• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon embriyo ve 2bb embriyo

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
227
67
18
33
Arkadaşlar merhaba. Bugün 5.gün 2adet kavitasyon aşamasında olan embriyom ve 1 adet 2bb embriyom donduruldu. Çok üzüldüm. Kalitesi oldukça düşük. Kavitasyon embriyo ne tam olarak onu da bilmiyorum ama iyi olmadığını biliyorum. Benim gibi bu kalitelerde yumurtası olup gebe kalan var mı? Bilen varsa kavitasyon embriyo ne demek şansı nedir yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Bugün 5.gün 2adet kavitasyon aşamasında olan embriyom ve 1 adet 2bb embriyom donduruldu. Çok üzüldüm. Kalitesi oldukça düşük. Kavitasyon embriyo ne tam olarak onu da bilmiyorum ama iyi olmadığını biliyorum. Benim gibi bu kalitelerde yumurtası olup gebe kalan var mı? Bilen varsa kavitasyon embriyo ne demek şansı nedir yazabilir mi?
Merhaba benim de 5.gün 2bb kalite de embriyom donduruldu genetiğe gidecek benim de moralim çok bozuldu acaba tekrar mı yumurta toplama yapsam diyorum siz nasıl ilerlediniz acaba

Merhabalar şimdi okudum henüz transfer olmadı. Aşırı kararsızım. 2.adetimi daha dün oldum. Transfer öncesi doktor histereskopi istedi. Henüz hiç bir adım atmadım. Hala umutusuzum. Siz nasıl ilerlediniz?

Merhaba benim de 5.gün 2bb kalite de embriyom donduruldu genetiğe gidecek benim de moralim çok bozuldu acaba tekrar mı yumurta toplama yapsam diyorum siz nasıl ilerlediniz acaba
Bu arada benim embriyo genetiğe gitti mi gitmedi mi fikrim bile yok. Böyle birşeyi biz mi istiyoruz? Yumurta kalitesini öğrendikten sonra bunları hiç araştırmadım.

Kızlar nerde tedavi görüyorsunuz Antalya IVF merkezinde mi

Back
X