Kavusmaya Az kaldi

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Kizlar raporlu oldugum icin surekli evdeyim sezaryan yapacagiz insallah 2 hafta gibi bir zaman kaldi ama gun saatler gecmiyor sizler neler yapiyorsunuz mart anneleri

Sezaryen olacağından dolayı Heyecanla 8 martı beklıyorum.. Artık yatamaz oldum. Allahtan izine ayrılmışım yoksa uykusuz giderdim işe 8 günümüz kaldı nasipse.. bebeğime kilo aldıracak yiyecekleri araştırıyorum son hafta biraz daha kilo alsın ufak doğmasın diye.

bende 4 haftadır izindeyim evde zaman geçmiyor bir de bugunlerde aklıma ağda meselesi takıldı Doğum yaklaşıyor ağda mi yapıyorsunuz o işi nasıl hallediyosunuz dr ağda önermiyor ama jiletle de nasıl olacak

Ben ağda yaptırıyorum kaç aydır. Doktorum bununla alakalı birşey dememişti. Bebeğe ne gibi bir zararı olabilir ki?

Ben ağda yaptırıyorum kaç aydır. Doktorum bununla alakalı birşey dememişti. Bebeğe ne gibi bir zararı olabilir ki?
kasılmaları artırıp doğum başlayabilirmiş aslında bence güzel bisi gibi ama bilemedim son bir gidip yaptırmak istiyorum ama cesarette edemiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…