Kaybedilen ilgi geri gelir mi?

Bilincsiz Taksir

Rabbi zidni ilma**
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
699
1.755
63
Selam kızlar :KK14:

Sevgilim benle çok ilgiliydi; kıskanırdı, sevdiğini belli ederdi, vs vs.

Araya zor ve uzun bir ayrılık girdi, yıprandık. Şimdi birbirimize canım demekten bile aciziz. O ilk adımı atmadığı için ben de atmıyorum haliyle.

Sorum şu ki ben bir zamanlar nazlı niyazlı bir bayandım, şimdi resmen her şeyi unuttum. Aptal gibiyim.
Eşinizin/sevgilinizin illa ilgisinin azaldığı bir dönem olmuştur. Nasıl atlattınız?

Bana bir akıl verin lütfen.:eğlence:

Aslında bunu düşündüm ve zaman zaman bitirme yönünde girişimlerim oldu. Sonra baktım li kopamıyoruz, baktım ki işsizlik ve depresyondan dolayı özgüvenim yerlerde hatayı kendimde aramaya başlayarak frenlemeye uğraştım. Ve dedim üstüme düşen neyse yapmalı, çabalamalıyım.
Yani artık iyisini kötüsünü sorgulamıyorum ve benim yapabileceklerim neler bunları görmek istiyorum.

Aslında bunu düşündüm ve zaman zaman bitirme yönünde girişimlerim oldu. Sonra baktım li kopamıyoruz, baktım ki işsizlik ve depresyondan dolayı özgüvenim yerlerde hatayı kendimde aramaya başlayarak frenlemeye uğraştım. Ve dedim üstüme düşen neyse yapmalı, çabalamalıyım.
Yani artık iyisini kötüsünü sorgulamıyorum ve benim yapabileceklerim neler bunları görmek istiyorum.
Şunu cidden anlamadım.
Birbinize canım demekten acizken nasıl kopamıyorsunuz?
Zaten kopmuş ilişki,neyini zorluyorsunuz?
Daha zor olmuyor mu böyle çabalama vs.

Konuyu cortlatmak gibi olacak ama...
Bana kalırsa biraz ilgi, sevgi siz gösterin geri dönüş alırsanız ne ala; ama olur da alamazsanız eğer birazcık ilişkinizi kontrol etme vakti gelmiştir.

Şunu cidden anlamadım.
Birbinize canım demekten acizken nasıl kopamıyorsunuz?
Zaten kopmuş ilişki,neyini zorluyorsunuz?
Daha zor olmuyor mu böyle çabalama vs.

Aşk sözcükleri söylemiyoruz fakat birlikte gezip eğlenebiliyoruz, el ele tutuşup çoğu sorunlarımızı dile getirip çözmek için uğraşıyoruz. Bu yüzden devam ettiriyoruz. Evet, kesinlikle zor. Elde etmesi zor olduğu için kolau kaybetmeyiz düşüncesindeyim.

Konuyu cortlatmak gibi olacak ama...
Bana kalırsa biraz ilgi, sevgi siz gösterin geri dönüş alırsanız ne ala; ama olur da alamazsanız eğer birazcık ilişkinizi kontrol etme vakti gelmiştir.

Maalesef işte sorunum tam da bu. İstesem de bu ilgi alakayı en fazla iki gün sürdürebiliyorum. Ben ilgileniyorum diye düşündükçe daha da çok beklenti içine giriyorum. Aslında geri dönüşü oluyor fakat ben hemen hallolsun bazı şeyler istiyorum.

Aşk sözcükleri söylemiyoruz fakat birlikte gezip eğlenebiliyoruz, el ele tutuşup çoğu sorunlarımızı dile getirip çözmek için uğraşıyoruz. Bu yüzden devam ettiriyoruz. Evet, kesinlikle zor. Elde etmesi zor olduğu için kolau kaybetmeyiz düşüncesindeyim.

Maalesef işte sorunum tam da bu. İstesem de bu ilgi alakayı en fazla iki gün sürdürebiliyorum. Ben ilgileniyorum diye düşündükçe daha da çok beklenti içine giriyorum. Aslında geri dönüşü oluyor fakat ben hemen hallolsun bazı şeyler istiyorum.

Bunu ona anlatmalısınız o zaman... Karşınıza alıp konuşmak en iyisi :)

Özgüvenini yerine getirirsen bu konu rayına oturabiliyor. Bireysel aktivitelerin sana yardımcı olur. Evde spor yapmak bile mutluluk hormonunu salgılıyor. Arkadaşlarınla daha sık görüş. Bu kızın kendine ait bir hayatı var desin, bu işe yarayabiliyor. Yanlış anlamayın zaten vardır hayatınız elbette ama biraz daha dozunu arttırın.

Kalıcı olup olmadığını söylemek için çok erken. Biraz tartın, kendinizle ilgilenin.

@semach konuştum ve zamanla her şeyin hallolacağını ve aksine benim ilgilenmediğimi söyledi

brenda chenowith brenda chenowith kesinlikle haklısın. Akşamları yürüyüşe çıkıyorum ve elimden geldiğince arkadaşlarımla görüşüyorum fakat bu şehirde çevrem pek yok. Resmen ev hanımı oldum, bu yüzden o ne zaman çağırsa görüşüyorum mesela. Biraz sosyallik ve meşguliyet lazım. İşsizlikten de düşünüp düşünüp duruyorum, o kadar ki küçücük bi lafından bile-hatırlamadığı ufak bi cümleden- günler sonra önüne koyup olay yapıyorum, yeter artık diyor. Kendince haklı.

Elele gezebildiğinize ve sorunlarınızı çözmek için uğraştığınıza göre bir sıkıntınız yok gibi görünüyor.
Her ilişkide problem olur,çözülmez,küsülür,çözülür,barışılır.
Bence büyütmeyin o zaman.

Yemin ediyorum aynısını yaşadım sonu hüsranla bitti... umarım düzelirsiniz.. olmuyor sanki karşınızdaki yabancı gibi ona aşkm dediğinizde gururunuz incilecek gibi bazen ağzından yanlışlıkla çkınca ayıp etmişsiniz gibi çok çok iyi anlıorum

@semach konuştum ve zamanla her şeyin hallolacağını ve aksine benim ilgilenmediğimi söyledi

brenda chenowith brenda chenowith kesinlikle haklısın. Akşamları yürüyüşe çıkıyorum ve elimden geldiğince arkadaşlarımla görüşüyorum fakat bu şehirde çevrem pek yok. Resmen ev hanımı oldum, bu yüzden o ne zaman çağırsa görüşüyorum mesela. Biraz sosyallik ve meşguliyet lazım. İşsizlikten de düşünüp düşünüp duruyorum, o kadar ki küçücük bi lafından bile-hatırlamadığı ufak bi cümleden- günler sonra önüne koyup olay yapıyorum, yeter artık diyor. Kendince haklı.

Ben de ailemin yaşadığı şehre yeni döndüm yalnız yaşadığım 6 seneden sonra ve zorlanıyorum, sıkılıyorum bütün arkadaşlarım gitti. Ama yakında işe başlayacağım evin tadını çıkarıyorum o yüzden. Sizin durumunuzda bir kurs işinizi görür. Dans kursları çok keyifli oluyor, onu da istemezseniz bir enstruman falan çok iyi gider :)

Back
X