gerçekten çok iyi bir doktora ihtiyacım var yıllarca surecek bir tedavi lazım içimde hiç yaşama istegi yok katilide annem

İyı degilim zaten onu anlatıyorum ya burada
Ama bu iyi değilimden çok daha öte birşey regl olmayı bahane edemezsiniz bağırdı regldim suratına sıcak çay fırlattım demek hiç sağlıklı değil
Hastasınız bariz bunu öfkeyle regle açıklayamazsınız
kusura bakmayın ama tanınız tabiki manyaklık olmayacaktır ama ruhunuz hasta tedavi olun

Back
X