- 20 Ağustos 2014
- 253
- 140
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir halinde ben ne dedigimi biliyor muyum durumuYolunda gitmeyen bir evliligim var,
Sürekli bir tartışma hali..
Ben artık kavgaların başını sonunu unutuyorum,
O bana ne dedi ben ona dedim hepsi karmaşa oluyor,
Hafıza kaybı yaşıyorum o an sanki,
Nedeni ne olabilir ?
hayır söylenenleri hatırlıyorsamda kim önce kim sonra dedi kim haklıydı herşey sıfırlanıyor.Sinir halinde ben ne dedigimi biliyor muyum durumu![]()
Zihniniz çok karışmış bir süre farklı şeylerle meşgul olun hep ayni şeye takılıp kalınca zihin oynuyor balla. Çıkın gezin dolaşın veyahut bir örgü başlatin veya bir güne gidin . Veya bir temizlik yapın . Üzerinizde nazar da olabilir gerçekten uzak gelmesin bu ihtimaller
Konuyu dine baglamazsak konum kapanmasın.Evinizi şöyle bir güzel temizleyin kuran dinleyerek nazarlar kötü enerjiler gitsin inşallah
Gerçekten çat diye çatlamak üzereyimde.Kafada dolup taşıyor artıkbi deyimimiz varya hani KÜP DOLDU
Sakinleşeceğiniz bi ortamınız yok muhayır söylenenleri hatırlıyorsamda kim önce kim sonra dedi kim haklıydı herşey sıfırlanıyor.
Sonra suçu kendimde buluyorum unuttugum için.
Konuyu dine baglamazsak konum kapanmasın.
Sanmıyorum nazar bi evliligin basından sonuna kadar degecegini,
Basından beri halimiz bu çünkü.
Gerçekten çat diye çatlamak üzereyimde.
Mesela ?Sakinleşeceğiniz bi ortamınız yok mu
Mesela yani yemek yaparken veya balkonda akomşularla oturmak gibi falan sürekli kavga mı oluyor evin içinde kendinize zaman ayırın umursamayın bazı şeyleri sizin umursadığınız kadar karşı taraf dert ediyor mu sanıyorsunuz herkes kendi keyfinde kavga edecek olursanızda hemen uzaklaşın o ortamdan mesela kaçın umursamayın bi süre olmaz mıMesela ?
Bunun adi zihin yorgunlugu .o kavgali ortamdan uzaklasip sakin bir ortamda dūsūnmelisin.kavga neden cikti ben ne dedim o ne dedi diye bence biraz huzura ihtiyacin var o ortamdan acil cikmalisin.Yolunda gitmeyen bir evliligim var,
Sürekli bir tartışma hali..
Ben artık kavgaların başını sonunu unutuyorum,
O bana ne dedi ben ona dedim hepsi karmaşa oluyor,
Hafıza kaybı yaşıyorum o an sanki,
Nedeni ne olabilir ?
Teşşekürler.Bunun adi zihin yorgunlugu .o kavgali ortamdan uzaklasip sakin bir ortamda dūsūnmelisin.kavga neden cikti ben ne dedim o ne dedi diye bence biraz huzura ihtiyacin var o ortamdan acil cikmalisin.