Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar raporlu oldugum icin surekli evdeyim sezaryan yapacagiz insallah 2 hafta gibi bir zaman kaldi ama gun saatler gecmiyor sizler neler yapiyorsunuz mart anneleri
Sezaryen olacağından dolayı Heyecanla 8 martı beklıyorum.. Artık yatamaz oldum. Allahtan izine ayrılmışım yoksa uykusuz giderdim işe 8 günümüz kaldı nasipse.. bebeğime kilo aldıracak yiyecekleri araştırıyorum son hafta biraz daha kilo alsın ufak doğmasın diye.
bende 4 haftadır izindeyim evde zaman geçmiyor bir de bugunlerde aklıma ağda meselesi takıldı Doğum yaklaşıyor ağda mi yapıyorsunuz o işi nasıl hallediyosunuz dr ağda önermiyor ama jiletle de nasıl olacak
kasılmaları artırıp doğum başlayabilirmiş aslında bence güzel bisi gibi ama bilemedim son bir gidip yaptırmak istiyorum ama cesarette edemiyorum açıkcası