Kavitasyon İşlemi işe yaradı

bol şans tatlım yarın bende gidiyorum inş. işe yarar bende de ya 3 gümdür fln günde 3-4 lt su içiyorum bende ama anlamak biraz pahalıya patladı benim için 5 er seans 500 tl... eximia die güvendim ama bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar! Fırsart siteler aldınız zaman dikkat edın,cunku insanlar fırsat sıteleri reklam icin verıyolar okadar ucuz(zarar ediyolar)Kavitasyona gelirlar yanında başka bişey satıcas diye duşunıyolar.Eksik süre calışıyolar ucuz sattılar diye,insanlar sonuc almıyor.Bizim salonda da var .Eximia tek kavitasyon cihazı degil.(1 seans 2 saat calışılıyor(.kavitasyon ,lenf drenaj,sert yağ parçalıyor,sıkılaştırma ,selülit, programlar aynı alet) 20 -30 dak degil )diğer kavitasyon cihazlar alakası yok..İYİ Bir uzman olursa ve kuralları uyarsanız 10 seansta 30 cm akadar sonuc alıyorsunuz.

Merhaba Bayanlar, uzun zamandır takip ediyorum . şimdi de üye oldum.
kavitasyon işlemi için bakırköy yeşilyurtta günün fırsatı var. bilginiz olsun. ben aldım 10 seans kavitasyon 45 TL , ayrıca kavitasyon sonrası lenf drenajı da 100 TL ye aldım.
bilginiz olsun. 5 şubatta başlıyor.

hiç bi işe yaramadı :( diğer konuda yazmıştım sonucu 2 bacakta toplam 1,5 cm fln inceldi ki o da ölçümle bile değişebilen bi miktar :( bende boş yere 500 tl vermedim ilk seanstan sonra 150 tl verdim diğerleri iptal dedim tabi b150 tl m çöpe gitmiş oldu :( para tuzağı bunlar :P en iyisi yüürüyüş yapıp mekik çekmek....

merhaba arkadaşlar,
ben fırsat sitesinden 8 seans kavitasyon ve 8 seans radyofrekans aldım ve bugün ilk seansıma gittim...

nişantaşında bir yer..çok kaliteli,bembeyaz tertemiz ve çalışanları güleryüzlü. normalde kavitasyonun seansı 200 tl imiş
neyse.. bana 20 dk kavitasyon,20 dk radyofrekans uyguladılar. ben uygulamayı yapan hanıma "20 dk az değil mi? bu işlem 40 dk sürüyormuş" dedim. " hayır , biz normal seans satın alan kişilere de 20 dk uyguluyoruz "dedi. normalde radyofrekansı farklı günde yapacaktı(yani ben tam 16 hafta gidecektim,bir hafta radyofrekans,1 hafta kavitasyon şeklinde) ama evim uzak diye 20 şer dakika hem kavitasyon hem radyofrekans yaptı. ilk seansta 2 cm incelme gözlemledik,ama önümüzdeki 3-4 gün çok içmem gerekiyormuş yağ atımı için.ve yağ alımını kısıtlarsam iyi sonuç alırmışım.
yani ben şanslıyım sanırım,bana da normal bir müşteri muamelesi yapıldı memnun kaldım. dünya para verecektim,59 tl ye görmüş olacağım kavitasyonun işe yarayıp yaramadığını.

selam cholategirl,
-1 gelisme var mi merak ettim?
-hala ayni ilgi devam ediyor mu? normal ucret odeyip gelenlerle senin gordugun uygulama arasinda fark olustu mu?
sevgiler.

3 seans kavitasyon+3seans pasif jimlastik yaptırdım 1 cm bile incelmedim.2 seansım daha vardı bıraktım.boşuna para vermeyin paraya yazık

Merhaba Bayanlar, uzun zamandır takip ediyorum . şimdi de üye oldum.
kavitasyon işlemi için bakırköy yeşilyurtta günün fırsatı var. bilginiz olsun. ben aldım 10 seans kavitasyon 45 TL , ayrıca kavitasyon sonrası lenf drenajı da 100 TL ye aldım.
bilginiz olsun. 5 şubatta başlıyor.

