Kavgalardan sonra beni umursamıyormuş gibi davranıyor

lady b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
52
2
86
İstanbul
benimde yeni bir ilişkim var ama çok inatçı biri kavga ediyoruz ama bana ben pişman oldum filan hiç demiyo ve bu adam benimle evlilik planları yapıyo nasıl güvenicem ben bilmiyorum kavgalardan sonra beni umursamıyomuş gibi davranıyo bende görüşmiycem filan çok dedim ama olmadı bi şekilde yan yana geldik işte kafam çok karışık bende hiç ilgisizliğe gelemem bunu anlamıyo bir türlü ve çok emin benden bu beni sinir ediyo napcağımı bilmiyorum yaa üfff

İletişimsizlik bir ilişkiyi bitiren şeydir. Sizin de aranızda bu var gibi gözlemledim ben. Birbirinizle konuşmanız lazım, bu tür sorunlar başka türlü çözülmez.

İletişimsizlik bir ilişkiyi bitiren şeydir. Sizin de aranızda bu var gibi gözlemledim ben. Birbirinizle konuşmanız lazım, bu tür sorunlar başka türlü çözülmez.

canım çok konuştum gerçekten ama adam anlamıyo bir türlü sanıyoki o ne yaparsan ben ona dönerim ama sabrımı bitirdi benim artık istesemde onu bitmesini istiyorum
Allah beni ondan soğutsun diye dua ediyorum çünkü adam olcağı yok zaten sorunlu bir geçmişi var 2 kez evlenmiş boşanmış çocuğu var bir sürü sorunlarıda var..üstelik birde bana böyle davranan bir adam bazı şeyleri kabullenemiyorum bende işte onun için bitmesini istiyorum

Aynı sorun bende de var cnm kavgadan sonra pişmanım diyo olmicak diyo ama barışınca umursamıyo çok konuştuk yine aynı yine aynı

Kararını vermişsin zaten ama öyle değil mi? Soğumuşsun zaten, beyinde biten şey kalpte de biter, ruhta da biter. O zaman konuş bitir, daha fazla uzatma.

madem o umursamaz sende umursamaz olucaksın bak o zaman nasıl kuzu kuzu geliyor kendinden ödün verme sakın kaçan kovalanır oluruna bırak su aksın yolunu bulsun

canım genelde erkekler uzun surelı ılıskıde degısır .hanı bu dedıgın o zaman olur da ama ,daha yenı olan bır ılıskıde umursamaz tavırları kavgalarınızı cıddıye almaması hatasndan dolayı pısman olmaması gercekten cekılır bır durum degıl .ustelık daha yenı bır bırlıktelık .cekmek zorunda veya cozmek zorunda oldugunu dusunmuyorum .yanı bırde soyle bır durum vardır kı ,bazı ınsanlar yapı olarak boyledır .ozellıkle yapmıyordur yapısı oyledır ama ,sen de ılgısızlıge tahammul edemeyen bır yapın oldugundan bahsetmıssın.hıc bır sekılde bu uyumlu bır cıft olmadıgınızın belırtısı .ayrılmak ıstemıyorum devam etmek ıstıyorum dıyorsan eger ,sızlanmadan cekmekten baska caren yok cnm .yapısı boyle ıse ne yaparsan yap degısmez cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…