• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgaliyken birliktelik

Kavgayla cinsellligi birbirine karisitiriyorsun ne ya? Sanki is yapıyoruz da burada profesyonel ol der gibi. :işsiz:
Kirginsam sevismem. Sevişmem derken bunu cezalandirma yöntemi olarak kullanmıyorum, içimden gelmez. Nasil kırgın oldugum birini opeyim, oksayayim?
Benim gibi düşünen biri..bu bir konuşma veya herhangi bi iş yapmak değil ki..
Okşamak, öpmek, yani dokunarak fiziksel ve duygusal eyleme geçiyoruz.
Konu sahibi,kavganın boyutu, konusu önemli, konuyu çözmeden, düzeltmeden yapılan ilişki bana göre yanlış.

Küfür dayak sonrası seks.
Cinsellipi karıştırmayın
Hmm peki başka?
Beni kıran üzen erkek kendini affettirmeden dokunamaz .

ben karşıyım ne kullanma ne bişey ,o ayrı o ayrı diyenlere de şaşırıyorum ,kırgın kızgın olduğun bir adamla nasıl bir şey yokmuş gibi sevişirsin .bariz önce bi çabası yoksa o anlık menfaati için sana yanaşıyor büyük gurursuzluk bence ....

Benim gibi düşünen biri..bu bir konuşma veya herhangi bi iş yapmak değil ki..
Okşamak, öpmek, yani dokunarak fiziksel ve duygusal eyleme geçiyoruz.
Konu sahibi,kavganın boyutu, konusu önemli, konuyu çözmeden, düzeltmeden yapılan ilişki bana göre yanlış.

Evet bir de karsimdaki de bana kiymet veriyorsa bir zahmet gönlümü alsin yani kirginsam. Ben senin umrunda olmayayim ama is senin keyfine geldi mi bunu gorevim belle. Cinsellik kadinlik gorevi degil, ben de keyif almak icin sevisiyorum. Ama sevismeyi birlikte yapilan bir sey degil de sadece erkegin yaptığı bir is olarak gören kadinlar da erkekler de o zaman o ayri bu ayri diyor.

Tesekur ederim yorumlariniz icin hanimlar. dogru bir karar verdigimi bi kez daha anladim. Benim icinde duygusal bisey birlikte olmak.

Evet bir de karsimdaki de bana kiymet veriyorsa bir zahmet gönlümü alsin yani kirginsam. Ben senin umrunda olmayayim ama is senin keyfine geldi mi bunu gorevim belle. Cinsellik kadinlik gorevi degil, ben de keyif almak icin sevisiyorum. Ama sevismeyi birlikte yapilan bir sey degil de sadece erkegin yaptığı bir is olarak gören kadinlar da erkekler de o zaman o ayri bu ayri diyor.
Yook olur mu hiç! erkeğin cinsel ihtiyacı, kadında o ihtiyacı gidermekle görevli..

iyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
iyi geceler hanimlar. Size bi sorum olacak. Biz esimle yine kavgaliyiz. Nedenini soran olursa anlatirim. Ama kisacasi cok ofkeli ve sinirli olmasi. Ben esimle o bana ters davrandigi zaman artik birlikte olmuyorum. Ve oda bunu baa karsi kullaniyor. Cinselligi karistiriyormusum bilmem ne. Siz esiniz size kotu davrandiginda ve daha sonra tam kendini affetirmeden birlikte oluyormusunuz?
make up sex yapın.

Birlikte olup barışıyoruz bitiyor
Konu çok buyukse zaten cınselliğin aklımıza bile gelmediği farzediyorum

beni aldatmadigi surece hersey hal olunur ben küs kalsamda kadinlik gorevimi yaparim oda bu huyumu cok sever birlikte oluyorum yani adami niye uzaklastirayim canim :KK66:
Siz cinselliği, kadınlık görevi olarak mı görüyorsunuz?
O zaman bende diyorum ki, kadınlığınızı biraz sorgulayın..bunu kesinlikle polemik olsun diye yazmıyorum, cidden samimiyetle yazıyorum..
Sizinde bi birey olduğunuzun, zevklerinizin, renklerinizin, duygularınızın ve saygınlığınızın olduğunu düşünün...bunlar, eşiniz ve sizin için önemli değil mi?
Kocanızı elinizde tutmak için cinselliği kullanıyorsunuz farkındamısınız??

Şunu açıklığa kavuşturalım, kavgalıyken derken cinselliği yaşayıp yine kavgalı küs moda devam mı ediyorsunuz? Öyle bir şey mümkün değil olamaz benim için..

