• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaybetme korkusu olmayan bir erkege en buyuk intikam nedir ?

merveilemutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
83
0
36
İstanbul
Kizlar merhaba :/ benim bi derdim var ! erkek arkadasimla cok uzun zamandir tanisiyoruz; soyle soyliyebilirimki bu yaz onla benim aramda hersey yasandi. Fakat malesef uzak yerlerde oturuyoruz ve anlicaginiz gibi sadece yazdan yaza gorusebiliyoruz. Kendisi bana surekli sabretmemi , bekleememi soyluyor. Ama o artik eskisi gibi degil ! beni bir kez olsun aramadi , bir tek tane mesaj gondermiyor; internet uzerinden konusmak zorunda kaliyoruz; Defalarca onunla bu konu hakkinda konussamda surekli bir bahanesi , bir gerekcesi oluyor. ne yapicagimi bilmiyorum. sabretmelimiyim ? surekli onu kontrol etmekten , onun yakasina yapisip , onu bogmaktan pesinde kosmaktan yoruldum. Daha once gitmememin sebebi ise , ona haatalarini gostermekti; ben gidersem tam giderim. Sizce ondan ayrilmam icin bunlar yeterli seylermi ... onu cok seviyorum , onsuz kalmaktan cok korkuyorum ama gun gectikce benden kopuyor. ayrilmak istegimi ona biraz olsun acarsam beni yerden yere vurur kucumser , ve sen bu kadarmissin demesinden korkuyorum; anlicaginiz rollerin tersine donmesini istemiyorum; ondan oyle bir ayrilmak istiyorum ki , gecelerce doktugum gozyaslarini onunda dokmesini istiyorum ( benden nefret etmeden tabi ! )
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim kizlar ! :/

Son düzenleme:
Selam,
Açıkcası neye ihtiyacınız olduğunu çok anlamadım. Kıskandırmak, süründürmek peşindenizden koşturmak mı istiyorsunuz?
Erkekler kadınlar gibi değildir. Öyle gecelerce gözyaşı dökmezler. Hiç beklemeyin. Eğer ayrılık acısı çekiyorlarsa bunu başka kadınlarlar çok rahat aşabilirler.
Sizin sorununuz da burdaki kadınların sorunlarının aynısı. İlgisiz erkek sendromu.
Tanımadığımız insanlar konusunda fikir yürütmek atıp tutmak çok hoş değil gerçekten. Bizden akıl istiyorsunuz ama en çok siz bilebilirsiniz nasıl davranmanız gerektiğini.
7 milyar insar 7 milyar farklı kişilik sonuçta.
Ha bekleyin diyorsa sizde bekleyin. Sabırlı olun. Her konuşmada tepkili olmayın. Yani her an kavga edebileceğiniz hissine kapılmasın. Biraz uzak durun, nefes alsın,rahat bırakın vs.
Ne kadar az ilgi o kadar değerli. Erkek dünyasında işler böyle yürüyor. Hep bir av avcı hikayesi.
Erkekler kadınları kaybetmekten korkarlar ama hiç belli etmezler aynı zamanda. Ha neredeyse çoğunun bir asıl bir kaç yedek takıntısı vardır.
İstisnalar kaideyi bozmaz tabii. Metropol erkeğinden bahsediyorsak böyle. Ne yazık ki elleri altında hep ulaşabileceği kadınlar var olduğu için herkesi aşağı yukarı aynı gözle görürler.
Seven bir kadına zamana bırak deniyor ama ilk başlarda bu imkansız birşey. Ama gerçekten zamanla bu günlerinize yüzünüzde acımakla gülmek arası bir ifade ile bakacaksınız.
Bence biraz onu dinleyin.

