• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgadan sonra kendime gelemiyorum!

*Kus-Yuvasi*

SANA MUHTACIM ALLAHIM
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
435
7
96
Diğer
Arkadaslar buraya her ne zaman bir dert yansam, bana cok güzel teselli verdiniz. Yine bir sorunla karsi karsiyayim.

Esimin kendi ailesiyle malesef cok büyük problemleri var ve ben evlendim evleneli vardi. Asil meselede esim her ne zaman ailesine kizsa illaki benden alir hirsini, dünyayi bana zindan eder. Fakat sonradan pisman olup özür diler ama is isten gecmistir bir kere.

Benim size sorum su, her böyle münakasadan sonra, kendime gelemiyorum, bir türlü diyemiyorum ki, derse desin bos ver, nasil olsa senin sucun degil gibisinden. Ben olaylari beynimde büyütüp ve sonra inanilmaz halde geriliyorum, hep aklim takiliyor bir türlü kendime gelemiyorum. Tam geldim derken, tekrar yeni bir sorun ile karsilasiyorum. Hep alttan alamaya calsiyorum, ama nafile.

Böyle sorunlari büyütmeme yada kafaya takmama gibi bir teknik varmi ... ya siz ne yapiyorsunuz esinizle kavga edince?

canım benimde eşim ailesine kızdığında genelde hırsını çıkarmak için bana çatar nedeni ise babasının ve annesinin onu çok baskı altında büyütmüş olmaları düşünsene adam gelmiş 30 yaşına hala babası senden bi b..k olmaz diyor benim yanımda..cevap verse dahada beterlerini işitecek..doluyor doluyor bana patlıyor çünkü biliyorki her anında onun yanındayım aslında bir tür sığınma şekli gibi psikolojik yani.. aileme laf söylesem günlerce canımı yiycekler o benim eşim anlar tavrı aslında...yanlış bişey hoş değil tabiiki ..sen kendini ele al annen yada baban seni çok kızdırdı deli ettiler genede bağırıp çağıramıyorsun belki o an yapabildiğin çıkıp gitmek sırası geliyor biz bile hırsımızı o an çocuklarımıza gereksiz yere bağırarak yada eşimize surat asarak çıkartabiliyoruz...belkide eşinin benim eşim gibi bir sorunu vardır.ne yap ne et muhakkak sana bağırmasının altında yatan sebebi bulmaya çalış derim.. .sonuca göre karar ver ve tavrını ona göre al derim

bence esiniz size bu sekilde davrandiktan sonra bunlari kafaya takmamak icin degil, esinizin size bu sekilde davranmamasi icin teknik aramak gerek... eger esinizin baska seylere kizip sizi ezmesine izin verirseniz yasaminiz bir müddet sonra cekilmez olur... önce saygi, sonra aradan cekilir...

öncelikle esinize sakin bir günde bu davranisinin sizi ne kadar kirdigini anlatin... anlamasini saglayin. yoksa bir ömür gün be gün kisiliginizin ayaklar altina alinmasini kaldirabilir misiniz?

sorunları büyütmeme, kafayı takmama yönteminden önce eşinizin hırsını sizden çıkarmaktan vazgeçirme yöntemi aramalısınız bence..

eşiniz hem suçlu hem güçlü, hem de alttan almaya çalışan sizsiniz.

canim kendine edersin takip Allah korusun hastalarsin hic takma o sana bagirip cagiriyorsa sende karsilik ver icinde kalmasin erkeklerin birinci huyu zaten kalp kirip ozur dilemek ama kirila kirila zamanla kapanmayacak bi yaraya donusuyo sukur esim anlayisli kavgamizda olmaz pek yada ailesinden dolayi bi problem yok insallahta olmaz dilerim Allah tan hersey yoluna girer tatlim evlilikte olur boyle seyler evlenmek kolay onemli olan evliligi surdurebilmek ayakta kalmak eminim zamanla hatasini anlayacak ve bidaha yapmayacaktir eger devam ederse sende ayni karsilikla ver cevabini biseye sinirlen ondan cikar acisini bakalim ne yapcak dayanabilecekmi eminim anlayacaktir ozaman sana haksizlik ettigini ailesindende mumkun oldugunca uzak tutmaya caliski uzulme artik dualarimiz seninle

ben bu gibi durumlarda deliye vururum çünkü yapcak başka birşey kalmıyor
insanları olduğu gibi kabul edeceksiniz,o da öyle ben napim deyip kenara çekilivereceksiniz...
bakın ne kadar rahatlıcak kafanız...ama bu biraz yapı meselesi gibi..
allah kolaylık versin...

yorumlariniz icin cok tesekkür ederim.

