- Konu Sahibi merveilemutlugunler
bu arada tavrını koy derken ne tavsiye ediyosun canım aynen sessiz durmak mı ya da farklı bişey mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size kendi durumumu anlatayım:
erkek arkadaşım türk değil ve ayrı şehirlerdeyiz, ayda 2 kere geliyor türkiye'ye. neyse, son dönemde ben bir soğukluk sezdim (ben de biletimi almış, 1 hafta sonra onun yanına gitmeyi bekliyordum), sordum, "işte emin değilim, böyle zor oluyor, seni gördüğüm zaman sevdiğime karar vericem, şu an kafam karışık" dedi. ben de "bir insanın beni sevmesine karar vermek için bu yola çıkamam, bitti" yazdım ve biletimi iptal ettim. mesaj falan attı "hayır ben bitmesini istemedim, sadece kafam karışıktı" vs. neyse ben yine cvp yazmadım ve kafamda bitti gözüyle baktım. sosyal yerlerden de sildim (facebook, skype)...bana "seni sevdiğimden emin değilim, seni görmem lazım" diyen 4 gün sonra uçağa atladığı gibi türkiyeye geldi, "kararsızlğm için özür dilerim, duygularımdan eminim, seni kaybetmek istemiyorum" dedi...kıssadan hisse, erkek dünyanın her yerinde erkektir. sadece türk erkeklerine özgü bir durum değil. biraz sevginizi görünce şımarırlar, ilk başta ümit veren kendileri de olsa işlerine gelmedğinde hemen yan çizerler. baktınız yan çizmeye başladı, hemen bırakın kızlar...eğer zaten sizi gerçekten istiyorsa hemen dönüş yapacaktır, erkekler böyle maalesef, biz kadınlar gibi sahip çıkamayabilirler ilişkiye...ancak onları yönlendirmek gerekiyor.
ha tabii ben de bu sert tavra birdenbire kavuşmadım elbet :) 2 senelik sevgilim de beni 3 sene önce "kafam karışık" diyerek bırakmıştı, kapısında ağlamıştımkendime saygımı yitirmiştim, arada bei arıyordu, hemen koşuyordum. sonra 3-4 ay yine yok oluyordu ortadan...en son bir daha arama beni dedim ama olan giden senelerime oldu. ama bu dönemde kendimi tanıdım ve kendime olan saygımı yeniden kazandım. asla onlara taviz vermeyin, ipler sizin elinizde olsun...
bu arada tavrını koy derken ne tavsiye ediyosun canım aynen sessiz durmak mı ya da farklı bişey mi?
canim.. sen bence sessiz durmayi coktandir yapiyorsun zaten :)
bak asagidaki arkadaslarda , bende , ve eminim sende bunun orneklerini cok gordun.
susmakla olsaydi bizler coktan kazanmistik.
susmak icin onlar icin HIC BIRSEY ifade etmiyor !
ya tamamen kaybol -> bunun icin onu bir daha istememelisin.
yada ona iyi bir ders ver -> bunun icin hic bir sey kaybetmicegini bilmelisin. iyi ve hakli oldugunu dusunuyorsan ona sert bi tavirla olayi aciikla ama kapilari kapatma . 'yatiyorum ben ! ' veya 'kafan yerine gelince bana konusursun by ' diye bi cumleyle noktayi koyabilirsin.
ama ben bu ikinci denemeyi onaylamiyorum , cunku 6 senedir degismiyen bi adama bu cumle islemez bence.. :)
yeterince sabir gosterdigini dusunuyorum yazdiklarindan. birden cekip git demiyorum bak.
ama umursama .. aramalarina cevap verme . neden diye sordugunda ona TOKAT gibi bir soz birak. sen boylesin boylesin bunu yapmiyorsun sunu yapmiyorsun demeden , bogmadan , skmadan, tek bir kelime soyle. 'ben seni cok iyi anladim' veya onun yaptigi gibi 'sen artik degismezsin'diyebilirsin. :)
biliyorum hic kolay degil, gercekten sevdigin saydigin erkege rest cekmek kadar zor birsey olamaz bu dunyada. ama yapmalisin.. ederse anca bu etki eder.
umursamamayi dene. baska seylere yogunlas.
belki bu dedigim etik olmiyabilir , belki bir cok bayan bu soylicegime tepki gostericek ama onu gercekten unutmak istiyorsan baska erkeklere kendini kapatma derim ben. evli degilsin.. senin degerini bilicek bir cok erkek oldugundan eminim.