cok tesekkur ederim hanimefendi. ya benim asil soruunum su ki ona muhtac oldugumu gordugu andan beri beni tinlamiyor. nerdeyse bir aydir sesini duymadim. ki bunu yapabiliriz ,; konusabiliriz, en azindan camerada gorusebiliriz. aksamdan aksama internete girip bana bir mail atiyor ve mailde her zamanki gibi onu beklememmi beni cok sevdigini ve benden baska tum kizlarin onun midesini bulandirdigini soyluyor. AMA gel gorelimki iliskimiz icin kesinlikle HIC BIR SEY yapmiyor;
anlam veremiyorum... baslarda oyle duygusal , oyle icten davraniyorduki bana. kendini sevdirmek icin bana cok farkli bir insan oldugunu gostermisti;
simdi su an onu terkedersem , dediginiz gibi , belki ici bir kac saniye sizlicak ama solugu hemen baska yerlerde bulcak !
ama terketmesemde kendi kendimi yedigimi dusunuyorum...
Kirilmasin, bozulmasin diye kendimi bir tek ona yonlendirdim. surekli onun facini, hotmailini kontrol etmekten yoruldum biktim tukendim..
anlicaginiz iki arada bir derede kaldim.
cekip gitsem hic bir faydam olmicak. kalsamda kendimi yiyorum;
bu yuzden benim asil sorum su olmali : DAVRANISLARIM NASIL OLMALI ?
nefes aldir biraz diyorsunuz ... Peki iliskimizin atesini sondurmezmi bu ? korkuyorum...
PARANOYA belirtileri bunlar belki ama ... baska bir kizin onunla konusmasi , bir gece internete gelmemesi , veya bana guzel sozler soylemedigi an deliriyorum!

aslinda en buyuk sorunum kendimi ezdirmem .
Hatasini yakaladigim anda bile oyle uste cikiyor ki ;;, bir de beni deli yerine koyuyor.

yapacağın şey ona muhtaç olmadığını göstermek o zaman. bunu şöyle yap böyle yap diye yazamam çünkü bütün tavırlarının bunu göstermesi gerekiyo. buna senin de inanman gerekio. aranızda herşey geçti diye bunu sürekli onun önüne getirirsen napıcaz evlenelim artık ben ortada kalırım tarzı bir yaklaşıma girersen ters teper. bu işin sırrı kendine güvenen kendi kendine yetebilen kadın olmakta. bir arkadaşım var sevgilisi peşinde pervanedir. fiziken çok güzel bir bayan olmasa da ve sevgilisi çok yakışıklı bir erkek olsa da durum bu. herşeyden önce kendi vardır. kendi hobilerini zevklerini asla geri plana atmaz.güçlü biridir kendi kendine yeter. bunu gören erkek de bağlanıyo kadına. ona ihtiyacı olan, onsuz yaşayamayacağını söyleyen kısacası bağımlı kadından hazetmiyo. umarım düzelir ilişkiniz...

Ona muhtaç olduğunuz an onunla beraber olduğunuz an mıydı, neden böyle düşünüyorsunuz ki? Beraberlik yaşamış olmanız muhtaçlık anlamına mı geliyor size göre?

erkek arkadşımla 5 senedir birlikteyiz.birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra tam 110 gün sadece msj laştık toplasanız 5 6 saat telefonda konuştuk bu süre içinde.ünv de tanıştık ve farklı illerde olduğumuz ve gelip gidemediğimiz için görüşmemiz zordu.biz bunu atlattık.sen uzun zamandır tanıyosun.ben 3 ayda nasıl tanıyım karakteri nasıl çözemedim ve böle uzun bi zman görüşemedik düşünün.110 gün geçti ve 2 sene hergün görüştük nerdeyse.artık yaz ttaillerindede görüşüyoduk.2 gün önce 5.yılımız bitti.mart gibi söz yapıcaz.yine ayrı şehirlerdeyiz.çalıştığı için yine görüşemiyoruz çok sık ama aramızdaki aşk harika :16:
ben erkek arkadş olsun bi tanıdık olsun intikam almayı çok çok yanlış görüyorum senin erkek arkadaşın için düşündüklerini gün gelir başikası senin iiçn düşünür zor durumda kalır üzülürsün aman dikkat canım :34:

Son düzenleme:
En zor olandır bu , kaybetme korkusu olmayana erkeğe ne yaparsa yap işlemez
Umursamaz..
Ha niyetin ayrılmaksa o zaman umursamıyacaksın , aramıyacaksın sormıyacaksın
Yok niyetin kıskandırmak , tekrar eskisi gibi olmasını sağlamaksa
İmkansızın peşinden koşmak zordur insanıda yorar derim..

bunlari okucukda inanin icim rahatliyo..
onla beraber olduktan sonra sanki beni elde etmis ve amacina ulasmis gibime geldi. cunku tamamen monotonlasti iliskimiz.

uzulmemin sebebi ise , toplumumuzun bu konu hakkindaki sahip oldugu kliseler ..

sanirim haklisiniz. ona muhtac olmadigimi gostermeliyim. en dogrusu bu .

cunku ben kendimi cok kaptirip , bu seyler yasandiktan sonra tum ipleri onun eline verdim. GUCLU OLMALIYIM

hobilerimden ve zevklerimden vazgecmiyecegim artik. arkadaslarimdanda:) ( tek sorun paranoya )

saolun kizlar :)
benim gibi durumda olan varsa yazsin dertleselim :/

yapacağın şey ona muhtaç olmadığını göstermek o zaman. bunu şöyle yap böyle yap diye yazamam çünkü bütün tavırlarının bunu göstermesi gerekiyo. buna senin de inanman gerekio. aranızda herşey geçti diye bunu sürekli onun önüne getirirsen napıcaz evlenelim artık ben ortada kalırım tarzı bir yaklaşıma girersen ters teper. bu işin sırrı kendine güvenen kendi kendine yetebilen kadın olmakta. bir arkadaşım var sevgilisi peşinde pervanedir. fiziken çok güzel bir bayan olmasa da ve sevgilisi çok yakışıklı bir erkek olsa da durum bu. herşeyden önce kendi vardır. kendi hobilerini zevklerini asla geri plana atmaz.güçlü biridir kendi kendine yeter. bunu gören erkek de bağlanıyo kadına. ona ihtiyacı olan, onsuz yaşayamayacağını söyleyen kısacası bağımlı kadından hazetmiyo. umarım düzelir ilişkiniz...

aslinda buna kesinlikle katiliyorum. muhtac oldugunu gorrdukleri an tepene cikiyorlar.. ozgur olmak lazm. oyle olmasak bile oyle gostermek gerekir. zaten eveet ayni dedigin gibi bu yaklasima girdim aman beni birakma nolur rezil olurum gibisinden laflar ettim defalarca. ama suan cok pismanim. keske yaptigimin ardinda durup ne kadar guclu olduugumu gosterseydim. umarim hersey cok gec degildir.

erkek arkadşımla 5 senedir birlikteyiz.birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra tam 110 gün sadece msj laştık toplasanız 5 6 saat telefonda konuştuk bu süre içinde.ünv de tanıştık ve farklı illerde olduğumuz ve gelip gidemediğimiz için görüşmemiz zordu.biz bunu atlattık.sen uzun zamandır tanıyosun.ben 3 ayda nasıl tanıyım karakteri nasıl çözemedim ve böle uzun bi zman görüşemedik düşünün.110 gün geçti ve 2 sene hergün görüştük nerdeyse.artık yaz ttaillerindede görüşüyoduk.2 gün önce 5.yılımız bitti.mart gibi söz yapıcaz.yine ayrı şehirlerdeyiz.çalıştığı için yine görüşemiyoruz çok sık ama aramızdaki aşk harika :16:
ben erkek arkadş olsun bi tanıdık olsun intikam almayı çok çok yanlış görüyorum senin erkek arkadaşın için düşündüklerini gün gelir başikası senin iiçn düşünür zor durumda kalır üzülürsün aman dikkat canım :34:

tebrik ederim !!:)
uzak iliskileri ayakta tutabilmek cok byuk bi caba gerektiriyo , yani bende boyle. bizde birbirimize cok uzagiz , teknolojinin her aracini kullanmaya calisiyorum:)
onu boguyo gibime geliyorum.. ilk baslarda surekli nerdesin neden gec geldin , neden yazmiyosun gibi bi takim triplere giriyordum. simdi paranoyaya sardim. Gelmediginde saldirmiyorum ama icim icimi yiyo. rahat olmaya calisiyorum. umarim bende sizin gibi atlatirim bu durumlari..

