Allah yardimcin olsun sabir versin ben de aralikta 39 haftalik bebegimi karnimda öldügü icin kaybettim hepimizin sinavi cok zor bana hep iyi dediler sorun yok dediler yavrumun ölüsünü verdiler ;(17mayıs 22+4 günlük hamileydim ve o gun ayrıntılı usgde bebeyimin cok kusurlu yaşamla bagdaşmayacak kusurları oldugunu oyrendim dünyam başıma yıkıldı başka bi doktorada gitdim aynı şeyleri soyledi kendi doktorumda hamileliyi sonlandırmayı tavsiye etdi eyer bebek kalsa karnında da ole bilir 1kac haftaya dediler acil sonlandırmamı tavsiye etdiler 18mayıs oylen saat12 gibi yatdım hastaneye agızdan vajenden ilaclar verdiler sancılarım başladı sabaha kadar 18saat acılar icinde kıvrıldım hem bebeyimi düşündüm hem kendimi ama acılarım artdıkca artık sadece kendimi düşünüyordum aglaya aglaya acılar icinde bebeyimden hem kurtulmak istiyordum hem de istemiyordum canımın bir parcasıydı kıpırtılarını en son ilacdan once duydum sonra hemen durmuşdu kıpırtısı ,,dogdugunda cok kötü oldum yüzünü göstermiyodular ama ısrar etdim bakdım şimdi gozumun onunden gitmiyor cok kötü durumdayım(((
Cok sagol guzel kardesim Allah sabir versin hepimize inwaAllah hayirilisiyla bundan sonra saglikli bebek verir Allah bize cok zor olsada biwey yapamiyoruzRabbim yardım etsin.. Eminim Çok zordur bende evlat acısı yeni yaşadım 3ay olucak tarifi zor 26 haftalık tı benimde erken doğum oldu çok taze acın banada derlerdi inanmazdım unutmak mümkün değil ama hafifleyecek İnşallah sabrını verece Allah bol dua et... Sabır dile... Kolay değil evlat acısı..
InsaAllah kardesim isteyen her kese her birimizeAllah yardimcin olsun sabir versin ben de aralikta 39 haftalik bebegimi karnimda öldügü icin kaybettim hepimizin sinavi cok zor bana hep iyi dediler sorun yok dediler yavrumun ölüsünü verdiler ;(
Senin sinavin da cok zor kardesim cunku bir anneden evladini yok etmesi en son istenebilecek sey ;(
Suna emin ol ki kuzun aci cekmemistir cunku o cennet melegi ;(
Rabbime sigin mevlam neylerse guzel eyler onlar bize rabbimin emanetiydiler ve rabbim emanetlerini aldi boyle dusun nasil ki emanet bir esyayi verirken uzulup aglamiyorsun cennet kuslarimiz da bizim meleklerimizdi ;(
Burada bizim gibi oyle yarali yurek tasiyan analar var ki ben okudukca acimi unutuyorum ve sukrediyorum
yavrun cennet bahcelerinde kosuyor zipliyor hic kimseye hic bir seye ihtiyaci yok guzel kardesim
onun ruhu uflenmis ve senin yavrun bir insan artik
ilk seni obur dunyaya goc ettigin zaman o karsilayacak elinde su ile ve asla bir daha senden ayrilmayacak iste o vakit herkes sana imrenerek bakacaklar cunku bu dunyada evladini buyutmus analarin kucaklarinda bebekleri olmayacak herkes 33 yasinda olacak
oysa ki bizim yavrularimiz hep bebek olarak kucaklarimizda olacaklar vildanlarimiz
Bunun icin bu dunyada bu acilara zor da olsa katlanmaya degmez mi guzel kardesim
Hepimizin cigeri yaniyor farkli farkli ama derdimiz bir ;(
Bir de hic anne olamamis kadinlarimizi dusun ben boyle teselli buluyorum
diyorum yavrumu dokuz ay karnimda tasidim tekmelerini hissettim sevdim onu konustum benimle upuzun bir dokuz ay yanimdaydi ve bu dunyadan ruhu uflenmis bir insan olarak gitti sukur rabbime dokuz ay bile olsa yavrumdu benim ...
ya bu duyguyu hic tadamamis kadinlarimiz veya hic tadamayacak kadinlarimiz ;(
.....
dertlerinin de ustunde dertler var kardesim Allah bu acini unutturacak hayirli sut kokulu bebek tez zamanda nasip etsin insallah...
