- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 98
OkeyHiç ayrılmayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OkeyHiç ayrılmayın![]()
Tek tarafın akıllı olması yetmiyor.Iyi akillanmissindir umarim.
Arkadaslar yapilabilecek her seyi soylemis zaten.Ne olduğunu ,neyin kavgasını yaptiğimızı bilmiyorum,ben çok yalnızlık çekiyorum ve onun ilgisini bekliyorum tabi ki evde yok gb bir şey böyle olunca üstune birde regl günümse bittik,sabah kahvaltıyi hazırlarken trip attım bu da sinirlenip bağırmaya başladı(onun yüksek sesi beni delirtiyor,bunu kendide biliyor) refleks haliyle elimdeki 1 bardak sıcak çayı suratına fırlattım oda saçlarımdan tutup kafamı duvara vurup tekme attı,20 yıl evlilik,çok kez kavga,ilk kez şiddet(benim ona çok tokat atmıslıgım var) evdende kovuldum tabi ,yurtdışındayım ne burada ne türkiyede kimsem yok,kızım yapıştı bacağıma gidemedim zaten nereye gidecektim ki (gidememenin verdiği eziklik)bu arada eve ambülans peşinden polis geldi,ilaç içtim sanmış kendi çağırmış,içmedim çöpe atmıştım,ayrıca kovdun kadinı ölsün sanane Neyse ne bok yiyecegim bilmiyorum ağzınıza geleni söyleyin,haklıda değilim haksızda,bu dünyada bir sana sığındım seninde muhabbetin yok ben de evin hizmetinden bunaldım.son 5 yıldır hep böyleyiz.
Kesinlikle boşanmalıyım,heme. Avukata gidiyorum şimdi,sakin ol ya evde iki çocuk var,boşanırız o kolay kimse kimseye zorluk çıkarmaz, bagırdik çagirdik azçık düşünelim burada ne konuşuyoruz,20 yıl biz neler yaşadık birazda delirmeyelim mi,hayatımı anlatamıyorum ki burada,benim bir gitmem şart ama bu çocukları nasıl bırakayım.offfEvdeki çocuğun sağlığı için kesinlikle bosanmalisiniz
Oglum 14 kızim 10Çocukların yaşları kaç? Çok mu küçükler
Trip attım demişsiniz siz başlatmış oluyorsunuz bir nevi etkiye tepki. Toksik ötesi bir ilişkiniz var bir şeyler bitmiş laçkalaşmış. Sadece cinsellikle evlilik yürümez. siz ilgi ,iki çift muhabbet , birlikte vakit geçirme derdindesiniz eşiniz de sadece cinsellik.Kavgayı o başlatti bu kadar yükselmeseydi bir şey olmazdı genelde gece istesigini alamayınca kuduruyor diyelim,analiziniz pek bana uymuyor çünkü kadin muhabbetinde hoşlanmadıgını fark ettigim için ben onu epeydir kendi halinde birakıyordum.ertesi gün gelip seni seviyorum ne demek ne alaka
Yüze vurulmaz kutsal mıdır Allahım sabır ver yaYüze çay fırlatılmaz, yüze vurulmaz. Yüz kutsaldır. Önce bunu kendinize günde 40 kere tekrarlayın. Tamamen anlayana kadar aylarca bunu tekrar edin.
Ben kimseye boşan demem ama bu şiddet.. ne denir ki.. daha artarsa ki artacak şiddet döngüsü artarak devam eder.
Acil tedavi olun, evet bu adam sizi bırakır birgün bunu görüyorum.. ama çocuğunuz hep hayatınızda olacak. Çocuğunuz için psikiyatride tedavi olun.