tebrik ederim !!:)
uzak iliskileri ayakta tutabilmek cok byuk bi caba gerektiriyo , yani bende boyle. bizde birbirimize cok uzagiz , teknolojinin her aracini kullanmaya calisiyorum:)
onu boguyo gibime geliyorum.. ilk baslarda surekli nerdesin neden gec geldin , neden yazmiyosun gibi bi takim triplere giriyordum. simdi paranoyaya sardim. Gelmediginde saldirmiyorum ama icim icimi yiyo. rahat olmaya calisiyorum. umarim bende sizin gibi atlatirim bu durumlari..

bende yaptım bunları ama önce kendime zarar verdim sonra bize zarar veriyomuş gibi hissettim o yüzden oturup kendi kötü yanımı törpüledim :34: sende zamanla bunları benmi yaptım diceksin :31:

bende yaptım bunları ama önce kendime zarar verdim sonra bize zarar veriyomuş gibi hissettim o yüzden oturup kendi kötü yanımı törpüledim :34: sende zamanla bunları benmi yaptım diceksin :31:

ya acikcasi bende artik ona yansitmiyorum bu gibi durumlari ama bi gorsen icim icimi yiyo. suan tam iki gundur haber alamadim . isleri cok yogun biliyorum o yuzden skandal yaratmayi azalttim. ama kendime zarar vermeye basladim.
surekli sanki ona bisey olucakmis gibi hisse kapiliyorum. o aramadiginda acaba ona biseymi oldu diyip telefona saldiriyorum. yok aramiyim ozgur birakiyim dedigimdeyse , ona bisey olursa ve ben aramazsam kendimi suclu hissedicegimi dusunuyorum.
Biliyorum garip bi insanim demi:)
suan zor duruyorum onu aramamak icin. bu psikoolojiden kurtulmak icin psikologa gitmeyi dusundum ama gereksiz gibime geliyo :/
is benim beynimde bitiyo aslinda ama iste gel gor ki kendinebunu anlatmak cok zor.

ya acikcasi bende artik ona yansitmiyorum bu gibi durumlari ama bi gorsen icim icimi yiyo. suan tam iki gundur haber alamadim . isleri cok yogun biliyorum o yuzden skandal yaratmayi azalttim. ama kendime zarar vermeye basladim.
surekli sanki ona bisey olucakmis gibi hisse kapiliyorum. o aramadiginda acaba ona biseymi oldu diyip telefona saldiriyorum. yok aramiyim ozgur birakiyim dedigimdeyse , ona bisey olursa ve ben aramazsam kendimi suclu hissedicegimi dusunuyorum.
Biliyorum garip bi insanim demi:)
suan zor duruyorum onu aramamak icin. bu psikoolojiden kurtulmak icin psikologa gitmeyi dusundum ama gereksiz gibime geliyo :/
is benim beynimde bitiyo aslinda ama iste gel gor ki kendinebunu anlatmak cok zor.

canım 2 gündür haber alamıyosan bi sorun var yalnız.bizde çok görüşemiyoruz ama işe giderken akşam çıktığında mutlaka haberleşiriz.yani uzakta olsak habersiz bırakmayız.oturup konuşmanız gerek ciddi bişey bu kadar aramaması :26:

canım 2 gündür haber alamıyosan bi sorun var yalnız.bizde çok görüşemiyoruz ama işe giderken akşam çıktığında mutlaka haberleşiriz.yani uzakta olsak habersiz bırakmayız.oturup konuşmanız gerek ciddi bişey bu kadar aramaması :26:

bak iste tum sorun burda bitiyo.. ya saol zaman ayirdigin icin bana , iyi niyetin icinde ayrica tesekkur ederim :)

surekli yogunum yogunum anlamiomusun diyip gecistiriyo beni. bazen iki gun gelmio geldiginde hic bisi yokmus gibi askim karicim diye basliyo.
anlamiyorumki . hic olgun bir insan degil. intikam degil tam olarak istedigim. adam etmeye calistim , sorumluluklarini dusunmesini istedim.

