kaybetme korkusu olmayan bir erkege en buyuk intikam nedir ?

Merhaba canimm. Ayrilma metodun .. nasil desem . enteresan .. dusundurucu. vallahi hosuma gitti :)))
deniyebilirim yani :)
bu siteye yeni katiliyorum ve paylasimlari okudukca kendime guvenim artiyor.

soylediklerine A dan Z ye katiliyorum kuskusuz. Artik gozumden dustu.

hakedene aciklama verilir elbet. senden ayriliyorum denir. Ama haketmeyenin ne mesajina ne aramalarina cevap vermek cok gereksiz. ayni dedigin gibi.

bana bugun mail atmis. inan guldum :) adam bana uc gun sonra maille cevap veriyor. hep ayni laflar. hep ayni toparlama teknigi..
o kadar sogudumki cevap veresim yok. hani artik basit bir 'nerdeydin 'kelimesini sarfetmekten bile yoruldum .

kendime , özüme dönüyorum.........

pismanliklarimdanda arinmam gerektigini dusundum. her hata bakiredir , tekrarlandikca mevzu zevke girer derler ya :)

aynaaya bakinca gozlerimin guldugunu gordum ilk defa..

tekrar tesekkur ediyorum canim Allah hepimizin gonlune gore versin , hep en hayirlisi olsun :)

Taktiğimi beğenmene sevindim.. pişman olmazsın denersen eğer bir gün :1:

yorulduğun şeyler haklı olduğun şeyler.. sen artık yeni bir sayfa açtın.. o eskide kaldı.. o yüzden onunla ilgili ne var ise sil at kafandan.. ( belki zor olur belki kolay ama yapacak birşey yok ) sen bilinçli bir insansın.. en büyük avantajın bu.. insanlar en çok cehaletten çeker.. aklın ve mantığın çözüm bulamadığı şey yoktur.. sen mantığını kontrol edebilen birisin.. takdir ediyorum..

bu site bana da çok katkı sağlıyor.. kendi derdimi bırakıp da başkalarına az da olsa yardımcı olabilmek için yorum yapmak beni memnun ediyor.. inanır mısın cevap yazmadığım için huzur bulamayıp gecenin 5 inde cevap yazdığım çok konular oldu.. burası çok iyi bir paylaşım alanı..

Amin canım Bilmukabele...

size kendi durumumu anlatayım:

erkek arkadaşım türk değil ve ayrı şehirlerdeyiz, ayda 2 kere geliyor türkiye'ye. neyse, son dönemde ben bir soğukluk sezdim (ben de biletimi almış, 1 hafta sonra onun yanına gitmeyi bekliyordum), sordum, "işte emin değilim, böyle zor oluyor, seni gördüğüm zaman sevdiğime karar vericem, şu an kafam karışık" dedi. ben de "bir insanın beni sevmesine karar vermek için bu yola çıkamam, bitti" yazdım ve biletimi iptal ettim. mesaj falan attı "hayır ben bitmesini istemedim, sadece kafam karışıktı" vs. neyse ben yine cvp yazmadım ve kafamda bitti gözüyle baktım. sosyal yerlerden de sildim (facebook, skype)...bana "seni sevdiğimden emin değilim, seni görmem lazım" diyen 4 gün sonra uçağa atladığı gibi türkiyeye geldi, "kararsızlğm için özür dilerim, duygularımdan eminim, seni kaybetmek istemiyorum" dedi...kıssadan hisse, erkek dünyanın her yerinde erkektir. sadece türk erkeklerine özgü bir durum değil. biraz sevginizi görünce şımarırlar, ilk başta ümit veren kendileri de olsa işlerine gelmedğinde hemen yan çizerler. baktınız yan çizmeye başladı, hemen bırakın kızlar...eğer zaten sizi gerçekten istiyorsa hemen dönüş yapacaktır, erkekler böyle maalesef, biz kadınlar gibi sahip çıkamayabilirler ilişkiye...ancak onları yönlendirmek gerekiyor.

