onlar pişmiş hali mi bide lezzeti nasıl?
elinize sağlık gece gece canım istedi çok güzel görünüyolarbizde yapıyoruz bu kurabiyeden ama ismi farklı biraz tipsiz kurabiye bizimkinin ismide
benim yakin bi arkadasim cok guzel yapar, yemeye doyulmaz olur, sizinkilerde cok guzel olmusa benziyor
çok güzel görünüyor,deneyeceğim..
Ben de çok severim bu kurabiyeleri. Bi ara sık sık yapardım tarifini unuttum şimdi. Görünce yine canım istedi ama evde malzeme yok. Bi ara yapayım mutlaka tarif için teşekkürler eline sağlıkkk
hmmm çok güzel görünüyor en kısa zamanda deneyecegim
mrifetli arkadaşım benimm enfes görünüyor kurabiyeler aldım birgün yapıcamm bendee
tesekür ederim bundan sonra bende s1k s1k yaparim bu kurabiyeden evdekiler cok sevdi ben ilk defa yapmistim. Fazla el oyalamadigi icin cabucak yapiliyor en cokta bunu sevdim..
tesekür ederim tavsiye ederim...
ayyyy canim benim ya cok tesekür ederim yorumun beni cok mutlu etti sagol canim....eminim sende cok güzel yaparsin yegenine yap tatlim cocuklar bayilir kurabiyeye...
evet evet yapimde cimcimem yesin çok seviyor kurabiyeleri haftasonu yaparım inşallah..başka tariflerinide istiyorum şekerimm
çakıl taşlarına da benziyo kaya için kücüklerde içindeki malz. cok enfes oldugu kesin
ben de yapcm şimdi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?