Kavgaların başını sonunu unutmak

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Yolunda gitmeyen bir evliligim var,
Sürekli bir tartışma hali..
Ben artık kavgaların başını sonunu unutuyorum,
O bana ne dedi ben ona dedim hepsi karmaşa oluyor,
Hafıza kaybı yaşıyorum o an sanki,
Nedeni ne olabilir ?

Zihniniz çok karışmış bir süre farklı şeylerle meşgul olun hep ayni şeye takılıp kalınca zihin oynuyor balla. Çıkın gezin dolaşın veyahut bir örgü başlatin veya bir güne gidin . Veya bir temizlik yapın . Üzerinizde nazar da olabilir gerçekten uzak gelmesin bu ihtimaller

Evinizi şöyle bir güzel temizleyin kuran dinleyerek nazarlar kötü enerjiler gitsin inşallah

Sinir halinde ben ne dedigimi biliyor muyum durumu :KK51:
hayır söylenenleri hatırlıyorsamda kim önce kim sonra dedi kim haklıydı herşey sıfırlanıyor.
Sonra suçu kendimde buluyorum unuttugum için.
Zihniniz çok karışmış bir süre farklı şeylerle meşgul olun hep ayni şeye takılıp kalınca zihin oynuyor balla. Çıkın gezin dolaşın veyahut bir örgü başlatin veya bir güne gidin . Veya bir temizlik yapın . Üzerinizde nazar da olabilir gerçekten uzak gelmesin bu ihtimaller

Evinizi şöyle bir güzel temizleyin kuran dinleyerek nazarlar kötü enerjiler gitsin inşallah
Konuyu dine baglamazsak konum kapanmasın.
Sanmıyorum nazar bi evliligin basından sonuna kadar degecegini,
Basından beri halimiz bu çünkü.

Kafada dolup taşıyor artık :bicak: bi deyimimiz varya hani KÜP DOLDU
Gerçekten çat diye çatlamak üzereyimde.

hayır söylenenleri hatırlıyorsamda kim önce kim sonra dedi kim haklıydı herşey sıfırlanıyor.
Sonra suçu kendimde buluyorum unuttugum için.

Konuyu dine baglamazsak konum kapanmasın.
Sanmıyorum nazar bi evliligin basından sonuna kadar degecegini,
Basından beri halimiz bu çünkü.

Gerçekten çat diye çatlamak üzereyimde.
Sakinleşeceğiniz bi ortamınız yok mu

Mesela yani yemek yaparken veya balkonda akomşularla oturmak gibi falan sürekli kavga mı oluyor evin içinde kendinize zaman ayırın umursamayın bazı şeyleri sizin umursadığınız kadar karşı taraf dert ediyor mu sanıyorsunuz herkes kendi keyfinde kavga edecek olursanızda hemen uzaklaşın o ortamdan mesela kaçın umursamayın bi süre olmaz mı

Kavga sırasında kalem kağıt çıkarıp not almaya başlayın belki komik gelir ve gülüşerek kavgayi tatliya bağlarsınız :halay:
Kavga konusunu unutmanizin sebebi asıl soruna odaklanmayıp, daldan dala diğer konulara geçmeniz büyük ihtimalle. Asıl kavga konusunu çözmeden farklı konulara geçmeyin.

Yolunda gitmeyen bir evliligim var,
Sürekli bir tartışma hali..
Ben artık kavgaların başını sonunu unutuyorum,
O bana ne dedi ben ona dedim hepsi karmaşa oluyor,
Hafıza kaybı yaşıyorum o an sanki,
Nedeni ne olabilir ?
Bunun adi zihin yorgunlugu .o kavgali ortamdan uzaklasip sakin bir ortamda dūsūnmelisin.kavga neden cikti ben ne dedim o ne dedi diye bence biraz huzura ihtiyacin var o ortamdan acil cikmalisin.

Back
X