ha tabii ben de bu sert tavra birdenbire kavuşmadım elbet :) 2 senelik sevgilim de beni 3 sene önce "kafam karışık" diyerek bırakmıştı, kapısında ağlamıştım :( kendime saygımı yitirmiştim, arada bei arıyordu, hemen koşuyordum. sonra 3-4 ay yine yok oluyordu ortadan...en son bir daha arama beni dedim ama olan giden senelerime oldu. ama bu dönemde kendimi tanıdım ve kendime olan saygımı yeniden kazandım. asla onlara taviz vermeyin, ipler sizin elinizde olsun...

size kendi durumumu anlatayım:

erkek arkadaşım türk değil ve ayrı şehirlerdeyiz, ayda 2 kere geliyor türkiye'ye. neyse, son dönemde ben bir soğukluk sezdim (ben de biletimi almış, 1 hafta sonra onun yanına gitmeyi bekliyordum), sordum, "işte emin değilim, böyle zor oluyor, seni gördüğüm zaman sevdiğime karar vericem, şu an kafam karışık" dedi. ben de "bir insanın beni sevmesine karar vermek için bu yola çıkamam, bitti" yazdım ve biletimi iptal ettim. mesaj falan attı "hayır ben bitmesini istemedim, sadece kafam karışıktı" vs. neyse ben yine cvp yazmadım ve kafamda bitti gözüyle baktım. sosyal yerlerden de sildim (facebook, skype)...bana "seni sevdiğimden emin değilim, seni görmem lazım" diyen 4 gün sonra uçağa atladığı gibi türkiyeye geldi, "kararsızlğm için özür dilerim, duygularımdan eminim, seni kaybetmek istemiyorum" dedi...kıssadan hisse, erkek dünyanın her yerinde erkektir. sadece türk erkeklerine özgü bir durum değil. biraz sevginizi görünce şımarırlar, ilk başta ümit veren kendileri de olsa işlerine gelmedğinde hemen yan çizerler. baktınız yan çizmeye başladı, hemen bırakın kızlar...eğer zaten sizi gerçekten istiyorsa hemen dönüş yapacaktır, erkekler böyle maalesef, biz kadınlar gibi sahip çıkamayabilirler ilişkiye...ancak onları yönlendirmek gerekiyor.

ha tabii ben de bu sert tavra birdenbire kavuşmadım elbet :) 2 senelik sevgilim de beni 3 sene önce "kafam karışık" diyerek bırakmıştı, kapısında ağlamıştım :( kendime saygımı yitirmiştim, arada bei arıyordu, hemen koşuyordum. sonra 3-4 ay yine yok oluyordu ortadan...en son bir daha arama beni dedim ama olan giden senelerime oldu. ama bu dönemde kendimi tanıdım ve kendime olan saygımı yeniden kazandım. asla onlara taviz vermeyin, ipler sizin elinizde olsun...

malesef taviz tavizi doğuruyor. "hayatının yönetmenliğini başkasının yapmasına izin verirsen,sürekli o insana oyunculuğunu beğendirmek zorunda kalırsın..."
diğer sayfada durumumu açıkladım bana yardımcı olur musun fikir vererk fikirleriniz çok önemli...

bu arada tavrını koy derken ne tavsiye ediyosun canım aynen sessiz durmak mı ya da farklı bişey mi?

canim.. sen bence sessiz durmayi coktandir yapiyorsun zaten :)

bak asagidaki arkadaslarda , bende , ve eminim sende bunun orneklerini cok gordun.
susmakla olsaydi bizler coktan kazanmistik.
susmak icin onlar icin HIC BIRSEY ifade etmiyor !
ya tamamen kaybol -> bunun icin onu bir daha istememelisin.
yada ona iyi bir ders ver -> bunun icin hic bir sey kaybetmicegini bilmelisin. iyi ve hakli oldugunu dusunuyorsan ona sert bi tavirla olayi aciikla ama kapilari kapatma . 'yatiyorum ben ! ' veya 'kafan yerine gelince bana konusursun by ' diye bi cumleyle noktayi koyabilirsin.