!!!!! ama sakin onda bulamadigini baskasinda arama . bi sure uzaklas bakaalim. baska insanlar tani.
ve kendine hep su soruyu sor : BEN ONDA NE BEGENIYORUM ?
ben onunla neden hala konusuyorum ? amacim ne benim ?
bu sorularin cevabini bekliyorum senden.
cok merak ediyorum . bu sorularin cevabini ogrendikten sonra goruceksinki aslinda bu adam beklentilerini gercekten yerine getirmiyor..
canimm . bi kalem kagit al onune yaz icini dok. bu soylediklerimi gozden gecir. cok guc veriyor. bazen yasimiz , konumumuz, karakterimiz ne olursa olsun beynimize hukmedemiyoruz. yazarak farkindaligimiz artabiliyor :) bizzat denedim.
umarim yardimci olabilmisimdir ....
kimbilir ne kadar çok , ne kadar az kalmis geçiyor ömür
kaç GECE yada kaç gün , ne kadar dün varmis kim bilir .. bilmez kimseler ..
onsuz gözlerin gülmezmi kader ? YALAN olur ne soylesem YALAN OLUR.
Birini bulur yurek , senide siler zaman , ikimizde kurtulur ..
yazilir yeni bir a$k , caresiz tabi biraz .. icimizde burkulur
EVET BURKULDU KIZLAR CUNKU BUGUN YENI BIRISINI TANIDIM :'(
-> melek gibi bir adam tanidim surekli konusuyoruz. kadir kiymet biliyor. geçmisimi sormuyor bile . ama bir yandan O unutmaya çalistigim ..
yalvariyor artik beni birakma diye. ozur dilemekten yorulmuyor. hissediyor .. eski günlerimizi hatiratiyor bana.. kafan karisiksada dayan diyor..
Ne yapmaliyim simdi ben.
kirici, can alici, ama kalici ve tanidik olan bir adamimi .. yoksa umidin, sevincin,ve temizligin temsilcisi yeni bir yürekmi ............
çok mu çabuk davrandm ne yaptim.
zaten bi kendime tavsiye veremiyorum. ne yapcagimi sasirdim artik.
hem kufur ediyor agiza alinmicak kufurler , hemde istedigini yaptiriyor.
neden katlaniyorum bu kadar ona neden ?? anlamiyorum; Bu kadar zayif olamam ben. her küfürünü yuttum, her hareketine katlandm.
artik gururumu ezdirmekten kendime aciyorum ...
içimde çok büyük korkular var.
gitsem bi dert , kalsam bir dert. Tehditleri bitmiyor, uzerime saldiriyor .
ve zaman geçtikçe uste çikiyor. bana delisin diyor , git bir doktora görün diyor. ama asil doktora görünmesi gerekn O !
eminim ben kendimden.. ne dese eziliyorum , sesimi çikarmiyorum. Inanin bana abuk subuk nedenlerden dolayi trip yapip suratima kapatiyor telefonu, ondan sonra neden aramadn diye bagiriyor bana . herseyime karisir oldu , makyajimdan tut, sürdügüm ruja kadar. zayifla diyor bana , sacini kestir, tirnagina baska renk sür. sasirdim ya ..
mesela bir kavga çikiyor ve tonlarca küfürden sonra verdigi cevap su : BEN SINIRLIYKEN KÜFÜRLERIMI ALDIRMA !
neymis anlayis göstermeliymism.. sürekli alttan almaliymsm ve benim sesimi çikarmaya hakkm yokmus.
sert olamiorum , baska insanlara karsi bagiiririm cagiririm ama ona karsi gikimi cikaramiorum.
ya bazen nasilsin demekten bile korkuyorum , gözleri kötü bakiyor bana her an terslicekmis gibi geliyor.
