Kaybedilen güven nasil kazanılır?

Masalyuzlusevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
709
657
33
Arkadaşlar güven kaybolunca her konuda sorun oluyor. Kardeşim dediğim insan üzülmesin diye birşey sakladım ve sonunda ögrendi, benimde bildiğimi duyunca bana küstü. güvenin zedelendiğini ve eskisi gibi olamicagimizi söyledi. Tekrar nasil güvenini kazanirim?

Üzülmemesi için sakladığını söyle,eğer dediğinde samimiysen,ben ikna olursam affedebilirim mesela...

Onun iyiliği için sakladığını söyle. Ama üzüleceğimi düşünsen bile benimle paylaş diyorsan bundan sonra öyle yaparım de ve Özür dile. Arayı açma buluşma ayarla hemen görüşünce yavaş yavaş geçer zaten eğer çok büyük birşeyi saklamadıysanız.

Sakladığınız şeyin ne olduğuna bağlı aslında biraz bu güvenini geri kazanma durumu..
Konunun şoku ile ilk tepkiyi size vermiş geçici bir durum da olabilir,cidden asla eskisi gibi olamayacağı kaldıramacagi bir durum da olabilir..
Samimi duygularinizla yaklaşmayi açıklama yapmayı deneyin,ters teperse olayı hazmedebilmesi için biraz zamana bırakın..
Insan bazen sustuklarina,bazen de söylediklerine pişman olabiliyor malesef umarım tatlıya bağlanır sonunuz..

Derlerki; Güven ruh gibidir terkettiği bedene asla geri dönmez.
Açıklayın kırgınlığı gidince konuşur tekrar sizinle ama sanmam eskisi gibi bakmaz hep bir ama sı olur işte bu yüzden sevdiğimiz kaybetmekten korktuğumuz insanlara genelde dürüst olmayı seceriz.

Hiç doğru bulmam bu edebiyatı olabilir bazen bazı şeyler sevdiklerimizi üzmemek adına söylenmeyebilir söylenebilir
Ne olacak yani prehhhh:))))

Cok teşekkür ederim arkadaşlar. Konuşmayı denedim senin iyiliğin icin söylemedim, üzülme diye ama daha cok üzüldün dedim ve özür diledim. Eskisi gibi olmaz birdaha nasil güveniyim sana nasil inaniyim arkamdan is cevirmicegine dedi. Galiba haklisiniz terk etti birkere güven bosuna cabaliyorum :(

Cok teşekkür ederim arkadaşlar. Konuşmayı denedim senin iyiliğin icin söylemedim, üzülme diye ama daha cok üzüldün dedim ve özür diledim. Eskisi gibi olmaz birdaha nasil güveniyim sana nasil inaniyim arkamdan is cevirmicegine dedi. Galiba haklisiniz terk etti birkere güven bosuna cabaliyorum :KK43:
Öyle diyecek tabi kırılmış bir kere. Neyi saklamıştınız peki? Büyük birşey miydi ?

Siz arayı soğutmayın,terslese de aramaya devam edin buluşun mutlaka. Bir daha da saklamayın. Zamanla geçecektir.

Arkadaşlar güven kaybolunca her konuda sorun oluyor. Kardeşim dediğim insan üzülmesin diye birşey sakladım ve sonunda ögrendi, benimde bildiğimi duyunca bana küstü. güvenin zedelendiğini ve eskisi gibi olamicagimizi söyledi. Tekrar nasil güvenini kazanirim?
Dürüst olarak

Back
X