ama ben bu ikinci denemeyi onaylamiyorum , cunku 6 senedir degismiyen bi adama bu cumle islemez bence.. :)

yeterince sabir gosterdigini dusunuyorum yazdiklarindan. birden cekip git demiyorum bak.
ama umursama .. aramalarina cevap verme . neden diye sordugunda ona TOKAT gibi bir soz birak. sen boylesin boylesin bunu yapmiyorsun sunu yapmiyorsun demeden , bogmadan , skmadan, tek bir kelime soyle. 'ben seni cok iyi anladim' veya onun yaptigi gibi 'sen artik degismezsin'diyebilirsin. :)

biliyorum hic kolay degil, gercekten sevdigin saydigin erkege rest cekmek kadar zor birsey olamaz bu dunyada. ama yapmalisin.. ederse anca bu etki eder.

umursamamayi dene. baska seylere yogunlas.

belki bu dedigim etik olmiyabilir , belki bir cok bayan bu soylicegime tepki gostericek ama onu gercekten unutmak istiyorsan baska erkeklere kendini kapatma derim ben. evli degilsin.. senin degerini bilicek bir cok erkek oldugundan eminim.

!!!!! ama sakin onda bulamadigini baskasinda arama . bi sure uzaklas bakaalim. baska insanlar tani.

ve kendine hep su soruyu sor : BEN ONDA NE BEGENIYORUM ?
ben onunla neden hala konusuyorum ? amacim ne benim ?
bu sorularin cevabini bekliyorum senden.
cok merak ediyorum . bu sorularin cevabini ogrendikten sonra goruceksinki aslinda bu adam beklentilerini gercekten yerine getirmiyor..

canimm . bi kalem kagit al onune yaz icini dok. bu soylediklerimi gozden gecir. cok guc veriyor. bazen yasimiz , konumumuz, karakterimiz ne olursa olsun beynimize hukmedemiyoruz. yazarak farkindaligimiz artabiliyor :) bizzat denedim.
umarim yardimci olabilmisimdir ....

canim.. sen bence sessiz durmayi coktandir yapiyorsun zaten :)

bak asagidaki arkadaslarda , bende , ve eminim sende bunun orneklerini cok gordun.
susmakla olsaydi bizler coktan kazanmistik.
susmak icin onlar icin HIC BIRSEY ifade etmiyor !
ya tamamen kaybol -> bunun icin onu bir daha istememelisin.
yada ona iyi bir ders ver -> bunun icin hic bir sey kaybetmicegini bilmelisin. iyi ve hakli oldugunu dusunuyorsan ona sert bi tavirla olayi aciikla ama kapilari kapatma . 'yatiyorum ben ! ' veya 'kafan yerine gelince bana konusursun by ' diye bi cumleyle noktayi koyabilirsin.

ama ben bu ikinci denemeyi onaylamiyorum , cunku 6 senedir degismiyen bi adama bu cumle islemez bence.. :)

yeterince sabir gosterdigini dusunuyorum yazdiklarindan. birden cekip git demiyorum bak.
ama umursama .. aramalarina cevap verme . neden diye sordugunda ona TOKAT gibi bir soz birak. sen boylesin boylesin bunu yapmiyorsun sunu yapmiyorsun demeden , bogmadan , skmadan, tek bir kelime soyle. 'ben seni cok iyi anladim' veya onun yaptigi gibi 'sen artik degismezsin'diyebilirsin. :)

biliyorum hic kolay degil, gercekten sevdigin saydigin erkege rest cekmek kadar zor birsey olamaz bu dunyada. ama yapmalisin.. ederse anca bu etki eder.

umursamamayi dene. baska seylere yogunlas.

belki bu dedigim etik olmiyabilir , belki bir cok bayan bu soylicegime tepki gostericek ama onu gercekten unutmak istiyorsan baska erkeklere kendini kapatma derim ben. evli degilsin.. senin degerini bilicek bir cok erkek oldugundan eminim.

