kayan gözlerim

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
Merhabalar Meltem Hanım,
benim sorunum şaşılık. Gözümde kayma var ve ben nişanlıyım. Nişanlım ve ailesi bu zamana kadar bu konu da hiç birsey söylemedi çok yorgun oldugun da kayma bariz belli oluyor ama normalde dikkat edilmezse pek belli olmuyor tabii gözlüğü çıkarmazsam. Evlenince 7/24 birlikte olacagız nişanlım gözüm için birsey derse ben çok üzülürüm :( şimdi bile düğün günümü düşünüyorum gözün çok kayarsa o kadar insanın içinde çok utanırım.Nişanlım beni gözlüksüz hiç görmedi kafama gözlerimi çok taktım bunu onunla konumak istiyorum ama sonrada vazgeciyorum ya kötü birsey söylerse diye gözlerime dikkatli baksın istemiyorum. sürekli kayan gözümü düşünüyorum ameliyatla da düzelmeyecek bazen evlenmesem hiç diyorum bana bir yol gösterin lütfen şaşılık evlilikte olumsuz bir etken olur mu. onunla şimdi konuşmalımıyım bu konuyu ileri de önüme çıkar mı fotograf çekilirken bile direk karsıdan çekilmem hiç bir zaman gözüm belli olur çünkü. gözümü düşünmekten hayatı kendime zindan eder oldum sabahları uyanır uyanmaz gözüm çok mu kayıyor diye aynaya bakıyorum. bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim bana bir yol gösterin lütfen.

Merhabalar Meltem Hanım,
benim sorunum şaşılık. Gözümde kayma var ve ben nişanlıyım. Nişanlım ve ailesi bu zamana kadar bu konu da hiç birsey söylemedi çok yorgun oldugun da kayma bariz belli oluyor ama normalde dikkat edilmezse pek belli olmuyor tabii gözlüğü çıkarmazsam. Evlenince 7/24 birlikte olacagız nişanlım gözüm için birsey derse ben çok üzülürüm :( şimdi bile düğün günümü düşünüyorum gözün çok kayarsa o kadar insanın içinde çok utanırım.Nişanlım beni gözlüksüz hiç görmedi kafama gözlerimi çok taktım bunu onunla konumak istiyorum ama sonrada vazgeciyorum ya kötü birsey söylerse diye gözlerime dikkatli baksın istemiyorum. sürekli kayan gözümü düşünüyorum ameliyatla da düzelmeyecek bazen evlenmesem hiç diyorum bana bir yol gösterin lütfen şaşılık evlilikte olumsuz bir etken olur mu. onunla şimdi konuşmalımıyım bu konuyu ileri de önüme çıkar mı fotograf çekilirken bile direk karsıdan çekilmem hiç bir zaman gözüm belli olur çünkü. gözümü düşünmekten hayatı kendime zindan eder oldum sabahları uyanır uyanmaz gözüm çok mu kayıyor diye aynaya bakıyorum. bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim bana bir yol gösterin lütfen.

Sevgili Everyday, haklısınız gözümden kaçmış. Sizin soru sorduğunuz günden bir önceki gün eşim çok ciddi bir kalp rahatsızlığı geçirdi. O dönemde hastanedeydik. Yeni çıktık hastaneden. Şimdi iyileşmeye çalışıyoruz. O dönemde birçok şeyi görmedim.
Gelelim sıkıntınıza; doğrudur, ameliyatla bile istediğiniz düzelme olmayabilir. Ama bu sizin kendiniz ve müstakbel eşiniz için dünyanın en güzel kadını olmanızı engellemez. Hayat hepimize eksiklikler ve fazlalıklar verir. Önemli olan bizim bu eksiklik ve fazlalıkları hayatımızın neresinde tuttuğumuz, hayatımızı yönlendirmelerine izin verip vermediğimizdir. Nişanlınız sizi siz olduğunuz için sevdi ve evleniyor, gözünüzün kaymadığı için değil. Rahat olun, takılmayın. Siz kendinizi kastıkça, kaslarınız da gerileceği için, gözünüzdeki kayma artar. Ama siz ilgilenmezseniz, kendinizin sadece kayan gözünüzden oluşmadığını fark ederseniz, o göz o kadar kaymaz. Dediğim gibi, biz eksikliklerimiz ve fazlalıklarımızla güzeliz. Hepimizin muhtelif aksaklıkları var. Bu aksaklıklar sadece bizi daha renkli kılar, asla eksik değil. Kendinize güvenin, hatta unutun gözünüzün kaydığını. Bırakın, istediği yere kaysın. Siz sizsiniz ve dediğim gibi sadece kayan gözünüzden oluşmuyorsunuz. Diğer tüm güzelliklerinizin yanında kayan bir gözün ne önemi olabilir ki?
Kendinizi sevin, sakın eksik hissetmeyin. Nişanlınızın sizi sevdiğini de unutmayın.
Çok mutlu olun.

Back
X