Çok özür dileyerek söylüyorum şiddet görmeniz tabiki hoş değil ama bile isteye kaşınmışsınız. Şiddet yoktu değil size karşı yokmuş siz adama zaten uyguluyormuşsunuz. Kaynar çayı kocanızın suratına vururken ne düşünüyordunuz ? Sarılmasını mı gerçekten. Yani şunu idrak edin artık kadın gücü ile erkek gücü bir değil. Kışkırtmayın şunları. Canınızın hiç mi önemi yok ya.Ne olduğunu ,neyin kavgasını yaptiğimızı bilmiyorum,ben çok yalnızlık çekiyorum ve onun ilgisini bekliyorum tabi ki evde yok gb bir şey böyle olunca üstune birde regl günümse bittik,sabah kahvaltıyi hazırlarken trip attım bu da sinirlenip bağırmaya başladı(onun yüksek sesi beni delirtiyor,bunu kendide biliyor) refleks haliyle elimdeki 1 bardak sıcak çayı suratına fırlattım oda saçlarımdan tutup kafamı duvara vurup tekme attı,20 yıl evlilik,çok kez kavga,ilk kez şiddet(benim ona çok tokat atmıslıgım var) evdende kovuldum tabi ,yurtdışındayım ne burada ne türkiyede kimsem yok,kızım yapıştı bacağıma gidemedim zaten nereye gidecektim ki (gidememenin verdiği eziklik)bu arada eve ambülans peşinden polis geldi,ilaç içtim sanmış kendi çağırmış,içmedim çöpe atmıştım,ayrıca kovdun kadinı ölsün sanane Neyse ne bok yiyecegim bilmiyorum ağzınıza geleni söyleyin,haklıda değilim haksızda,bu dünyada bir sana sığındım seninde muhabbetin yok ben de evin hizmetinden bunaldım.son 5 yıldır hep böyleyiz.
Filler tepişirken çimenler eziliyor, olan çocuklara oluyor, belli ki birbirinize tahammülünüz bitmiş ama bu yolun sonu kötü, şiddet şiddeti besler. Evden gidemiyorsanız minimum iletişimle aynı ortamda kalmayı öğreneceksiniz, eğer tabi bu şiddet şarmalından zevk almıyorsanız. İlgi göstermiyorsa kendinize onun ilgisinin yerine geçecek şeyler bulacaksınız, eş dost akraba hobi, İngiltere her yer park cafe, kurslar. Kendinize gelin bunlar normal değil.Ne mutlu onlara ben de yakında menapoza girecegim hiç böyle bir şey yapmadım,o da bağırmasaydı milyon kere uyardım.
Adamların vurdum sayılmaz çünkü morartmadım demesi gibi olmuş. Sizin tokatlarınız şiddet sayılmıyor mu? Üst düzey okul yazıp durmuşsunuz da o çocuklar utançtan huzursuzluktan eğitimlerine konsantre olabiliyor mu? Çay fırlatmışsınız, şanslısınız daha önceki tokatlar için İngiliz polisi aile içi şiddetten sizi tutuklamamış. Birbirine şiddet uygulamak için fırsat kollayan anne babaya bak. Boşanmak dünyanın sonu mu, Türkiye de kırsalda köyde yaşayan kadınlar bile boşanabiliyor, boşanınca İngiltere'de sokakta mı kalacaktınız, gidecek yerim yok bla bla... İnsan çocuğundan nasıl utanmaz, istediğiniz kadar o an orada yoklardı diyin. Gerginliği gerilimi hissetmiyorlar mı? Yanlış yapmaya eğilimli ergenlik çağındalar. İlaç içtim diye numara yaptım ama içmedim çöpe attım. Aferin iki ergenin olduğu evde yapılacak örnek davranışlar. Sakın ayrılmayın boşanmayın aynen devam ama az kalmış 3-4 seneye oğlunuz arkasına bakmadan kaçacaktır evden. Kıza bir şey diyemiyorum, daha çekecek çilesi var garibin. Süper mahalle üst düzey okul ama tekme tokatlı çay fırlatmalı varoş çift.ilk kez şiddet(benim ona çok tokat atmıslıgım var)