!!!!! ama sakin onda bulamadigini baskasinda arama . bi sure uzaklas bakaalim. baska insanlar tani.

ve kendine hep su soruyu sor : BEN ONDA NE BEGENIYORUM ?
ben onunla neden hala konusuyorum ? amacim ne benim ?
bu sorularin cevabini bekliyorum senden.
cok merak ediyorum . bu sorularin cevabini ogrendikten sonra goruceksinki aslinda bu adam beklentilerini gercekten yerine getirmiyor..

canimm . bi kalem kagit al onune yaz icini dok. bu soylediklerimi gozden gecir. cok guc veriyor. bazen yasimiz , konumumuz, karakterimiz ne olursa olsun beynimize hukmedemiyoruz. yazarak farkindaligimiz artabiliyor :) bizzat denedim.
umarim yardimci olabilmisimdir ....

sağol canım yazdıkların da çok haklısın.tabiki susmak çözüm değil..ama şuan öyle yapmak zorundaydım en son ben attım mesaj cevap vermedi.tavrımı koyucam ama o bana ne zaman mesaj atar ya da ararsa.şu durumda bana sadece beklemek düşüyo.yani beklemek dediğim ondan biadım gelene kadar.yoksa daha fazla kendimi küçük duruma düşüremeyeceğim.
beklenti demişsin...aslında şöyle düşündüğümde ne bekliyorum ki ondan...çok zıttız aslında.onu bu haliyle yukarılara çıkartan benim.o da şöyle düşünüyor: enfal beni seviyosa herkes sevebilir" ve böylece şımarıp istediği zaman hayatıma girip istedii zaman çıkabiliyo.
bisüre daha bekleyip eğer biadım gelmezse dediğin gibi net ve kesin bir mesaj atıp bu belirsizliğe son vermem gerekiyo...

önemli olan -mış gibi yapmak değil, yani onu umursamıyor-muş gibi yapmak değil. gerçekten umursamamak. etrafındaki yeni insanlara bak. illa erkek olmak zorunda değil, kız arkadaşlarınla gez dolaş, kendine eskisinden daha çok bak. umursamıyormuş gibi yaparak yine sürekli onu test etmiş olursun bu da seni yıpratır. ben eski sevgilimi aramayıp sormuyordum, hiç tepki vermiyordum ama aradığında 3-4 ay sonra yine görüşmeye gidiyordum. olay bu değil. gerçekten umursamamaya başladığın anda başlar...seni umursamayan bir insan için neden strese giresin ki? ben 9-10 kilo verdim onunla geçirdiğim bu stresli dönemde. ölü gibi aç geziyordum, ne acı. ama iyi ki yaşadım o olayları ve gördüm bunları...

kimbilir ne kadar çok , ne kadar az kalmis geçiyor ömür
kaç GECE yada kaç gün , ne kadar dün varmis kim bilir .. bilmez kimseler ..

onsuz gözlerin gülmezmi kader ? YALAN olur ne soylesem YALAN OLUR.

Birini bulur yurek , senide siler zaman , ikimizde kurtulur ..
yazilir yeni bir a$k , caresiz tabi biraz .. icimizde burkulur

EVET BURKULDU KIZLAR CUNKU BUGUN YENI BIRISINI TANIDIM :'(

-> melek gibi bir adam tanidim surekli konusuyoruz. kadir kiymet biliyor. geçmisimi sormuyor bile . ama bir yandan O unutmaya çalistigim ..
yalvariyor artik beni birakma diye. ozur dilemekten yorulmuyor. hissediyor .. eski günlerimizi hatiratiyor bana.. kafan karisiksada dayan diyor..

