Kaybedenler Kulübü

SekersizYesilCay

"Defne Karen"
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
2.202
12
158
Kocaeli
Tür : Komedi / Dram
Gösterim Tarihi : 25 Mart 2011
Yönetmen : Tolga Örnek
Senaryo : Mehmet Ada Öztekin , Tolga Örnek
Görüntü Yönetmeni : Burak Kanbir
Yapım : 2010, Türkiye , 110 dk.

Oyuncular

Nejat İşler (Kaan) , Yiğit Özşener (Mete) , İdil Fırat , Rıza Kocaoğlu , Ahu Türkpençe , Serra Yılmaz

Alternatif kitaplar basan bir yayınevinin sahibi olan Kaan (Nejat İşler) ile Kadıköy’de bar işleten, çok sıkı bir plak ve efemera koleksiyoneri olan Mete (Yiğit Özşener), 90’lı yılların ikinci yarısında, sanki bir yerde oturmuş konuşuyorlarmış ve kimsenin bundan haberi yokmuş gibi bir radyo programı yapmaya başlarlar. Yaptıkları program zaman içinde hem onların hem de dinleyenlerin hayatını değiştirecektir. Programın şöhreti hızla yayılırken Kaan ve Mete eski hayatlarına aynen devam ederler.

Hergün başka kadınlarla yalnızlığını gidermeye çalışan Kaan, aradığı aşkı Zeynep’de (Ahu Türkpençe) bulur ve bu aşkı tutkuyla yaşamaya çalışır; aralarındaki hayat görüşü farklılığına rağmen... Bu arada herkesin ‘kendi kaybını’ bulduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, toplumun farklı kesiminden insanları biraraya getirerek adeta bir ‘ortak mahalle’ de buluşturur. Kendi yalnızlıklarıyla bile dalga geçen, sisteme her gün başkaldıran, hayatın kıyısında yaşayan Kaan ve Mete’nin renkli hayatlarını yansıtan programın tutkunları, ‘Kaybedenler Kulübü’nün üyeleridir artık…

[video=youtube;Mco7tykIHT4]http://www.youtube.com/watch?v=Mco7tykIHT4[/video]

ve bu parça, 2 gündür dinliyorum.
bayıldım. sadece bu şarkı için bile gidebilirim filme...

Ben düşünüyorum.

Tolga örnek filmi olduğu için biraz da.

Devrim Arabaları çok iyi bir filmdi. Bakalım bu nasıl

Ayrıca Yiğit Özşener'i de çok severim.

“kaybedenlik bir durum, seçim. yalnızca oturmak ve seyretmek, beklemeyi bilmek. bunun içinde heidegger de var, camus de, sartre da, nietzsche de... bir nevi eylemsizlik, tamamıyla bir bakış açısı; bir şeyi kaybetmekten değil. dinginlik hali, sakinleşmeyle örtüştüğünü söylemek mümkün. vazgeçişin tersi çünkü bir kaybeden intihar etmez, ulaşacağı, değer verdiği bir şey yoktur. değerli olan her şey değer verdiğimiz kadar var. bir bilgelik arayışı...”
kaan çaydamlı

film çok güzeldi. özellikle diyaloglar çok iyiydi. ama ahu türkpençe olmamış. bir de gereksiz sevişme sahneleri vardı. bunlar yerine diyaloglara ağırlık verilseydi daha da hoş olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…