InsaAllah kardesim isteyen her kese her birimizeAllah yardimcin olsun sabir versin ben de aralikta 39 haftalik bebegimi karnimda öldügü icin kaybettim hepimizin sinavi cok zor bana hep iyi dediler sorun yok dediler yavrumun ölüsünü verdiler ;(
Senin sinavin da cok zor kardesim cunku bir anneden evladini yok etmesi en son istenebilecek sey ;(
Suna emin ol ki kuzun aci cekmemistir cunku o cennet melegi ;(
Rabbime sigin mevlam neylerse guzel eyler onlar bize rabbimin emanetiydiler ve rabbim emanetlerini aldi boyle dusun nasil ki emanet bir esyayi verirken uzulup aglamiyorsun cennet kuslarimiz da bizim meleklerimizdi ;(
Burada bizim gibi oyle yarali yurek tasiyan analar var ki ben okudukca acimi unutuyorum ve sukrediyorum
yavrun cennet bahcelerinde kosuyor zipliyor hic kimseye hic bir seye ihtiyaci yok guzel kardesim
onun ruhu uflenmis ve senin yavrun bir insan artik
ilk seni obur dunyaya goc ettigin zaman o karsilayacak elinde su ile ve asla bir daha senden ayrilmayacak iste o vakit herkes sana imrenerek bakacaklar cunku bu dunyada evladini buyutmus analarin kucaklarinda bebekleri olmayacak herkes 33 yasinda olacak
oysa ki bizim yavrularimiz hep bebek olarak kucaklarimizda olacaklar vildanlarimiz
Bunun icin bu dunyada bu acilara zor da olsa katlanmaya degmez mi guzel kardesim
Hepimizin cigeri yaniyor farkli farkli ama derdimiz bir ;(
Bir de hic anne olamamis kadinlarimizi dusun ben boyle teselli buluyorum
diyorum yavrumu dokuz ay karnimda tasidim tekmelerini hissettim sevdim onu konustum benimle upuzun bir dokuz ay yanimdaydi ve bu dunyadan ruhu uflenmis bir insan olarak gitti sukur rabbime dokuz ay bile olsa yavrumdu benim ...
ya bu duyguyu hic tadamamis kadinlarimiz veya hic tadamayacak kadinlarimiz ;(
.....
dertlerinin de ustunde dertler var kardesim Allah bu acini unutturacak hayirli sut kokulu bebek tez zamanda nasip etsin insallah...
Kimse anlamiyor insani ancak yawayanlar anlar onlar teselli ede bilir diye sizlerin yardimina ihtiyac duydum acim cok taze evde yalnizim butun gun ne yapayim bilmiyorum((cok sagolunki boyle teselli ediyosunuzInsaAllah kardesim isteyen her kese her birimize
Multikistik displazik bobrek,tek umblikal arter,,tetrekord,,2vena cava,,,,,bobreyinde bu hastalik olan kiz bebekler yawamazmiw her 2bobrek hastaydi((((sagol canimAllah yardimcin olsun canim.ama kusur neymir merak ettim acikcasi boyle hemen karar verdiklerine gore
Burun dedigin sinavlardan bende gectim kardesimKimse anlamiyor insani ancak yawayanlar anlar onlar teselli ede bilir diye sizlerin yardimina ihtiyac duydum acim cok taze evde yalnizim butun gun ne yapayim bilmiyorum((cok sagolunki boyle teselli ediyosunuz
merhabalar sizin durumunuz nasıl gelişti acaba bendede şuan gelişme geriliği var görürseniz lütfen cevap yazarmısınız çok ihtiyacm varRabbim yardım etsin.. Eminim Çok zordur bende evlat acısı yeni yaşadım 3ay olucak tarifi zor 26 haftalık tı benimde erken doğum oldu çok taze acın banada derlerdi inanmazdım unutmak mümkün değil ama hafifleyecek İnşallah sabrını verece Allah bol dua et... Sabır dile... Kolay değil evlat acısı..
İkili test sonuçları sıkıntılıydı amniyosentez oldum temiz çıktı tam tabi ozamana kadar stresten öldüm sonra 21+3te başladı gerileme 25 haftalık olduk ama büyümedik malesef sonra kalp atışları yavaşladı acil sezeryan oldum... Herşey nasıl gelişti anlamıyorum rüya gibi sen kaç haftalık sın başka çocuk varmı lütfen stres yapma Allah en iyisini bilir ama stres çok çok önemli su iç yat ye iç dinlen kendini yorma üzme keşke geri dönsemmm üzme derlerdi ne anlıcaklar derdim keşke dinleseydimmerhabalar sizin durumunuz nasıl gelişti acaba bendede şuan gelişme geriliği var görürseniz lütfen cevap yazarmısınız çok ihtiyacm var
Allah yar ve yardimcin olsun kardesimİkili test sonuçları sıkıntılıydı amniyosentez oldum temiz çıktı tam tabi ozamana kadar stresten öldüm sonra 21+3te başladı gerileme 25 haftalık olduk ama büyümedik malesef sonra kalp atışları yavaşladı acil sezeryan oldum... Herşey nasıl gelişti anlamıyorum rüya gibi sen kaç haftalık sın başka çocuk varmı lütfen stres yapma Allah en iyisini bilir ama stres çok çok önemli su iç yat ye iç dinlen kendini yorma üzme keşke geri dönsemmm üzme derlerdi ne anlıcaklar derdim keşke dinleseydim