Ne yapmaliyim simdi ben.

kirici, can alici, ama kalici ve tanidik olan bir adamimi .. yoksa umidin, sevincin,ve temizligin temsilcisi yeni bir yürekmi ............
çok mu çabuk davrandm ne yaptim.

kimbilir ne kadar çok , ne kadar az kalmis geçiyor ömür
kaç GECE yada kaç gün , ne kadar dün varmis kim bilir .. bilmez kimseler ..

onsuz gözlerin gülmezmi kader ? YALAN olur ne soylesem YALAN OLUR.

Birini bulur yurek , senide siler zaman , ikimizde kurtulur ..
yazilir yeni bir a$k , caresiz tabi biraz .. icimizde burkulur

EVET BURKULDU KIZLAR CUNKU BUGUN YENI BIRISINI TANIDIM :'(

-> melek gibi bir adam tanidim surekli konusuyoruz. kadir kiymet biliyor. geçmisimi sormuyor bile . ama bir yandan O unutmaya çalistigim ..
yalvariyor artik beni birakma diye. ozur dilemekten yorulmuyor. hissediyor .. eski günlerimizi hatiratiyor bana.. kafan karisiksada dayan diyor..

Ne yapmaliyim simdi ben.

kirici, can alici, ama kalici ve tanidik olan bir adamimi .. yoksa umidin, sevincin,ve temizligin temsilcisi yeni bir yürekmi ............
çok mu çabuk davrandm ne yaptim.

nasıl da severim ben bu şarkıyı...ama her dinlediğimde de içim burkulur:((
canım biliyorum bu zor bir karar ama bence biraz kendine zaman tanı yüreğinin sesini dinle.ilk başta yapacağın kıyaslamalar belki seni yanlış yönlendiebilir..daha o kişiyi çok iyi tanımıyosun daha hayatına yeni girmiş.şuandaki sevdiğin insan da ilk zamanlar bu kdar kibar ve anlayışlıydı değil mi. nedense sonra değişiyolar.bu yeni tanıdığın insanın böyle olmayacağını şuan için bilemeyiz öyle değil mi? seni üzmesine izin verme lütfen kimsenin.bence bu süreçte biraz yalnız kal.insan böyle bir durumda sığınacak bir liman arıyo ama bu kadar kısa sürede duygularını tartamazsın.bence biraz dene.hem baka yalvarıyomuş biraz burnu sürte belki de....

oha diyorum gerçekten benim yaşadıklarımın nerdeyse aynısı :) sorunlarım var demişti bunaltmak istemiyodum ama o arkadaşlarıyla gayet mutlu konuşuyodu sorun benmişim galiba dün ayrıldı tam 9. ayımızda :D

hep aynı şeyler ... ben bu aralar bu durumdayım, daha doğrusu ara ara bu ilgisiz erkek sendromu geliyor başımıza..
her kavgadan sonra benim aramamı bekliyor :68:
atın üzerinizdeki duyguallığı, sevmek kendine olan saygınızı kaybetmek değil ;)
önce BİZ önemliyiz ... :113:

acaba ne zaman duycam agzindan guzel laflar .

O guunu sabirla bekliyorum.

dun gece bi iki kizla konustugunu gordum. bagirdim cagirdim bi guzel uste ciktim.
baktim korktu .. aciklamasini yapti hemen.. firsat bilip uste ciktim iyice.

basti nikahi !
facete tabi ..

gercekte ne zaman olcak bilmiorum. olurmu ?
varmi oyle bir ihtimal.

ay ben konunun basligini degistirip , bi erkegin size evlenme teklif etmesini nasil sagliyabilirsiniz , diye mi yazsam hahaha :)

yahu adamin lafta karisiyiz , ama icraata gelmiyor !

