Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım milupanın brokoli olanı var bide yeşil fasulyesi onlardan alabilirsinkızlar kızım sebze yemıyor bende bugun kavonoz maması alıyım dıyorum
sızce hangısını alıyım ve kac numarasını 6 alık kızım
multivitamin mi verdin canım şurup olarak?ya arkadaslar siz bu kavanoz mamalarini bebekler lop lop diyorsunuz ya gercekten beni sasirtiyorsunuz,siz hic o mamalarin tadina baktiniz mi? ercekten ne tadi var ne tuzu(hipp kavanozlarindan bahsediyorum),saman gibi bildigimiz haslanmis sebze iste ve benim kizim da henuz bilinclenmedigi donemde zarla zorla oyunla yedirebiliyordum kavanoz mamalari ama azcik kendini bilmeye basladiginda imkansiz hale geldi.Ne corbalar ne yemekler ne kavanozlar attim haddi hesabi yok,yemedi yemedi ve ben bir gun pes ettim.Ne istiyorsa onu vermeye karar verdim,hic zorlamadan yedirmeye basladim,arada sebze,et vs denemelerini surdurdum ama uzun sure sonuc alamadim,kendisinin yemesine izin verdim,onune ufacik ekmek parcalari,peynir,meyve parcalari koydum ve yemek yemekten ilk defa zevk aldigini gordum.iza bir sure once doktorum bagisikligini guclendirsin diye bir surup onerdi ve o suruba basladigimizdan beri kizimin istahi acildi,hic inanasim gelmior ama sebze yemeye bile basladiAyni suruotan ablamin 8 yasindaki ogulna da vermeye basladik ve onlar da cok memnun kaldilar,ablam dogdugundan beri ilk defa bu cocugun gercekten yemek yedigini gruyorum diyor masallah.
ya arkadaslar siz bu kavanoz mamalarini bebekler lop lop diyorsunuz ya gercekten beni sasirtiyorsunuz,siz hic o mamalarin tadina baktiniz mi? ercekten ne tadi var ne tuzu(hipp kavanozlarindan bahsediyorum),saman gibi bildigimiz haslanmis sebze iste ve benim kizim da henuz bilinclenmedigi donemde zarla zorla oyunla yedirebiliyordum kavanoz mamalari ama azcik kendini bilmeye basladiginda imkansiz hale geldi.Ne corbalar ne yemekler ne kavanozlar attim haddi hesabi yok,yemedi yemedi ve ben bir gun pes ettim.Ne istiyorsa onu vermeye karar verdim,hic zorlamadan yedirmeye basladim,arada sebze,et vs denemelerini surdurdum ama uzun sure sonuc alamadim,kendisinin yemesine izin verdim,onune ufacik ekmek parcalari,peynir,meyve parcalari koydum ve yemek yemekten ilk defa zevk aldigini gordum.iza bir sure once doktorum bagisikligini guclendirsin diye bir surup onerdi ve o suruba basladigimizdan beri kizimin istahi acildi,hic inanasim gelmior ama sebze yemeye bile basladiAyni suruotan ablamin 8 yasindaki ogulna da vermeye basladik ve onlar da cok memnun kaldilar,ablam dogdugundan beri ilk defa bu cocugun gercekten yemek yedigini gruyorum diyor masallah.
bende çok merak ettim şurubun adını yazarmısın canım ya belki benim kızımada faydası olur doktorumuza bi sorarız verebilirmiyim diye
canım milupanın brokoli olanı var bide yeşil fasulyesi onlardan alabilirsin
ama sürekli blendırdan geçirilmiş şeyler yedirme sıkıntı yaşarsın ilerde.bu hazır mamalar hep öyle
neden yemiyor?tadını mı sevmedi?yoksa kusacak gibi mi yapıyor?
karamel86 bebeğine demir veriyomusun?iştahını açar yemeye başlar