Evet malesef cok ince fikirliyim, cok da duygusal insanim. Hemen kirilmam, baya bir beklerim, ama baktimki olmuyor, bende patliyorum, bende bagirip cagirmaya basliyorum ama ben böyle evlilik istemiyorumki, neden anlamiyor bunu esim.

Ona ne dediysem, hem iyilikle hem kötülükle, bir türlü düzene sokamadim onu. Hep ailesinin sorunlariyla mesgul bir türlü kafamdan atamiyorum diyor, ama benimde sorunlarim var belki, kendi dertlerinden dolayi beni hic dinleyemiyor bile, yani kafasi zaten dolu, birde ben derdimi anlatinca, zaten kiyametler kopuyor. Cok ezik büyümüs, büyüklügü evde cikartmak istiyor, gücü bana yetiyor.

Her ne dediysemde, yine ayni yine ayni, bir cok kere ayrilmayi düsündüm onu tehdit ettim ama nafile ... tekrar sil yeni bastan oluyor ...

Ay aynı benımkı.oda sağa kızar sola kızar gelır bana patlar.Eğer cok ağır konusmuyosa bırak konussun,haddını aşıyosa karsılık ver.Milletın yüzünden ben laf cekemem valla,artık akıllandım öyle yapıyrum ben. :delphin:

dizinin dibine oturur onu dinlerim...o anlatır ben hiçbişey demeden dinlerim sadece mimiklerimle belli ederim dinlediğimi hiç karışmam...kızar sinirlenir bizimkilere gelir mevzu bana gelir hiç oralı olmam...bir yandan da elini falan tutarım olmadı masaj yaparım çaktırmadan...sakinleşir biraz...sonrada acıktınmı bişey istermisin gibi konuyu değiştiririm geçer gider...benim yöntemim bu sengözlerimebaksanab

canım benimde eşim ailesine kızdığında genelde hırsını çıkarmak için bana çatar nedeni ise babasının ve annesinin onu çok baskı altında büyütmüş olmaları düşünsene adam gelmiş 30 yaşına hala babası senden bi b..k olmaz diyor benim yanımda..cevap verse dahada beterlerini işitecek..doluyor doluyor bana patlıyor çünkü biliyorki her anında onun yanındayım aslında bir tür sığınma şekli gibi psikolojik yani.. aileme laf söylesem günlerce canımı yiycekler o benim eşim anlar tavrı aslında...yanlış bişey hoş değil tabiiki ..sen kendini ele al annen yada baban seni çok kızdırdı deli ettiler genede bağırıp çağıramıyorsun belki o an yapabildiğin çıkıp gitmek sırası geliyor biz bile hırsımızı o an çocuklarımıza gereksiz yere bağırarak yada eşimize surat asarak çıkartabiliyoruz...belkide eşinin benim eşim gibi bir sorunu vardır.ne yap ne et muhakkak sana bağırmasının altında yatan sebebi bulmaya çalış derim.. .sonuca göre karar ver ve tavrını ona göre al derim

Canimin ici aynen dedigin gibi. ailesiyle hep sorun hep sorun yasadik, ama bende Allah kuluyum, bir yere kadar dayana bilirim, inan biktim usandim artik ... altindan yatan nedeni belli, babasina ve annesine catamadigi icin, bana catiyor ... Allah akil fikir versin diyorum, baska bir sey demiyorum ...:Saruboceq:

Ay aynı benımkı.oda sağa kızar sola kızar gelır bana patlar.Eğer cok ağır konusmuyosa bırak konussun,haddını aşıyosa karsılık ver.Milletın yüzünden ben laf cekemem valla,artık akıllandım öyle yapıyrum ben. :delphin:

Bende laf söyleyincede küsüyor inanirmisiniz ya ... bu kadar olmaz ...

bence esiniz size bu sekilde davrandiktan sonra bunlari kafaya takmamak icin degil, esinizin size bu sekilde davranmamasi icin teknik aramak gerek... eger esinizin baska seylere kizip sizi ezmesine izin verirseniz yasaminiz bir müddet sonra cekilmez olur... önce saygi, sonra aradan cekilir...