kac defa hakli oldugumu bile bile , ve onun bana küfür ettigini bile bile ben özür diledim konu kapansn artk diye..
ise baslicaktm , hayir çalismicaksn dedi. bu kadar ezildigimi inanin hic hatirlamiyorum.
ilk zamanlarda hosuma giderdi , kiskanmasi , hatta sert davranmasi bile bana vay be dedirttiriyodu, maço erkek havasi veriyordu.
ama artik bu KISKANMAK degil , bile bile hayatimi zehir ediyo bna.
ayrilmktn korkuyorum , onunla güzel zamanlar geçirdik , onunla çok uzun süredir beraberiz. ama nasil degistirebilirim bilmiyorumki.
Ya beni sevdigini de biliyorum , ben olmasam sürünüp pisman olucagini da biiyorum.
ama gittikce daha çok siddet ve baski uyguluyor. bugüne kadar dövmedi ama kolumu , bogazimi çk sktigi zamanlar oldu.
küfürler için bi kaç kez özür diledi ama son zamanlarda özür bile dilemiyor.
Evlendikten sonra çok daha kötüsünu yapmasndan korkuyorum.
hayatimda hic bu kadar basit ve tutarsz olmadim ben ya.
zaten bi kendime tavsiye veremiyorum. ne yapcagimi sasirdim artik.
hem kufur ediyor agiza alinmicak kufurler , hemde istedigini yaptiriyor.
neden katlaniyorum bu kadar ona neden ?? anlamiyorum; Bu kadar zayif olamam ben. her küfürünü yuttum, her hareketine katlandm.
artik gururumu ezdirmekten kendime aciyorum ...
içimde çok büyük korkular var.
gitsem bi dert , kalsam bir dert. Tehditleri bitmiyor, uzerime saldiriyor .
ve zaman geçtikçe uste çikiyor. bana delisin diyor , git bir doktora görün diyor. ama asil doktora görünmesi gerekn O !
eminim ben kendimden.. ne dese eziliyorum , sesimi çikarmiyorum. Inanin bana abuk subuk nedenlerden dolayi trip yapip suratima kapatiyor telefonu, ondan sonra neden aramadn diye bagiriyor bana . herseyime karisir oldu , makyajimdan tut, sürdügüm ruja kadar. zayifla diyor bana , sacini kestir, tirnagina baska renk sür. sasirdim ya ..
mesela bir kavga çikiyor ve tonlarca küfürden sonra verdigi cevap su : BEN SINIRLIYKEN KÜFÜRLERIMI ALDIRMA !
neymis anlayis göstermeliymism.. sürekli alttan almaliymsm ve benim sesimi çikarmaya hakkm yokmus.
sert olamiorum , baska insanlara karsi bagiiririm cagiririm ama ona karsi gikimi cikaramiorum.
ya bazen nasilsin demekten bile korkuyorum , gözleri kötü bakiyor bana her an terslicekmis gibi geliyor.
kac defa hakli oldugumu bile bile , ve onun bana küfür ettigini bile bile ben özür diledim konu kapansn artk diye..
ise baslicaktm , hayir çalismicaksn dedi. bu kadar ezildigimi inanin hic hatirlamiyorum.
ilk zamanlarda hosuma giderdi , kiskanmasi , hatta sert davranmasi bile bana vay be dedirttiriyodu, maço erkek havasi veriyordu.
ama artik bu KISKANMAK degil , bile bile hayatimi zehir ediyo bna.
ayrilmktn korkuyorum , onunla güzel zamanlar geçirdik , onunla çok uzun süredir beraberiz. ama nasil degistirebilirim bilmiyorumki.
Ya beni sevdigini de biliyorum , ben olmasam sürünüp pisman olucagini da biiyorum.
ama gittikce daha çok siddet ve baski uyguluyor. bugüne kadar dövmedi ama kolumu , bogazimi çk sktigi zamanlar oldu.
küfürler için bi kaç kez özür diledi ama son zamanlarda özür bile dilemiyor.
Evlendikten sonra çok daha kötüsünu yapmasndan korkuyorum.
hayatimda hic bu kadar basit ve tutarsz olmadim ben ya.