Selammm basladinmi canim bende atakoyden satin aldim

BEN 14 SEANS YAPTIM TOPLAMDA 8 KİLO VERDİM 78 İLE BAŞLADIM ŞUAN 70 KİLOYUM.
ölçülerimide yazayım:
göbek 103-
basen:118-
kol:35
bugün son seansım bitti:
göbek:93
basen:109
kol:30
bende işe yaradı sonuçları karşılaştırıncada anlaşılıyo zaten
yanlız tek başına işe yaramıyor ben koşu bandında yürüdüm hergün en az bir saat
bazen pilates te yaptım. yağsız diet birde tatlıyı kestim tek başına olmuyo bu yöntemler kavitasyon enerjiyi hrcanabilir yapıyo biz spor yapmazsak harcanmıyo malesef :) sıkılaştırması içindeydi benimki çok ta memnun kaldım sadece çok kaslı ve sert bölgeler hemeen yumşayıp verilmiyobende basen çoktu 11 seans basen 3 seans ta göbek yaptım hala etkileri devam ediyo 3 hafta daha da sürecekmiş varsa sorular cevaplayabilirim. :)

bayanlar, ben bir merkeze gidiyorum. başta memnundum ne bileyim yeni diye sanırım inceliyorum sanıyordum:) kavitasyonun markası cavi lipo ve 10 dk yapıyorlar. 10 dk da micro plus yapıyorlar. ben çok kötü kazıklandım sanırım. seanslarım bittikten sonra 5 seans daha ücretsiz gelmemi söylediler. boşunamı giderim. 10 dk çok az değilmi sizce. sorduğumda ise 10 dk dan fazla böbreklere fln zarar vereceklerini söylediler. siz ne düşünüyorsunuz.

Yav arkadaşlar diğer kavitasyon başlığı altında bu konuyla ilgili aylarca başımdan geçen tecrübeleri yazdım.Lütfen okuyun.Kavitasyon yalan diyorum başka birşey demiyorum.Hele fırsat siteleri falan hiç işe yaramıyor.Kavitasyonu doktor kontrolünde bilinçli olarak diyet ve spor eşliğinde yapacaksınız.Her yere gitmeyeceksiniz.Cihaz çok önemli.Maalesef uzakdoğu malı patates baskı ne idüğü belirsiz cihazlarla bu işi yapıyor millet.Düşünün aynı cihazın 20000dolarada olanı var 3000dolara olanıda.Öyle 3lü paket olacak kavitasyon 45 dakika sürecek cihaz kaliteli olacak.Eeeee.Senden üç kuruş para alacaklar.Varmı öyle şey.Elinde iyi cihaz olan sayılı.Ben aylarca gittim.Hemde seansı 100TL.Her gidişim 1.5 saat sürüyordu.O kadar dikkat ettim.Noldu?50 gram kilo vermişim.Zaten kavitasyon kilo verdirmez!Sadece yağları parçalayıp vücuttan atmasına yardımcı olur.Yarın birgün aynı yerler tekrar yağlanabilir.Bunun için gidip liposuction yaptıracaksınız.Yok oda zor olmaz diyeniniz varsa artık ben bilmem.Herkese sağlıklı günler.

arkadaslar, hangi kavitasyon aletleri kullanildi sizde. marka isimlerin hatirliyormusunuz? her markanin farkli aletleri var ve pahali aletler daha cok ise yariyormus. ben yaptirdim ama hic ise yaramadi. benimki tech4you markasiydi..

