Kavitasyonun dokuya çok fazla zararı olduğunu duydum? iyicene araştırmadan yapmayın derim kızlar :/
arkadaşlar göbeğimden bu yöntemle kurtulabilir miyim göbek bölgesine kavitasyon yaptıran var mı lütfen yazın
Bir zararı olup olmadığını bilmiyorum ama hiç bir faydası olmadığından eminim. 2 sene önce yaptırdım , göbek bölgemde 1 cm bile incelme olmadı. Tamamen para tuzağı.
kızlar aramızda bu yöntemle gerçekten zayıflayan var mı? ya da uygulayıp zararlarına şahit olan?? paylaşırsa çok sevinirim??
Kızlar göbek bölgesi için yeni nesil lpg yada integral deniyor sanırım, zayıflayan var mı ya ? Ben onu duydum etkili diye bölgesel zayıflamada. Kullanan varsa yazsın lütfeen ???
Hiç duymadım bılgı alırsan bızımlede paylaşırsan sevınırız canım..
Canım BU haftasonu bir kaç güzellik merkezi ile görüşmem oldu. Bu yeni LPG için. Kafama koyduğumu yaparım ben
Gittim yüz yüze görüştüm, cihazı inceledim. Güzel ve tatlı bir bayan bana bilgiler verdi.
Basen kıvrımlarını şekillendirebiliyorsun, poponu kaldırtbiliyorsun, selülitlerini giderebiliyorsun, bacak arasını inceltebiliyorsun, dudaklarını bile kaldırabiliyorsun valla :)
Tamamen doğal bir yöntem. Cihaz masaj yapıyor sana sadece sen yatıyorsun. Denedim de ben. Oldukça keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?