Kavisli burun isteyenler !!!

Ben kendi doktorumdan memnunum ilk alci cikti andan itibaren istedigim kavis olmustu sorulari olan olursa seve seve cevaplarim bende bu siteden bulup gidip gorustum herkes doktor ismi oneriyor ama resim atmiyolardi hep suphe duyardim gercekten iyimi yoksa reklammi diye sonucta herkes iyi olsun ister inceler arastirir cok normal bana burda saolsun yardimci oldu arkadaslar aylarca yazdim sordum herkese teker teker iyikide dogru karari vermisim diyorum hakkinizda hayirlisi olsun

Linkteki kavisi göremedim ben ya merak ettim

şöyle bir burun oluyor kavisli burun!!yani burun sırtı kavisli hani dümdüz inmiyor...yalnız kadınlara yakışan bir burun yapısı bu...erkeklere düz burun sırtı daha çok yakışıyor..kavis feminen bir görüntü veriyor

Eklentiler

• 12976420_225513357818954_474064387_n.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 91

Bende kavis sevenlerdenim ozellikle belirttim kalkiklik ayri kavis ayri ben kavis istiyorum dumduz gelip ucu kalkik olunca domuz burnu gibi deliklerin ici gorunuyor kavisli olunca ise kavis burun sirtinda oluyor dedim elimde begendigim fotorafin ciktisiyla gittim aynen istedigim gibide oldu iyiki ankara da 3 ayri doktorla gorusmeme ragmen kendi doktorumu tercih etmisim (esabil eker) odemlerim inmedi tamamen
18 gun oldu ama boyle bile seviyorum hemen alistim hic yadirgamadim
Herkesin gonlune gore olsun sorulariniz olursa cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…