• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgaliyken birliktelik

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
iyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?

Cinsel dürtüleri güçlü bir insanım beni kandırmasın kolay oluyor kocam için. Ama sonra diyorum sen bana böyle böyle yapmıştın unutmadım yada hala kızgınım vs. O da e barıştık ya almadımı gönlünü diyor bende hayır almadın gönlümü diyorum. Yani normalde kolay kolay aranız bozukken olmaz siz de haklısınız bir yandan. Keşke ben de hayır diyebilsem de gerçekten küs oldugumu kırgın oldugumu anlayabilse.

Evli değilim ama küçük tartışmaların cinselliğe yansımaması gerektiğini düşünüyorum.
Eğer ona karşı bunu kullanmıyorsanız "tartışınca konsantre olamıyorum, moda giremiyorum" derseniz psikolojik olarak etkilendiğinizi anlar. Kullanıyormuş gibi göstermeyin derim.

Bizimkisi normal degil. Mesela her kavgada nerdeyse beni istemedigini herseyin bittigini soyluyor. Ve bu bi cok kez oldu. Cok cok iyi gunlerimizde var super gidiyor mesela ama cogu kavgamizda bana boyle sozler soylediginda ben istesemde birlikte olmuyorum. Ozaman sanki yaptigi hatayi hic anlamiycak gibi. Gerci yapmadigim haldede anlamiyor hatta bunu uste cikmak icin bile kullaniyor.

Kufur etmez ve sidette yok ama kari gibi uzatir biseyi derler ya iste benim esim oyle bi tip. Bana seni istemiyom hersey bitti felan demesi cok kirici ve bunu ilk kez soylemedi. Benmi haksizim sizce? Yani boyle laflari duyup o kendisi yumsayinca birlikte olmak isteyince hayir dememelimiyim?

Kufur etmez ve sidette yok ama kari gibi uzatir biseyi derler ya iste benim esim oyle bi tip. Bana seni istemiyom hersey bitti felan demesi cok kirici ve bunu ilk kez soylemedi. Benmi haksizim sizce? Yani boyle laflari duyup o kendisi yumsayinca birlikte olmak isteyince hayir dememelimiyim?
Yüz göz olunmuş
O istemiyorum desede gitmeyeceğini biliyor alışılmış sözleri söylüyor demek ki

Bana kötü davrandıysa ve kendini affettirmediyse olmaz. Kavganın boyutu ve sebebi de önemli tabi ama önce arayı düzeltmemiz lazım

iyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
Ama söyle bir durum var

Boşanacak mısın birlikte olmayacaksan kavga varsa neden birliktesin

Birlikteysen neden kotalar koyuyorsunuz

İki yol var bence

beni aldatmadigi surece hersey hal olunur ben küs kalsamda kadinlik gorevimi yaparim oda bu huyumu cok sever birlikte oluyorum yani adami niye uzaklastirayim canim :KK66:

Ufak tefek sorunlarda barışıp kutlarız biz :ıslık:

Ama senin yaşadığın sorunlarda o laflarda aynı yatakta bile yatılmaz.

Bizimkisi normal degil. Mesela her kavgada nerdeyse beni istemedigini herseyin bittigini soyluyor. Ve bu bi cok kez oldu. Cok cok iyi gunlerimizde var super gidiyor mesela ama cogu kavgamizda bana boyle sozler soylediginda ben istesemde birlikte olmuyorum. Ozaman sanki yaptigi hatayi hic anlamiycak gibi. Gerci yapmadigim haldede anlamiyor hatta bunu uste cikmak icin bile kullaniyor.

ben bu beklentiyi çok saçma buluyorum, bu cinselliği kullanmak, karıştırmak vs değil, yani karşındakine öfkeliyen, kırgınken ya da kinlenmişken insan nasıl cinsellik motivasyonu bulabilir anlamıyorum yani

bence eşin bunu seni manipüle etmek için kullanıyor, hem senden boşanacağını söyleyecek hem de cinselliği kullanıyorsun dicek, oyunlara gelme derim, öyle bi isteğin varsa bişey diyemiyeceğim de yoksa da kendini zorlaman kendi kendine saygısızlık olur

Bir kadın nasıl olur da "karı gibi uzatmak" gibi bir deyimi kullanır, aklım almıyor...

Neyse sorunuza gelince konu sahibi, bahsettiğiniz şey ufak tefek bir kavga değil sanki. Eşim bana senden soğudum, her şey bitti ve saire konuşsa peşine aynı yatağa girmeyi bırakın benimle aynı eve giremez. Ne demek her şey bitti. Oyun mu bu evlilik?

Biz hiç bu kadar büyük sözler söyleyecek bir kavga yaşamadık. Tartıştıysak, ufak tefek tatlı atışmalar olduysa bile gece uyumadan varsa bir sorun çözeriz.

Bu arada kavgalı veya kavgasız sadece birlikte olmak istemiyor da olabilirsiz. İlla eşlerden biri istedi diye diğeri hemen hazır olacak diye bir kural yok. "Kadınlık görevi" adı altında istemeden birliktelik yaşamak, bir kadının kendine yapacağı en büyük saygısızlıklardan biridir bence.

Son düzenleme:
Back
X