Cinsel dürtüleri güçlü bir insanım beni kandırmasın kolay oluyor kocam için. Ama sonra diyorum sen bana böyle böyle yapmıştın unutmadım yada hala kızgınım vs. O da e barıştık ya almadımı gönlünü diyor bende hayır almadın gönlümü diyorum. Yani normalde kolay kolay aranız bozukken olmaz siz de haklısınız bir yandan. Keşke ben de hayır diyebilsem de gerçekten küs oldugumu kırgın oldugumu anlayabilse.

bende yattık diye barıştıkmı zannettin diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şunu açıklığa kavuşturalım, kavgalıyken derken cinselliği yaşayıp yine kavgalı küs moda devam mı ediyorsunuz? Öyle bir şey mümkün değil olamaz benim için..
Hayir, mesela kavga ettik ve o bana bitti artik istemiyorum bilmem ne dedi sonra bi kac gun sonra kendisi yumsayama basladi ve bana yaklasmaya basladi ve normal davranmaya basladi. Ozur dilemek yok hatasini anladigini demek yok. Ve kendisi yumsadigi icin benimle birlikte olmak istiyor mesela. Ama bana o dediklerini ben unutmamis oluyorum tabiki cunku bu konu hakkinda konusmamis oluyor. Hic bisey olmamis gibi sarilmalar opmeler ve aradan bir gun daha gecince mesela iliski istemesi. Bana agir geliyor, cunku kendimi degersiz hissediyorum ozaman. Sanki ben insan degilim gibi. Oh o istedigini soylesin bana kirsin doksun sonrada hic bisey olmamis gibi onunla birlikte olim. Aklima geldikce bile cildiriyorum ustte cikmaya calistigi icin bu konu yuzunden.

Hayir, mesela kavga ettik ve o bana bitti artik istemiyorum bilmem ne dedi sonra bi kac gun sonra kendisi yumsayama basladi ve bana yaklasmaya basladi ve normal davranmaya basladi. Ozur dilemek yok hatasini anladigini demek yok. Ve kendisi yumsadigi icin benimle birlikte olmak istiyor mesela. Ama bana o dediklerini ben unutmamis oluyorum tabiki cunku bu konu hakkinda konusmamis oluyor. Hic bisey olmamis gibi sarilmalar opmeler ve aradan bir gun daha gecince mesela iliski istemesi. Bana agir geliyor, cunku kendimi degersiz hissediyorum ozaman. Sanki ben insan degilim gibi. Oh o istedigini soylesin bana kirsin doksun sonrada hic bisey olmamis gibi onunla birlikte olim. Aklima geldikce bile cildiriyorum ustte cikmaya calistigi icin bu konu yuzunden.
Yok o şekilde de istemezdim ben olsam, kullanılıyor hissi olur insanda..

Ben kolay affediyorum açıkçası uzun sürmez tartışsak da. Ama hayır hala aramız kötüyken asla onunla ilişkiye giremem, ki o da yapamaz. Siz birbiriniz için seks oyuncağı mısınız ki hiç duyguları karıştırmadan birlikte olabilesiniz? Hem nasıl yapacaksınız? Arkanızı dönmenizi mi isteyecek yüzünüzü görmemek için illa? Başkası gibi mi hayal edeceksiniz? İmkansız yahu. Olmaz yani.

Bizimkisi normal degil. Mesela her kavgada nerdeyse beni istemedigini herseyin bittigini soyluyor. Ve bu bi cok kez oldu. Cok cok iyi gunlerimizde var super gidiyor mesela ama cogu kavgamizda bana boyle sozler soylediginda ben istesemde birlikte olmuyorum. Ozaman sanki yaptigi hatayi hic anlamiycak gibi. Gerci yapmadigim haldede anlamiyor hatta bunu uste cikmak icin bile kullaniyor.
Ben de kavgalarınızın bu düzeyde olduğunu düşünerek yorum yapmıştım yanılmamışım. Ama küçük şeylerde, hala kırgın olsam bile bir şeye evet yapabilirim. Çünkü kırgınlık konusu çok da önemli değildir, aklımın başka tarafına atarım. Ama beni istemediğini söylese işte az önce dediğim gibi olur.

eşim çok ısrarcı olup yanaşırsa " duygusal anlamda hiçbirşey hissetmiyorum sadece beden ihtiyaç içn kullanıyorum seni " derim. :KK62: İş bittikten sonrada küsüğe devam. gurur meselesi yapar uzaklaşır dedm ama nerdee:KK31:

eşim çok ısrarcı olup yanaşırsa " duygusal anlamda hiçbirşey hissetmiyorum sadece beden ihtiyaç içn kullanıyorum seni " derim. :KK62: İş bittikten sonrada küsüğe devam. gurur meselesi yapar uzaklaşır dedm ama nerdee:KK31:
:) alemsin ya erkek milleti onlar bizim gibi derinliklere inip dusunmezler höduk olur bi kismi :)

Sizde de hata var neden beni bırakma diye yalvarıyorsunuz? Adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış. O da sizin bu yalvarmalarınızı kullanıyor, tartışmalarda sizi istemediğini söylüyor. Sizi resmen ayrılıkla tehdit ediyor. Sizi kaybetme korkusunu verin ona bakalım bir daha böyle tehditler savurabiliyor mu? Adam sizi garantiye almış, nedesem bu kadın beni bırakmaz nasıl olsa diye.

Bunu kavgamız ya da onun isteği belirlemiyor.
Canım isterse sevişiyorum, istemezse sevişmem.

O da az. b.k değil ama gururludur yanaşmaz.

Back
X