Psikolojin niye bozuluyor anlayamadım? Napsınlar zevkten tartışmıyorlardır heralde. Nasıl kolay bozulur psikolojilerimiz var artık yahu? Görüşmezsin merhaban olmaz olur biter. Bu niye konu oldu o da bir muamma
Bizim komsu da oyle bazen kadinin dayak yedigini dusunuyorum ama onlarin ozeli biyerde yapcak bisey yok. Kavga boyutunu asip ciddi siddet oldugunu gosteren bisey olsa polis falan cagirilir karsi tarafin iyiligi icin en fazla.
Senin psikoloji niye bozuldu ki?
Görüşmeye de gelmez kısmını anlamadım ben? Sizin kapıyı mı aşındırıyorlar görüşelim diye?
O öyle olmuyor işte gerçekten insan etkileniyor. Benim komşum bir de dövüyordu kadını, güm güm nereye vuruyorsa artık..Psikolojin niye bozuluyor anlayamadım? Napsınlar zevkten tartışmıyorlardır heralde. Nasıl kolay bozulur psikolojilerimiz var artık yahu? Görüşmezsin merhaban olmaz olur biter. Bu niye konu oldu o da bir muamma
akşama kadar çalışıp eve gelip dinlenmek istıyorum.birden acaip şiddetli bağırmalar,dolap masa düşüyo gibi sesler...gecesi yok,sabahı yok.
psikolojilerimiz kolay bozuluyor artık,bu günümüzün problemi.kendi hayatlarımızda zaten sorunlar oluyor,böyle ekstralara da dayanamıyor insan.
keyiften tartışmıyorlar,apartman hayatı,özel hayatları ..evet doğru.aynı zamanda da benim özel hayatıma saldırı olmuyor mu?
üzücü bir durum,seslerini her duydugumda dua ediyorum araları düzelsin diye.
görüşmeye gelmez deyişimin sebebi de,(onların benim kapımı aşındırmaları değil,yardım etmek için görüşme )ancak bu şekilde yeri gögü inletecek kadar gün aşırı kavga eden,diğer insanlara verdiği zararı düşünmeyen kişiler hakkında pek olumlu şeyler düşünemiyorum.bu ön yargı olabilir.ama öyle düşünüyorum.bu konuyu kendilerine açsam sana ne deme ihtimali var bence.
konuyu niye açtım,ne yapabilirim diye fikir almak için tabiki.
hepinize teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?