Göz Çevresi Bakımı kaya tuzu sabunu kullanan var mıı ??

pirelikedi

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
80
59
303
Antalya
merhaba arkadaşlar,benim cilt tipim yağlı,bugüne kadar hep cilt bakım ürünleri kullandım ama gözle görülür pürüzsüz bir cilt elde edemedim.ürünlerim yeni bitti ve ben de artık doğal şeyler kullanayım dedim.daha önce bir gezim sırasında kaya tuzu sabunu merak edip almıştım.onu kullanıp üstüne de gül suyuyla temizlerim diye düşünüyorum ama bilemiyorum doğru mu yaparım..aranızda kullanan oldu mu hiç,varsa bana fikir verebilir misiniz??

merhaba arkadaşlar,benim cilt tipim yağlı,bugüne kadar hep cilt bakım ürünleri kullandım ama gözle görülür pürüzsüz bir cilt elde edemedim.ürünlerim yeni bitti ve ben de artık doğal şeyler kullanayım dedim.daha önce bir gezim sırasında kaya tuzu sabunu merak edip almıştım.onu kullanıp üstüne de gül suyuyla temizlerim diye düşünüyorum ama bilemiyorum doğru mu yaparım..aranızda kullanan oldu mu hiç,varsa bana fikir verebilir misiniz??
kullandım çankırıdayım ben oranında kaya tuzu meshur zaten köpürmez o sıkıştırılmız tuz gibi yüzünde çok kalınca yanma oluyo kızarıyon az biraz kalınca iyi geliyo yumuşuyo cildin

Merhaba,ben Farmasi kozmetik ürünleri kullanıcısı ve danışmanıyım.Eğer,doğal,sertifikalı ve etkili ve uygun fiyatlı ürün arayışındaysanız aşağıdaki linke tıklayarak siz de Farmasi danışmanı olabilir ve benim gibi kullanıp memnun kaldığınız ürünlerin satışını da gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=f0138bcf-30dd-4b1e-a802-faa1f5eb93ac

Merhaba, aslında cildimin çok fazla yağlı olduğunu söylemem ancak kısmen yağlı olduğunu söyleyebilirim. Bende www.cankirituzlamba.com 'dan kaya tuzu sabunu aldım. Kullanım şeklinden bahsetmişler. Belirttikleri gibi kullandım. Ne gibi farklılık oldu diye sorarsanız sivilce ve siyah noktalarım daha çok olmasına rağmen kullandığım zaman belirgin şekilde azaldı. Ama size tavsiyem normal tuz sabunu alacaksanız doğrudan cildinize sürmeyin çünkü tahriş edebilir. Önce elinize sürün daha sonra cildinize sürün. Ya da bir de bu sabunun kristalleri var. Onun üstü normal tuz sabununa göre daha düzgün oluyor. Onu cildinize doğrudan sürebilirsiniz. Sabun diğer sabunlar gibi köpürmüyor onu belirteyim. Aslında kaya tuzunun temiz olan kısımları kesilmiş içinde katkı maddesi yok. Kaya tuzu sabunun faydaları ve kullanımı ile ilgili bilgi edinmek için https://www.cankirituzlamba.com/27-tuz-sabunu linkini tavsiye edebilirim.

Back
X