zaten bi kendime tavsiye veremiyorum. ne yapcagimi sasirdim artik.
hem kufur ediyor agiza alinmicak kufurler , hemde istedigini yaptiriyor.

neden katlaniyorum bu kadar ona neden ?? anlamiyorum; Bu kadar zayif olamam ben. her küfürünü yuttum, her hareketine katlandm.

artik gururumu ezdirmekten kendime aciyorum ...
içimde çok büyük korkular var.
gitsem bi dert , kalsam bir dert. Tehditleri bitmiyor, uzerime saldiriyor .
ve zaman geçtikçe uste çikiyor. bana delisin diyor , git bir doktora görün diyor. ama asil doktora görünmesi gerekn O !

eminim ben kendimden.. ne dese eziliyorum , sesimi çikarmiyorum. Inanin bana abuk subuk nedenlerden dolayi trip yapip suratima kapatiyor telefonu, ondan sonra neden aramadn diye bagiriyor bana . herseyime karisir oldu , makyajimdan tut, sürdügüm ruja kadar. zayifla diyor bana , sacini kestir, tirnagina baska renk sür. sasirdim ya ..

mesela bir kavga çikiyor ve tonlarca küfürden sonra verdigi cevap su : BEN SINIRLIYKEN KÜFÜRLERIMI ALDIRMA !

neymis anlayis göstermeliymism.. sürekli alttan almaliymsm ve benim sesimi çikarmaya hakkm yokmus.
sert olamiorum , baska insanlara karsi bagiiririm cagiririm ama ona karsi gikimi cikaramiorum.
ya bazen nasilsin demekten bile korkuyorum , gözleri kötü bakiyor bana her an terslicekmis gibi geliyor.

kac defa hakli oldugumu bile bile , ve onun bana küfür ettigini bile bile ben özür diledim konu kapansn artk diye..

ise baslicaktm , hayir çalismicaksn dedi. bu kadar ezildigimi inanin hic hatirlamiyorum.
ilk zamanlarda hosuma giderdi , kiskanmasi , hatta sert davranmasi bile bana vay be dedirttiriyodu, maço erkek havasi veriyordu.
ama artik bu KISKANMAK degil , bile bile hayatimi zehir ediyo bna.
ayrilmktn korkuyorum , onunla güzel zamanlar geçirdik , onunla çok uzun süredir beraberiz. ama nasil degistirebilirim bilmiyorumki.
Ya beni sevdigini de biliyorum , ben olmasam sürünüp pisman olucagini da biiyorum.

ama gittikce daha çok siddet ve baski uyguluyor. bugüne kadar dövmedi ama kolumu , bogazimi çk sktigi zamanlar oldu.

küfürler için bi kaç kez özür diledi ama son zamanlarda özür bile dilemiyor.

Evlendikten sonra çok daha kötüsünu yapmasndan korkuyorum.

hayatimda hic bu kadar basit ve tutarsz olmadim ben ya.

Son düzenleme:

neden katlaniyorum bu kadar ona neden ?? anlamiyorum; Bu kadar zayif olamam ben. her küfürünü yuttum, her hareketine katlandm.

ve zaman geçtikçe uste çikiyor. bana delisin diyor , git bir doktora görün diyor. ama asil doktora görünmesi gerekn O !

eminim ben kendimden.. ne dese eziliyorum , sesimi çikarmiyorum. Inanin bana abuk subuk nedenlerden dolayi trip yapip suratima kapatiyor telefonu, ondan sonra neden aramadn diye bagiriyor bana . herseyime karisir oldu , makyajimdan tut, sürdügüm ruja kadar. zayifla diyor bana , sacini kestir, tirnagina baska renk sür. sasirdim ya ..

mesela bir kavga çikiyor ve tonlarca küfürden sonra verdigi cevap su : BEN SINIRLIYKEN KÜFÜRLERIMI ALDIRMA !

neymis anlayis göstermeliymism.. sürekli alttan almaliymsm ve benim sesimi çikarmaya hakkm yokmus.
sert olamiorum , baska insanlara karsi bagiiririm cagiririm ama ona karsi gikimi cikaramiorum.
ya bazen nasilsin demekten bile korkuyorum , gözleri kötü bakiyor bana her an terslicekmis gibi geliyor.

kac defa hakli oldugumu bile bile , ve onun bana küfür ettigini bile bile ben özür diledim konu kapansn artk diye..

ise baslicaktm , hayir çalismicaksn dedi. bu kadar ezildigimi inanin hic hatirlamiyorum.
ilk zamanlarda hosuma giderdi , kiskanmasi , hatta sert davranmasi bile bana vay be dedirttiriyodu, maço erkek havasi veriyordu.
ayrilmktn korkuyorum , onunla güzel zamanlar geçirdik , onunla çok uzun süredir beraberiz. ama nasil degistirebilirim bilmiyorumki.
Ya beni sevdigini de biliyorum , ben olmasam sürünüp pisman olucagini da biiyorum.

ama gittikce daha çok siddet ve baski uyguluyor. bugüne kadar dövmedi ama kolumu , bogazimi çk sktigi zamanlar oldu.

Aaaa hiç olur mu evlenince melek olucak.

İlişikinizin bu kadar laçkalaşması, sıradan ve hatta zaman zaman seviyesizleşmesi hiç normal değil. Siz ayrılmışsınız ama uzatmaları oynuyorsunuz. Ne olursa olsun kimsenin kişiliğini bu kadar ezmesine ve seni aşağılamasına müsade verme.

Ne demek canım seviyorum diye katlanıyorum! Var mı böyle bir lüksü? Seni üzüp üzüp sonra bahaneler ardına sığınması çok yanlış.

Hep ödün veriyor ve karşısında ezik büzük duruyorsun bence. Elimizi sallasak ellisi var ya hu. Onun totosu yeterince kalkmış. Seni hiç kaybetmeyeceğini anladığı bir zaman şu zaman. Onu öyle bir bırak ki, bakakalsın arkandan.

Flört döneminde saygılı olmayan erkek evlendiğinde neler yapar bir bilir. Onun sana saygısı kalmamış. Korkarım bi süre sonra sendne soğudum diyip gidecek..He gitmez ama canından da bezdirir seni zorlar ayrlığa.

Erkeklere yüz vermeye gelmiyor.

kaybetme korkusu olmayan erkek sevmeyen erkektir. bence başka söz gerek yok. gururlu davranın sizi sevmeyen adamı napacaksınız?

Selam merve,

Sana zarari olan biriyle iliskini bitirmen lazim cunku o hic degismeyecek. Onu bir zamanlar sevdigin icin kendine kizma. Hatta ben oyle yaptim bir email yazdim mektup seklinde. Seni sevdim dedim ama bunlar bunlar oldu bir daha olmaz dedim. Zaten o da geri gelmez. Bunlar ne zaman geri geliyor biliyor musun donmeyecegini anladiklari an. Ben de cok taviz verdim. Kacmak bana gore degil. Iyi tarafi ileri de bir gun baktiginda ben bunu yapmadim demiyorsun. Bitiremiyorum diyorsan iste yapacaklarin: Msn den, faceden sil engelle, hatta bir sure internete girme, telefondan engelle numarasi mumkunse numarani degistir. Su an bagimlisin ona bir guzel soz bekliyorsun degisecegini saniyorsun ama asla degismez boyle tipler. Ne yaptiginin sana zarar verdiginin farkinda bile degil cunku. Onemli olan kendini suclamaman onu neden sevdigin icin kendini yargilarsan daha cok baglanirsin. Bagimliliktan kurtulmak zaman alir. Onu her gun daha az dusunursun. 5 gun en zoru ondan sonra daha da kolaylasacak uzulme! Bir suredir yazmiyorsun umarim kendi basina kurtulmussundur.

Back
X