DEFALARCA oturup konustum ama anlamak istemiyo. biraz zaman ver diyo. ama ben beraber oldugumuzdan beri ona butun zamani verdim :)

icim hic rahat degil. bnu hep yapiyo. Bir kac saat olsa yine iyi. ama iki gun uc gunu buluyo..
konusmak diosun . INAN denedim...
kizmak dersen ... INAN denemeyi denedim.

ama hic bi zaman tavrimi cok net bi sekilde koyamadim .ha bi kere tamam yaaaa madem oyle bitsin diye bi trip atiyim dedim : oylemi bi daha seni ararsam en buyuk VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs benim o zaman dedi; dedim ya :) elinde oldugumu bildigi icin bu sekilde davraniyo. suan aramak uzereyim.
kizamiyorumda cunku cok seviyorum.. cocuk gibi davranmasina ragmen , cok kaprisli olmasina ragmen , nedense bana sadik kaldigini hissediyorum. ama bana , benim ona bagli oldugum kadar bagli degil bu da bi gercek :(

( arama diyin bana arama diyin :/ :s )

bak iste tum sorun burda bitiyo.. ya saol zaman ayirdigin icin bana , iyi niyetin icinde ayrica tesekkur ederim :)

surekli yogunum yogunum anlamiomusun diyip gecistiriyo beni. bazen iki gun gelmio geldiginde hic bisi yokmus gibi askim karicim diye basliyo.
anlamiyorumki . hic olgun bir insan degil. intikam degil tam olarak istedigim. adam etmeye calistim , sorumluluklarini dusunmesini istedim.

DEFALARCA oturup konustum ama anlamak istemiyo. biraz zaman ver diyo. ama ben beraber oldugumuzdan beri ona butun zamani verdim :)

icim hic rahat degil. bnu hep yapiyo. Bir kac saat olsa yine iyi. ama iki gun uc gunu buluyo..
konusmak diosun . INAN denedim...
kizmak dersen ... INAN denemeyi denedim.

ama hic bi zaman tavrimi cok net bi sekilde koyamadim .ha bi kere tamam yaaaa madem oyle bitsin diye bi trip atiyim dedim : oylemi bi daha seni ararsam en buyuk VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs benim o zaman dedi; dedim ya :) elinde oldugumu bildigi icin bu sekilde davraniyo. suan aramak uzereyim.
kizamiyorumda cunku cok seviyorum.. cocuk gibi davranmasina ragmen , cok kaprisli olmasina ragmen , nedense bana sadik kaldigini hissediyorum. ama bana , benim ona bagli oldugum kadar bagli degil bu da bi gercek :(

( arama diyin bana arama diyin :/ :s )

valla canım tam tersine ara dicem ben sana.ara ki ne düşünüyo kesin bi şekilde öğren.huyu suyu bu demekki.sen yanımda olmanı istiyorum ilişki birlikte yaşanır dedikten sonra o farklı düşünüyosa o zman oturup düşünüceksin.sen belliki elinden geleni yapmışın için rahattır.harcadığın emeklere yazık bu şekilde devam ederse :31:

(bide şu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ne ya :44::44:)

aramaaaaa SAKINNNNN ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA YETERLİMİ? :34:

Madem ayrılmayı göze aldın prim yaptırma o adama daha fazla. bırak sende arama isterse 1 hafta geçsin o desin ulan bu kadın nerde hiç aramadı beni :30:
aradığı zamanda umursamaz davran aaaa sen müsait olunca ararsın diye düşündüm falan de bütün erkekler hepsi aynı. bişeyler avucuna düşene kadar peşinde sonra rahat. yok öyle seninde onu umursamadığını görsün aramazsa zaten bekleme hiç ama ararda sana kaynarsa anlıcaksın ne demek istediğimi. ona istediğini verme totosunu kaldırmaaaa

Back
X