Merhabalar Meltem Hanım,
benim sorunum şaşılık. Gözümde kayma var ve ben nişanlıyım. Nişanlım ve ailesi bu zamana kadar bu konu da hiç birsey söylemedi çok yorgun oldugun da kayma bariz belli oluyor ama normalde dikkat edilmezse pek belli olmuyor tabii gözlüğü çıkarmazsam. Evlenince 7/24 birlikte olacagız nişanlım gözüm için birsey derse ben çok üzülürüm
şimdi bile düğün günümü düşünüyorum gözün çok kayarsa o kadar insanın içinde çok utanırım.Nişanlım beni gözlüksüz hiç görmedi kafama gözlerimi çok taktım bunu onunla konumak istiyorum ama sonrada vazgeciyorum ya kötü birsey söylerse diye gözlerime dikkatli baksın istemiyorum. sürekli kayan gözümü düşünüyorum ameliyatla da düzelmeyecek bazen evlenmesem hiç diyorum bana bir yol gösterin lütfen şaşılık evlilikte olumsuz bir etken olur mu. onunla şimdi konuşmalımıyım bu konuyu ileri de önüme çıkar mı fotograf çekilirken bile direk karsıdan çekilmem hiç bir zaman gözüm belli olur çünkü. gözümü düşünmekten hayatı kendime zindan eder oldum sabahları uyanır uyanmaz gözüm çok mu kayıyor diye aynaya bakıyorum. bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim bana bir yol gösterin lütfen.
benim sorunum şaşılık. Gözümde kayma var ve ben nişanlıyım. Nişanlım ve ailesi bu zamana kadar bu konu da hiç birsey söylemedi çok yorgun oldugun da kayma bariz belli oluyor ama normalde dikkat edilmezse pek belli olmuyor tabii gözlüğü çıkarmazsam. Evlenince 7/24 birlikte olacagız nişanlım gözüm için birsey derse ben çok üzülürüm