- Konu Sahibi merveilemutlugunler
Kizlar merhaba :/ benim bi derdim var ! erkek arkadasimla cok uzun zamandir tanisiyoruz; soyle soyliyebilirimki bu yaz onla benim aramda hersey yasandi. Fakat malesef uzak yerlerde oturuyoruz ve anlicaginiz gibi sadece yazdan yaza gorusebiliyoruz. Kendisi bana surekli sabretmemi , bekleememi soyluyor. Ama o artik eskisi gibi degil ! beni bir kez olsun aramadi , bir tek tane mesaj gondermiyor; internet uzerinden konusmak zorunda kaliyoruz; Defalarca onunla bu konu hakkinda konussamda surekli bir bahanesi , bir gerekcesi oluyor. ne yapicagimi bilmiyorum. sabretmelimiyim ? surekli onu kontrol etmekten , onun yakasina yapisip , onu bogmaktan pesinde kosmaktan yoruldum. Daha once gitmememin sebebi ise , ona haatalarini gostermekti; ben gidersem tam giderim. Sizce ondan ayrilmam icin bunlar yeterli seylermi ... onu cok seviyorum , onsuz kalmaktan cok korkuyorum ama gun gectikce benden kopuyor. ayrilmak istegimi ona biraz olsun acarsam beni yerden yere vurur kucumser , ve sen bu kadarmissin demesinden korkuyorum; anlicaginiz rollerin tersine donmesini istemiyorum; ondan oyle bir ayrilmak istiyorum ki , gecelerce doktugum gozyaslarini onunda dokmesini istiyorum ( benden nefret etmeden tabi ! )
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim kizlar ! :/
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim kizlar ! :/
Son düzenleme: