kaybetme korkusu olmayan bir erkege en buyuk intikam nedir ?

valla canım tam tersine ara dicem ben sana.ara ki ne düşünüyo kesin bi şekilde öğren.huyu suyu bu demekki.sen yanımda olmanı istiyorum ilişki birlikte yaşanır dedikten sonra o farklı düşünüyosa o zman oturup düşünüceksin.sen belliki elinden geleni yapmışın için rahattır.harcadığın emeklere yazık bu şekilde devam ederse :31:

(bide şu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ne ya :44::44:)

valla bi yolu olmali bunun.. hem elinde tutuyo , hem aci veriyo !
ama bekliyebildigim kadar beklemeye calisicam :( bu aksam baktim bisi yok , yarin saldircam.
bu gece bana yine uyku yok desene

aramaaaaa SAKINNNNN ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA ARAMAAAAAA YETERLİMİ? :34:

eheh:) bak simdi zateen kararsizdim iyice kararsiz kaldim :)

kizlar kizlar :)

iki uc gundur burda kendimi yirtiorum , kimi zaman bilgisayarin arkasinda agladim, kimi zaman bana attigi mesajlari okuyup gozyaslarina boguldum (fazla uzatmicam -> cok uzuldum !)
kendimi yedim bitirdim.

az once onu aradim ( iki gun aradan sonra) ve ne duyiyim

beyfendi uyuyor !! bildiginiz zeerrre kadar umrunda degilim adamin :)

bunun uzerine ben ne yaptim. daha fazla rahatsiz etmedim ve telefonu kapattim.

kararimda sudur arkadaslar . ben bu cocuk icin didindim savastim, derslerimi aksattim, hayatimi mahfettim, arkadaslarimdan,kismetlerimden oldum. kendimden oldum..
degermiymis ? degmezmis arkadas....
bundan sonra olursa olurrrrrrrr olmazsa olmazzzzzzz....
artik canimdan vermeeye basladim cunku.

bardagi tasiran son damlaydi sanirim. bakiniz saat olmus 4 ! ve o, misil misil horlarken ben yarin erken kalkmam gerekirken , bu cumleleri dokuyorum buraya .

olucak ismi ? degil tabiki.

cok buyuk soz veriyorum kendime. bundan sonra tek bir gozyasimi goremicek. ha umrunda degilmi ? benim HIC degil :)

aksattigim derslerime yaniyorum .. hemen toparlicam bu kaybettiklerimi !

beni hayatinda figuran olarak goren bi adama neden basrolu verim... birde burda dusuniyim dedim.

hosgeldin hayattttttt :)
yapimda ve yayinda emegi gecen herkeze tesekkurlerimi sunuyorum:)

.

beni hayatinda figuran olarak goren bi adama neden basrolu verim...

vayyyyyyyyyyyy be lafa bak cok hosuma gıttı valla genelde bız bayanlar hep onların bıze verdıgı degerden daha fazla deger verıyoruz onlara bunun farkına varman cok super aklını basına almıssın tabı ya degmeyen bırı ıcın nıye kendını yıpratasın ki :19:afferin sana unutma senden bır tane daha yok bu dunyada:46::46::46::46::46:

Merhaba canım.. önce sorunu sonra kararını kendimce yorumlayacağım...

hayatta olduğun müddetçe asla ve asla kimseye muhtaç değilsin..(Rabbimden başka..) bu konuda hemfikiriz değil mi ? :42: onun annesiyle tanışmış olman ne yazık ki ciddilik demek değil.. bu zamanda inanır mısın herkes birbirinin annesiyle tanışıyor vs.. kendini bununla motive etme zira boşa kandırmak üzgünüm canım..:50:

o insan değişti! çünkü artık erkek gözüyle lanet olsun ki İşin Sürprizi Kalmadı ! (bu sadece vicdansız olanlar için geçerli.. ) karıcım demesi de seni tatmin etmek amaçlı.. yaptığın yahut yaşadığın şeyden asla ve asla pişman olma... yoksa bu seni çöküntüye uğratır..

onunla ilerisi olmaz.. seven insan akşamdan akşama mail atmaz canım gerçekçi olmak lazım.. yorgunluktan ölse dahi mutlaka sesini duymak ister.. ben iyi biliyorum ki erkek arkadaşımla telefonda uyuya kaldığımızı... :34:

kararını çok gönülden alkışlıyorum.. :46: en doğrusu bu senin için.. aradığında açmamalısın.. msjlara dönmemelisin... illa bir açıklama istiyorsa net ve öz birşey yapabilirsin.. (mesela ben bi sefer birine ayrılığımı şöyle açıklamıştım.. sana şimdi atacağım msjdaki yazacaklarım senin bana kattıkların.. benim gözümdeki anlamın... ve sonraki msjı boş msj göndermiştim... yani kısacası HİÇSİN demiştim :1::1::1: ) hayatına bak.. sana değer verecek, seni sevecek, senden nokta ilgilisini esirgemeyecek öyle insanlar var ki hayatta... ve inan bu haysiyet yoksunlarına rağmen böyleleri var... kararında aynı kararlılıkla devam etmeni temenni ediyorum canım.. en hayırlı olan buydu bence.. boşver o ona layık olacak olanlarla takılsın....

Benim şu hayatta anladığım tek bir şey aşk hususunda...
Sevdiğinle değil, seni sevenle olacaksın!
Gerçekten buna inanıyorum. Seni seven insan mutlu olman için her şeyden ödün verebiliyor.
Tatilinden, kendisinden, uykusundan...
Bende hep sevdiğim için yandım durdum. Platonik olmaktan öteye gidemedi evet.
Ama sonunda dayanamadım dedim seni seviyorum!!
Bana seni mi sevecem dedi, kilolu olduğum için yaşamaya, sevilmeye hakkım olmadığını söyledi.
Değmiyor inan, eğer karşında ki insan insan kılığında bir varlık ise senin duygun aşk olmuyor, sadece yaşayamadığın ve yaşamak istediğin duygulardan yoksun kalmanın üzüntüsü oluyor.
Bunu geç de olsa anladım.
Ve onun uğruna beni çok seven insanlara sırtımı döndüm.
Artık kaderimde aşk olacaksa, beni seven bir insan olsun diye dua ediyorum.
Erkekler istediğini elde edince bütün sihrini kaybediyor, nasıl olsa benim elimde artık o benim diyerek.
Sende buna izin verme, onunla beraber olmuş olabilirsin bu hayatını, özgüvenini onun ayakları altına sermen gerektiği anlamına gelmez.
Derslerini, okulunu sakın ama sakın kimseye tercih etme.
Ekmeğini kazan, bak evlensen bile el oğlu ortada bırakabiliyor.

Son düzenleme:
.

beni hayatinda figuran olarak goren bi adama neden basrolu verim...

vayyyyyyyyyyyy be lafa bak cok hosuma gıttı valla genelde bız bayanlar hep onların bıze verdıgı degerden daha fazla deger verıyoruz onlara bunun farkına varman cok super aklını basına almıssın tabı ya degmeyen bırı ıcın nıye kendını yıpratasın ki :19:afferin sana unutma senden bır tane daha yok bu dunyada:46::46::46::46::46:

Yasemincim :) cook teesekkur ederim. ozelden mesaj yazamiyorum henuz 100 mesaj hakkini dolurmadigim icin. cok cok mesaj aticam size yazabilmek icin:)
sunu soyliyebilirim : bu karari almak icin cok yiprandim , bocaladim. ama OLDU ! ve artik birsey deyistiremeyiz.

ailem ve cevrem bu konuda cok cok tutucu. Elimden gelen herseyi yaptigimi ANLADIGIM an , o zaman rahatladim iste;

cunku icim rahat . " ya ben ona herseyimi verdim , sevgimi , kendimi verdim " diyebildim.

bundan aldigim sonuc ise , nolursa olsun , yasimiz ne olursa olsun , evli bekar farketmiyor ; erkekler mutlaka elde ettikleri kadina ilk gunki degeri vermiyor. Bunda inan buyuk bir payimiz var.

Onda hic bir suc yok biliyormusun ? tum hata bendeydi :) ne ahini aliicam , ne kuffur edicem , ne bagiricam.
Onu masum bulmadigimdan degil :) kendini bilmez , sorummsuz, ssevgisine degerlerine sahip cikmiyan bir erkekmis; ben tamam farkli vizyonlamisim :).
yani hepsi duygularimin verdigi bir illuzyondan ibaretmis.
-> kendim sevdim. kendim kendimi kucuk dusurdum. kendim ona boyun egdim.

AMA toparlamak hic guc degil :)

1 ) hayat bir erkekten ibaret degilmis
2 ) uyanmak icin bir suru sebebim oldu : kuafore gidip saclarimi yaptirdim, spora basliyorum , derslerim icin buyuk bir motivasion geldi, beni birakmasin diye uzaklastigim arkadaslarimi tekrar kazaniyorum.

evlilik icin nasil ilerliyor bilmiyorum. ama eminimki erkeklerin bi cogu icin : kendine saygi gosteren , beklentilerini azaltan , ve hayattan zevk alan bayanlardan hoslaniyorlar. biz dizlerinde aglayip sizlayinca olay bitiyor; gozyaslarimiza , beklentilerimize merhamet duymalarinizi bekledigimiz an aslinda cok ters tepiyor.

Merhaba canım.. önce sorunu sonra kararını kendimce yorumlayacağım...

hayatta olduğun müddetçe asla ve asla kimseye muhtaç değilsin..(Rabbimden başka..) bu konuda hemfikiriz değil mi ? :42: onun annesiyle tanışmış olman ne yazık ki ciddilik demek değil.. bu zamanda inanır mısın herkes birbirinin annesiyle tanışıyor vs.. kendini bununla motive etme zira boşa kandırmak üzgünüm canım..:50:

o insan değişti! çünkü artık erkek gözüyle lanet olsun ki İşin Sürprizi Kalmadı ! (bu sadece vicdansız olanlar için geçerli.. ) karıcım demesi de seni tatmin etmek amaçlı.. yaptığın yahut yaşadığın şeyden asla ve asla pişman olma... yoksa bu seni çöküntüye uğratır..

onunla ilerisi olmaz.. seven insan akşamdan akşama mail atmaz canım gerçekçi olmak lazım.. yorgunluktan ölse dahi mutlaka sesini duymak ister.. ben iyi biliyorum ki erkek arkadaşımla telefonda uyuya kaldığımızı... :34:

kararını çok gönülden alkışlıyorum.. :46: en doğrusu bu senin için.. aradığında açmamalısın.. msjlara dönmemelisin... illa bir açıklama istiyorsa net ve öz birşey yapabilirsin.. (mesela ben bi sefer birine ayrılığımı şöyle açıklamıştım.. sana şimdi atacağım msjdaki yazacaklarım senin bana kattıkların.. benim gözümdeki anlamın... ve sonraki msjı boş msj göndermiştim... yani kısacası HİÇSİN demiştim :1::1::1: ) hayatına bak.. sana değer verecek, seni sevecek, senden nokta ilgilisini esirgemeyecek öyle insanlar var ki hayatta... ve inan bu haysiyet yoksunlarına rağmen böyleleri var... kararında aynı kararlılıkla devam etmeni temenni ediyorum canım.. en hayırlı olan buydu bence.. boşver o ona layık olacak olanlarla takılsın....

Merhaba canimm. Ayrilma metodun .. nasil desem . enteresan .. dusundurucu. vallahi hosuma gitti :)))
deniyebilirim yani :)
bu siteye yeni katiliyorum ve paylasimlari okudukca kendime guvenim artiyor.

soylediklerine A dan Z ye katiliyorum kuskusuz. Artik gozumden dustu.

hakedene aciklama verilir elbet. senden ayriliyorum denir. Ama haketmeyenin ne mesajina ne aramalarina cevap vermek cok gereksiz. ayni dedigin gibi.

bana bugun mail atmis. inan guldum :) adam bana uc gun sonra maille cevap veriyor. hep ayni laflar. hep ayni toparlama teknigi..
o kadar sogudumki cevap veresim yok. hani artik basit bir 'nerdeydin 'kelimesini sarfetmekten bile yoruldum .

kendime , özüme dönüyorum.........

pismanliklarimdanda arinmam gerektigini dusundum. her hata bakiredir , tekrarlandikca mevzu zevke girer derler ya :)

aynaaya bakinca gozlerimin guldugunu gordum ilk defa..

tekrar tesekkur ediyorum canim Allah hepimizin gonlune gore versin , hep en hayirlisi olsun :)

Benim şu hayatta anladığım tek bir şey aşk hususunda...
Sevdiğinle değil, seni sevenle olacaksın!
Gerçekten buna inanıyorum. Seni seven insan mutlu olman için her şeyden ödün verebiliyor.
Tatilinden, kendisinden, uykusundan...
Bende hep sevdiğim için yandım durdum. Platonik olmaktan öteye gidemedi evet.
Ama sonunda dayanamadım dedim seni seviyorum!!
Bana seni mi sevecem dedi, kilolu olduğum için yaşamaya, sevilmeye hakkım olmadığını söyledi.
Değmiyor inan, eğer karşında ki insan insan kılığında bir varlık ise senin duygun aşk olmuyor, sadece yaşayamadığın ve yaşamak istediğin duygulardan yoksun kalmanın üzüntüsü oluyor.
Bunu geç de olsa anladım.
Ve onun uğruna beni çok seven insanlara sırtımı döndüm.
Artık kaderimde aşk olacaksa, beni seven bir insan olsun diye dua ediyorum.
Erkekler istediğini elde edince bütün sihrini kaybediyor, nasıl olsa benim elimde artık o benim diyerek.
Sende buna izin verme, onunla beraber olmuş olabilirsin bu hayatını, özgüvenini onun ayakları altına sermen gerektiği anlamına gelmez.
Derslerini, okulunu sakın ama sakın kimseye tercih etme.
Ekmeğini kazan, bak evlensen bile el oğlu ortada bırakabiliyor.

Merhaba.. mesajinda seninde bir tecrube yasiyip ustesinden geldigini anladim.
mutlaka gerekiyor bir deneyim birseyleri anlamak icin..
En iyi sekilde dusunmussun.. hep seni seven , seni ne olursa olsun , her halinle , gece gunduz bikmadan sevebilcek bir insan gerekiyor.
Umarim dualarin kabul olur ve gonlune layik birini bulursun.
Tesekkur ederim...

bana guc veriyorsunuz.

Canım sen cok akıllı bır kızsın ınan cevremde senın bu anladıklarını yıllarca surundukten sonra ıdrak eden okakar cok kız varki anlatamam katılıyorum once bır ınsan kendını sevıcek kendıne deger verıcek kı baskalarıda ona deger versın aşkmıs sevgıymıs hıckımse ınsanın kendınden daha onemlı olmamalı bır erkek bır bayanın hayatının merkezınde olmamalı yasadıgım hayat bana bunu ogrettı

cok tesekkur ederim hanimefendi. ya benim asil soruunum su ki ona muhtac oldugumu gordugu andan beri beni tinlamiyor. nerdeyse bir aydir sesini duymadim. ki bunu yapabiliriz ,; konusabiliriz, en azindan camerada gorusebiliriz. aksamdan aksama internete girip bana bir mail atiyor ve mailde her zamanki gibi onu beklememmi beni cok sevdigini ve benden baska tum kizlarin onun midesini bulandirdigini soyluyor. AMA gel gorelimki iliskimiz icin kesinlikle HIC BIR SEY yapmiyor;
anlam veremiyorum... baslarda oyle duygusal , oyle icten davraniyorduki bana. kendini sevdirmek icin bana cok farkli bir insan oldugunu gostermisti;
simdi su an onu terkedersem , dediginiz gibi , belki ici bir kac saniye sizlicak ama solugu hemen baska yerlerde bulcak !
ama terketmesemde kendi kendimi yedigimi dusunuyorum...
Kirilmasin, bozulmasin diye kendimi bir tek ona yonlendirdim. surekli onun facini, hotmailini kontrol etmekten yoruldum biktim tukendim..
anlicaginiz iki arada bir derede kaldim.
cekip gitsem hic bir faydam olmicak. kalsamda kendimi yiyorum;
bu yuzden benim asil sorum su olmali : DAVRANISLARIM NASIL OLMALI ?
nefes aldir biraz diyorsunuz ... Peki iliskimizin atesini sondurmezmi bu ? korkuyorum...
PARANOYA belirtileri bunlar belki ama ... baska bir kizin onunla konusmasi , bir gece internete gelmemesi , veya bana guzel sozler soylemedigi an deliriyorum!

aslinda en buyuk sorunum kendimi ezdirmem .
Hatasini yakaladigim anda bile oyle uste cikiyor ki ;;, bir de beni deli yerine koyuyor.

canım doğru karar vermişsin tabiki tabi sana söylüyorum kendim de inş. uygulayabilirm..bence insan yaşadıklarından pişman olmamalı sen de olma sakın.ileriye bak daima.benim de yardıma ihtiyacım var.fikirlerinizi sölerseniz çok sevinirim.bazen deliricek gibi oluyorum çünkü.biz 4 seneden sonra ayrıldık.o ayrıldı neymiş bunalmış daha bisürü şey.ayrılalı 2 sene oldu ve malesef sevdiğim için bu iki senede sürekli attğı mesajllara karşılık verdim.en son geçen hafata yeniden başladık artık sürekli arıyo konuşuyoruz .bu arada şehirdışndaydı geldiğinde görüşücektik.ne olduysa cuma günü birden işle ilgili sıkıntılarım var dedi sonra konuşalım deyip durdu.haliyle bende sordum tabi neden paylaş benimle diye.çünkü o kadar yıprandım ki..bir haftadır gayet iyidi sonra pat diye böle bi mesaj.attığı son mesaj şuydu: "neden böle yapıyosun paylaşıcak bişey yok işle iligili.bu arada farkettim değişmemişsin." ben bu değişmemişsin lafını duyunca çok kötü oldum.çünkü ben öle sıkan bi insan deilim merak ettim sadece.bu tavrını anlayamadım.ha bide bana yalan söledi yalanını ortaya çıkardım sanırım suçlu olduğu için de bana çamur attı.ben o mesajının üsütüne hala alttan aldım.işte özür diledim sana değer verdiğim için merak ediyorum diye.cevap gelmedi.pazartesi akşam oldu bu son mesaj.bidahada ses çıkmadı..napmaya çalışıyo anlayamıyorum...sizce sesssiz mi durmalıyım benim yerimde olsaydınız napardınız?

Son düzenleme:
Canım sen cok akıllı bır kızsın ınan cevremde senın bu anladıklarını yıllarca surundukten sonra ıdrak eden okakar cok kız varki anlatamam katılıyorum once bır ınsan kendını sevıcek kendıne deger verıcek kı baskalarıda ona deger versın aşkmıs sevgıymıs hıckımse ınsanın kendınden daha onemlı olmamalı bır erkek bır bayanın hayatının merkezınde olmamalı yasadıgım hayat bana bunu ogrettı

ne gelirse başımıza kendimize değer vermemizden gelmiyo mu? insan değersiz kılarsa kendini başkalarının gözünde nasıl değerli olabiliriz ki..malesef zamanla öğreniyoruz gerçekleri..

canım doğru karar vermişsin tabiki tabi sana söylüyorum kendim de inş. uygulayabilirm..bence insan yaşadıklarından pişman olmamalı sen de olma sakın.ileriye bak daima.benim de yardıma ihtiyacım var.fikirlerinizi sölerseniz çok sevinirim.bazen deliricek gibi oluyorum çünkü.biz 4 seneden sonra ayrıldık.o ayrıldı neymiş bunalmış daha bisürü şey.ayrılalı 2 sene oldu ve malesef sevdiğim için bu iki senede sürekli attğı mesajllara karşılık verdim.en son geçen hafata yeniden başladık artık sürekli arıyo konuşuyoruz .bu arada şehirdışndaydı geldiğinde görüşücektik.ne olduysa cuma günü birden işle ilgili sıkıntılarım var dedi sonra konuşalım deyip durdu.haliyle bende sordum tabi neden paylaş benimle diye.çünkü o kadar yıprandım ki..bir haftadır gayet iyidi sonra pat diye böle bi mesaj.attığı son mesaj şuydu: "neden böle yapıyosun paylaşıcak bişey yok işle iligili.bu arada farkettim değişmemişsin." ben bu değişmemişsin lafını duyunca çok kötü oldum.çünkü ben öle sıkan bi insan deilim merak ettim sadece.bu tavrını anlayamadım.ha bide bana yalan söledi yalanını ortaya çıkardım sanırım suçlu olduğu için de bana çamur attı.ben o mesajının üsütüne hala alttan aldım.işte özür diledim sana değer verdiğim için merak ediyorum diye.cevap gelmedi.pazartesi akşam oldu bu son mesaj.bidahada ses çıkmadı..napmaya çalışıyo anlayamıyorum...sizce sesssiz mi durmalıyım benim yerimde olsaydınız napardınız?

Canim..iki uc gun onceki kafam olsaydi sana alttan al derdim. Artik noktayi tam koymam gerektigini ogrendim. bence bu 'cocuk' bi ara bosluga dusmus , guvenli bir adres aramis tabiki buda 4 sene gecirdigi ve hala 2 senedir konustugu kiz olmus !
klasiik yani. bence kesinlikle ama kesinlikle TAVRINI KOYMALISIN.
nedenlerini saymam gerekirse :

1.si ayrilan taraf o olmus. ve sen kabul edip onunla hala konustugun halde sana saygi duymayip degismemissin demeyi basariyor. sen neden degisesin ki ? pardon ama degismeni gerektiren bisey varmi ?
2.si birinin yaninda olmak istedigin icin , onu merak ettigin icin ondan ozur dilemen gerekmiyor; aksine. bunu o gormedigi icin mahcup olmasi gerekir. ama olmamis ..ki uste cikmak icin sen degismemissin diyor ..
3.su is skntilari falan bu bahaneler genelde en klasik bahanelerdir ..
4.su yalan tahammul edilemez ..

Bunlarin hepsi benim SAHSI görüsum.. :) bana ne kadar hak verirsin bilmiyorum canim ama seni iyi anliyabiliyorum . erkeklerin bi dedikileri diyerine tutmuyor. Cok ani degisebiliyorlar. :/

Son düzenleme:
Canim..iki uc gun onceki kafam olsaydi sana alttan al derdim. Artik noktayi tam koymam gerektigini ogrendim. bence bu 'cocuk' bi ara bosluga dusmus , guvenli bir adres aramis tabiki buda 4 sene gecirdigi ve hala 2 senedir konustugu kiz olmus !
klasiik yani. bence kesinlikle ama kesinlikle TAVRINI KOYMALISIN.
nedenlerini saymam gerekirse :

1.si ayrilan taraf o olmus. ve sen kabul edip onunla hala konustugun halde sana saygi duymayip degismemissin demeyi basariyor. sen neden degisesin ki ? pardon ama degismeni gerektiren bisey varmi ?
2.si birinin yaninda olmak istedigin icin , onu merak ettigin icin ondan ozur dilemen gerekmiyor; aksine. bunu o gormedigi icin mahcup olmasi gerekir. ama olmamis ..ki uste cikmak icin sen degismemissin diyor ..
3.su is skntilari falan bu bahaneler genelde en klasik bahanelerdir ..
4.su yalan tahammul edilemez ..

Bunlarin hepsi benim SAHSI görüsum.. :) bana ne kadar hak verirsin bilmiyorum canim ama seni iyi anliyabiliyorum . erkeklerin bi dedikileri diyerine tutmuyor. Cok ani degisebiliyorlar. :/

çok haklısın canım.ben kendime kızıyorum zaten.ona mesaj attığımda dersteydim.öğretmenim bu arada ama malesef kendime bazen bişeyleri öğretemiyorum..duygularıma yenik düşüyorum.eve gelip neden alttan aldım dedim durdum kendime çok ağladım.sözde üstüne düştüpğüm için değişmemişsin dedi.aslında kendi hatasını örtbas etmeye çalıştı biliyorum.yalana benim de tahammülüm yok.afedersin ama kimse salak değil.sanırım kendisini çok akıllı sandı.bundan sonra mesaj atarmı ya da arar mı diyorum evet bence yağar çünkü hep böle yaptı cevap vermediğim zamanşardada sürekli attı.ama bu sefer yine sesimi çıkartmicam.en güzeli umursamamak.mesaj attıktan sonra aklım başıma geldi hatta şöyle içimde ne varsa yazmak istedim ama eminim yine suçlicak bişeyler bulucaktı.en iyisi böyle sanırım sessiz durmak.inan çok yoruldum artık bu dengesizlikten...

Back
X