Size yakın bi durumdayım ctesi bebeğimin 21. kromozunun hatalı olduuğnu öğrendim(dwn sedromu) ve bu gün cvn testi yapılacak ama ümitli değiliz. ilk yaptırdıgımz kan tahlili ingiltereye gönderilen özel ni tahlildi onda cıktı. sanırım çarşamba günü gebeliğim sonlandırılacak... dayanamıyorumm ızdırap içindeyim sizden tek farkım kürtajla alınabilecek en azından o sancıları duymucam ... çok çok üzgünüm sizin adınızada kendi adımada .17mayıs 22+4 günlük hamileydim ve o gun ayrıntılı usgde bebeyimin cok kusurlu yaşamla bagdaşmayacak kusurları oldugunu oyrendim dünyam başıma yıkıldı başka bi doktorada gitdim aynı şeyleri soyledi kendi doktorumda hamileliyi sonlandırmayı tavsiye etdi eyer bebek kalsa karnında da ole bilir 1kac haftaya dediler acil sonlandırmamı tavsiye etdiler 18mayıs oylen saat12 gibi yatdım hastaneye agızdan vajenden ilaclar verdiler sancılarım başladı sabaha kadar 18saat acılar icinde kıvrıldım hem bebeyimi düşündüm hem kendimi ama acılarım artdıkca artık sadece kendimi düşünüyordum aglaya aglaya acılar icinde bebeyimden hem kurtulmak istiyordum hem de istemiyordum canımın bir parcasıydı kıpırtılarını en son ilacdan once duydum sonra hemen durmuşdu kıpırtısı ,,dogdugunda cok kötü oldum yüzünü göstermiyodular ama ısrar etdim bakdım şimdi gozumun onunden gitmiyor cok kötü durumdayım(((
Allah yardımcınız olsun..üzülsekde ne fayda artık((Size yakın bi durumdayım ctesi bebeğimin 21. kromozunun hatalı olduuğnu öğrendim(dwn sedromu) ve bu gün cvn testi yapılacak ama ümitli değiliz. ilk yaptırdıgımz kan tahlili ingiltereye gönderilen özel ni tahlildi onda cıktı. sanırım çarşamba günü gebeliğim sonlandırılacak... dayanamıyorumm ızdırap içindeyim sizden tek farkım kürtajla alınabilecek en azından o sancıları duymucam ... çok çok üzgünüm sizin adınızada kendi adımada .
Merhaba güzel kardeşim ne yazsam bilemedim aynı acıları bende yaşadım 3 kasım 2015 dün gibi yangını içimde hiç bir zaman unutmayacaksın hep yangını içinde olacak ama alışacaksın aklına geldiğinde tebessüm dahi edeceksin seni orada bekleyen bir meleğin var inşallah yavrularımızla birlikte olacağız yan,ağla,üzül ama hiç bir zaman rabbime isyan etme bu bizim sınavımız güzel kardeşim şükret çok iyi anlıyorum seni bende suni sancı ile Doğum yaptım herkes kapılarını süslemiş bir sevinç etraftan gelen bebek sesleri kahroldum ömrümün yarısı gitti orda hem göz yaşları hem acı hem bebeğim ölecek farklı sıkıntılarımda vardı ben öldüm mü o doğumu yaptım mı anlamadım pff çok çok zor arkasından kürtaj oldum ve doktor 3 ay korunmamızı söyledi korunmadık benim psikolojim çok kötüydü her gün saçlarımı yoluyordum dedim ya başka sorunlarım da vardı zor zamanlardı hemen hamile kalmışım şimdi bir oğlum var 19 aylık teyzesi digeri de erkekti hastahaneden aldım mezarını yaptırdım sürekli gidiyordum başından ayrılmıyordum resmini cekmiştim bakıp bakıp ağlıyordum sil dediler daha kötü oluyorsun silmedim mezarı İstanbul'da ben Alanya dayım artık gidemiyorum ama benim kalbimde ölene kadar da çıkmayacak geceleri hala gökyüzüne bakıp konuşurum sanki orda ve beni duyuyor allahım yardımcın olsun Allah'a emanet ol
(Bir çocuk ölünce, Allahü teâlâ, bildiği halde, meleklerine sorar:
- Kulumun çocuğunu aldınız, kalbinin meyvesini kopardınız. Peki kulum buna ne dedi?
- Ya Rabbi, hamd edip teslimiyet gösterdi.
- O kuluma Cennette bir ev yapıp, adını da, “Hamd evi” koyun!)
Size yakın bi durumdayım ctesi bebeğimin 21. kromozunun hatalı olduuğnu öğrendim(dwn sedromu) ve bu gün cvn testi yapılacak ama ümitli değiliz. ilk yaptırdıgımz kan tahlili ingiltereye gönderilen özel ni tahlildi onda cıktı. sanırım çarşamba günü gebeliğim sonlandırılacak... dayanamıyorumm ızdırap içindeyim sizden tek farkım kürtajla alınabilecek en azından o sancıları duymucam ... çok çok üzgünüm sizin adınızada kendi adımada .
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım bebegım 17 haftalık oldu amnıyosentez son asama sonuclarını beklıyorz sızın son durum nedır? Nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?