bende yatırdım ve ilk seansda etkisini gördüm gerçekten,fakat tek seans yeterli değilmiş ,10 seans yada 15 seans gerekir yağ yapısına göre ,ben devam ediyorum ve çok memnunum ,gittiğim yerdede eximia kavitasyon var,araştırdım çok güzel bir cihazmış başladık seanslara iyi gidiyor ve çok uygun,diğer merkezlerde 1000 yada 1500 den bahsediyorlar tek bölge ,burada ise tek bölge 500 tl 10 seansı bu fiyat gerçekten bana çok uygun geldi,hatta şüphelendim eximia değilmi acaba diye ,resimlerini internette iyice inceleyip sonra gittim bu merkeze oradaki cihazıda inceledim eximia mış gerçekten bu fiyatıda kaçırmak istemedim kampanyadalarmış devam ediyoruz az kaldı ve suçları harika bu cihazın tavsiye ederim yerde 4.levent emniyet evlerinde byyy...

Canım levent benim için de uygun. Sen hala buradan memnunsan merkezin ismini ve telefonunu yazabilir misin?
Teşekkür ederim

kızlar ben başladım kavitastona nihayet
eximia kullanıyolar 12 seans aldım 1200 tl
4 seans gittim gözle görünür biçimde incelmee var
ama bol bol su içip yemeye dikkat ederseniz işe kesinlikle yarıyo
ben araya ramazan girdi diye biraz kaçırdım

ama siz dikkat edin bence işe yarıyoo yaklaşık işlem 45 dk falan sürüyo

Son düzenleme:
papatya kesinlikle haklısın marka çok önemli ama sadece kavitasyonla kilo zaten verilmiyo diyetle ve bol su içmekle çarpı 3 hızlanıyo ben lipokavitasyon yaptırdım kampanya paketlerden ilk seans 3cm 2. seans 5 cm 3. seans 4,5cm inceldim 79dan 74 e indim kombine pasif ve vakum uyguladılar çok çok memnunum 2011 model olmasına dikkat edin sorun muhakkak son sistemde yüz ütülemede var 1 seans ondan yaptırdım yüzümdeki çizgiler ve yağlanma çok belirgin bir şekilde gitti ve inanılmaz derecede gerildi yüzüm abartmıyorum 5 yıl önceye gitti yüzüm tavsiye ederim kızlar kendimle barıştım bu arada haftada 1 senastan fazlası zararlıymış dikkat edin fazla gircem demeyin yavaş yavaş sağlığınızı riske atmadan zayıflayın

papatya kesinlikle haklısın marka çok önemli ama sadece kavitasyonla kilo zaten verilmiyo diyetle ve bol su içmekle çarpı 3 hızlanıyo ben lipokavitasyon yaptırdım kampanya paketlerden ilk seans 3cm 2. seans 5 cm 3. seans 4,5cm inceldim 79dan 74 e indim kombine pasif ve vakum uyguladılar çok çok memnunum 2011 model olmasına dikkat edin sorun muhakkak son sistemde yüz ütülemede var 1 seans ondan yaptırdım yüzümdeki çizgiler ve yağlanma çok belirgin bir şekilde gitti ve inanılmaz derecede gerildi yüzüm abartmıyorum 5 yıl önceye gitti yüzüm tavsiye ederim kızlar kendimle barıştım bu arada haftada 1 senastan fazlası zararlıymış dikkat edin fazla gircem demeyin yavaş yavaş sağlığınızı riske atmadan zayıflayın

Kaslarda sertlesme oldumu acaba?

kızlar ben başladım kavitastona nihayet
eximia kullanıyolar 12 seans aldım 1200 tl
4 seans gittim gözle görünür biçimde incelmee var
ama bol bol su içip yemeye dikkat ederseniz işe kesinlikle yarıyo
ben araya ramazan girdi diye biraz kaçırdım

ama siz dikkat edin bence işe yarıyoo yaklaşık işlem 45 dk falan sürüyo

Nerde gittiginiz merkez istanbul dami ?

Back
X