öncelikle esinize sakin bir günde bu davranisinin sizi ne kadar kirdigini anlatin... anlamasini saglayin. yoksa bir ömür gün be gün kisiliginizin ayaklar altina alinmasini kaldirabilir misiniz?

canim nedeni belli, ailesine diyemidigi icin, beni kullaniyor hirsini alabilmek icin, pisman olup gönlümü almaya calisiyor ama kalbim kiriliyor bir kere ... cok konustum, her seyi denedim inanin herseyi ,,, ama nafile

sorunları büyütmeme, kafayı takmama yönteminden önce eşinizin hırsını sizden çıkarmaktan vazgeçirme yöntemi aramalısınız bence..

eşiniz hem suçlu hem güçlü, hem de alttan almaya çalışan sizsiniz.

canim benim su yöntemi bir cöze bilseydim zaten ....

inanin artik caresizim o yüzden buraya danismak icin yazdim ...

onunla hem iyi hem kötü konustum ama her defasinda deyisecegini söyleyen ayni hatayi tekrar yapiyor ... Allah kimseyi caresiz birakmasin ...

dizinin dibine oturur onu dinlerim...o anlatır ben hiçbişey demeden dinlerim sadece mimiklerimle belli ederim dinlediğimi hiç karışmam...kızar sinirlenir bizimkilere gelir mevzu bana gelir hiç oralı olmam...bir yandan da elini falan tutarım olmadı masaj yaparım çaktırmadan...sakinleşir biraz...sonrada acıktınmı bişey istermisin gibi konuyu değiştiririm geçer gider...benim yöntemim bu sengözlerimebaksanab

maşallah... benım asla yapamayacagım sey bu

Bendende Masallah ... bu ne ya ... sizi ayakta alkisliyorum ... aradigim buydu galiba ... helal olsun size ...

Bence eşinizi biraz kötü alıştırmışsınız.
Her evlilikte tartışma olur ama haklı olduğum bir konuda alttan almak neden?
Siz böyle yaptıkça eşiniz daha rahat davranır olmuş. Belkide hatasının bile farkına
varmıyor bu şartlar altında. Bence tepkinizi net olarak koyun. Her seferinde sizi
bu kadar üzmeye hakkı olmadığını bilmesi lazım.

Bence eşinizi biraz kötü alıştırmışsınız.
Her evlilikte tartışma olur ama haklı olduğum bir konuda alttan almak neden?
Siz böyle yaptıkça eşiniz daha rahat davranır olmuş. Belkide hatasının bile farkına
varmıyor bu şartlar altında. Bence tepkinizi net olarak koyun. Her seferinde sizi
bu kadar üzmeye hakkı olmadığını bilmesi lazım.

Evet, en son kavgamiz bayagi netti galiba, oldugu gibi icimdekileri döktüm, ve aklini basina toplamasini söyledim, o konusmadanda ben konusmam ... önce hatasinin farkina varmali ... her sey bir yere kadar bunu ögrenmeli ... umarim ögrenir ...

Evet, en son kavgamiz bayagi netti galiba, oldugu gibi icimdekileri döktüm, ve aklini basina toplamasini söyledim, o konusmadanda ben konusmam ... önce hatasinin farkina varmali ... her sey bir yere kadar bunu ögrenmeli ... umarim ögrenir ...

Dilerim öğrenir. Hatlarınızı ne kadar keskin bir şekilde çizerseniz o kadar doğru olur.

Valla huylu huyundan vazgecmıyor.BEnde onceden susuyodum,bana demıyor sonucta dıyordum,ohoo baktım tepeme cıkıyor elalem yuzunden.Bır kezde annemın yanında tersledı benı.şimdi artık gıt onlara konus dıyorum,bende surat yapıyorum.Çekemem hiç, ben şamar oğlanıyım sanki. :dilcikar: günü bana mı yetıyor allah allah yasakkelime

Evlilikte arada bir olur kusum...birseye sinirlenirsin o an esine patlarsin veya annene yada kardesine sonradan pisman olursun....özür dilersin olur biter....:delphin:

Lakin sen kimsenin kum torbasi degilsin...öyle her defasinda gelip sana patlayamaz...buna izin verme...:delphin:

Sen sorunlari büyütmek gibi birseyde yapmiyorsunki, dogal olarak insanin sucu kahabati yokken böyle seylere maruz kalmasi cok sinir bozucudur...:kahve:

Esinle sakin bir zamanda iylikle konus...git kiminle derdin varsa onla cöz..birdahakine bende böyle sakin kalmam haberin olsun, tüm aileni arar buraya toplar ve rezilligin daniskasini cikaririm de...:delphin:

Back
X