Kaybetdim(((

Allahtan hayırlısı Verende alanda o bılıyosun gecıcek delıp gecıcek ama gecıcek elbet bu kadar acılar cekıldıgıne gore guzel gunler gelecek sen kendini iyi tut bılıyosun bu acı ancak yeniden bebekle hafıfler

tşkederim. Biraz topladıktan tüp bebek denicem . doktorumuz tüp bebekte böyle risklerin olmadıgını söyledi. Nasip .Allah nekadar cocuk sevdası ceken varsa hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Sonuvun cıkınca bana yaz lütfen.

Ben tup bebek yaptırdım 2. Denemede pozıtıfı gorduk sana naciZane tavsiyem embrıyolara mutlaka genetık test yaptır bu testler yapılmadıgı surece yeniden aynı seyler yasanabılır lutfen iste doktorundan

Ben tup bebek yaptırdım 2. Denemede pozıtıfı gorduk sana naciZane tavsiyem embrıyolara mutlaka genetık test yaptır bu testler yapılmadıgı surece yeniden aynı seyler yasanabılır lutfen iste doktorundan

nasıl yani?? tüp bebek yaptırdınız ama benim gibi 21. kromozonda sorunmu çıktı?? ozaman doktorumun tüp bebek yaptıralım ozaman böyle bi sorun yaşamazsınız derken bana hikayemi okuyordu.. bu doktorlar neden böyle yaa..

Hayır canım oyle degıl buyuk ihtimalle bu bahsettıgım testı yaptırarak bi daha karsılasma ıhtımalını sıfıra ındırecek Kromozom sorunu bılıyosun ki herkesın basına gelebılcek bır durum dollenme sırasında yasanan bolunmeden kaynaklı,embrıyolara yapılan test ıle genetık sorunlu olanlar bulunup transfer olmadan tedbir alınmıs oluyor endıse etme ama genel prosedür olarak doktorlar her tup bebek yaptırana ( eger daha once yasamadıysa ya da aıle yoksa) bu kromozom testlerını ıstemez malıyet bıraz yuksek cunku ne bizim aklıma geldi ne de doktorumuz boyle bır durumdan bahsettı yoksa kesin yaptırırdım sen onceden onlem al sorun yasamazsın

Daha bugun okudum trisomi 18 li biri, tup bebek tedavisiyle olmus. Tup bebek tedavilerinin normal gebelik risklerinden farki (ozel islemler uygulanmadikca) yoktur. Bos gebelik, engelli bebek riskleri aynen orda da mevcuttur.sadece ozel islem
Gerektiren tup bebek yontemleri (pgt vs) bu riskleri tamamen kaldirmaz ama en aza indirir.

Hepinize hayirlisiyla evladinizi almanizi diliyorum rabbim dualarimizi bos cevirmesin

Çok teşekkürederim verdiğiniz bilgi için.. doktorumuz sonuçu öğrendiğimizde bize ikinci gebelik konusunu açtıgında korkuyorum istemiyorum dediğim an tüp bebek yöntemi ile böyle bir risk yok rahat ol demişti.. demekki eksik bilgi verdi bize..

Aynen soylediginiz gibi normal gebelikten farki yokki ozel islem uygulanmadigi surece spermle yumurtayi secip onlar dolleyip rahime yerlestiriyo

Herkes icin hayirlisi olsun

Banada dua edin lütfen şimdi menepoz belası ile uğraşıp duruyorum nasıl oldu anlamadım stresten menopoza girmişsin dedi doktor çok üzgünüm birdaha bebeğim olmayacağı söylendi mahvoldum lütfen dua edin

Icinizdeki umudu bitirmeyin kuru dallara can veren rabbim sizinde dualarinizi umudunuzu bosa cevirmeyecektir

Cok yakin bir tanidigim 40li yaslarin basinda menopoza girdi cok ufak bir ihtimal o da zor dedi doktor bebek icin kibrisa gitti donasyon yontemi ile bebek sahibi oldu hemde basi guzel inanamazsiniz tip cok ilerledi umudunuzu kaybetmeyin arastirin

Cok yakin bir tanidigim 40li yaslarin basinda menopoza girdi cok ufak bir ihtimal o da zor dedi doktor bebek icin kibrisa gitti donasyon yontemi ile bebek sahibi oldu hemde basi guzel inanamazsiniz tip cok ilerledi umudunuzu kaybetmeyin arastirin
Donasyon başkasının yumurtasıyla yapılan bir işlem dinimizce uygun değil diye biliyorum hakkımızda hayırlısı

Donasyon başkasının yumurtasıyla yapılan bir işlem dinimizce uygun değil diye biliyorum hakkımızda hayırlısı

Evlat sahibi olmak ıcın umarım bu dedıgınıze ihtiyac duymazsınız ... Hayırlısı Rabbim anne baba olmak isteyen herkesin yolunu açar bi şekilde bu tıp ve bilimi de veren o'dur unutmayın

Evlat sahibi olmak ıcın umarım bu dedıgınıze ihtiyac duymazsınız ... Hayırlısı Rabbim anne baba olmak isteyen herkesin yolunu açar bi şekilde bu tıp ve bilimi de veren o'dur unutmayın
İnş canım hiç çocuğum olmasa donor kabul ederdim evlatlık ta alırdım annelik doğumla olmaz bunu biliyorum Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın İnş ve isteyen herkese tekrar nasip etsin karşı değilim bunu bilmeni isterim ama dinen de hüküm bu.... Hasreti çeken bilir Rabbim aratmasın

Donasyon cok eski bir method degil diye biliyorum ne zaman dinen de gunah oldu ? Ne zaman hukum verildi ? Merakimdan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…