kaybetme korkusu olmayan bir erkege en buyuk intikam nedir ?

Selam merve,

Sana zarari olan biriyle iliskini bitirmen lazim cunku o hic degismeyecek. Onu bir zamanlar sevdigin icin kendine kizma. Hatta ben oyle yaptim bir email yazdim mektup seklinde. Seni sevdim dedim ama bunlar bunlar oldu bir daha olmaz dedim. Zaten o da geri gelmez. Bunlar ne zaman geri geliyor biliyor musun donmeyecegini anladiklari an. Ben de cok taviz verdim. Kacmak bana gore degil. Iyi tarafi ileri de bir gun baktiginda ben bunu yapmadim demiyorsun. Bitiremiyorum diyorsan iste yapacaklarin: Msn den, faceden sil engelle, hatta bir sure internete girme, telefondan engelle numarasi mumkunse numarani degistir. Su an bagimlisin ona bir guzel soz bekliyorsun degisecegini saniyorsun ama asla degismez boyle tipler. Ne yaptiginin sana zarar verdiginin farkinda bile degil cunku. Onemli olan kendini suclamaman onu neden sevdigin icin kendini yargilarsan daha cok baglanirsin. Bagimliliktan kurtulmak zaman alir. Onu her gun daha az dusunursun. 5 gun en zoru ondan sonra daha da kolaylasacak uzulme! Bir suredir yazmiyorsun umarim kendi basina kurtulmussundur.

çok haklısın...şu an söylediklerini yapıyorum.karşımdaki insan yüzyüze görüşücektik sözde 3 ay oldu nrdeyse bahane üretip durdu.hep bendim mesaj atan.şimdi ise sessizliğimi koruyorum ve gerçekten hayatımdan silmeye karar verdim.msn de engelledim.facemi kapattım.mesaj atarsa da cevap vermicem.sürekli onu bekleyen biri va diye beklediğinden bu kadar rahat.asıl şimdi kaybettiğni anlicak....gerçekten taviz tavizi doğuruyormuş..ama bundan sonra taviz yok...

Burcu ne acaba. Hava gruplari hep daha ilgisiz oluyor. Bir de balik , yay ve ikizler biraz cift kisilikli once cok ilgi gosteren sonra ilgisini ceken tiplerdir.

Son düzenleme:
bende deneyimimi paylaşayım belki faydası olur. kimse hakkında yorum yapamam ama umarım benim başıma gelenlerden ders çıkaran olur :)

öncelikle biz bayannarın sorunu şu: çoğumuz hayatımıza giren erkekleri hayatımızın merkezine oturtuyoruz. sadece hayatımızın bir parçası yapmayı beceremiyoruz. onların böyle olmasının suçlusu sanırım biziz :)

üniversitede peşimden koşan bir çocuk vardı elde edemedikçe dahada kıymetli oldum. iki hafat takılıpğ sepetlemeyi düşünüyormuş ama umursamayınca öle olmadı. tabi ben bunu bilinçli yapmadım gerçekten istemiyordum çünkü. ama o uraştıkça bende sevmeye başladım. malesef bu özelliğimde kötü vefa duygusumu nedir bilmem ama sevdim işte. ve 8 yıl çıktık biz. o kadar mükemmel bi insandı. niyetimiz hep evlilikti. nişan yapalım dediler. bende nişanlılık birbirini tanıma evresidir biz zaten tanıyoruz dedim ama tabi kazın ayaı öle diilmiş :) neyse nişanlandık. ne zaman yüzük takıldı madalyonun öteki yüzü çıktı ortaya. 8 yıl bir insan tanınamıomuş. ha tabi o insan kötüdür odur budur demiorum ama ne yazıkki kaybetme korkusuda insana rol yaptırıo. 8 ay zor durdum. ve öle bi dönemde kimse yardım edemior. bunun en doru kararını sen vereceksin geride bıraktıın yıllarımı yoksa önünde yaşanacaklarımı çöpe atacaksın karar bu

ben bunun savaşını çok verdim ama insan önce kendini tanımalı sonrasında ne yapacağını bilip ona göre devam etmeli. ben 8 yılımı çöpe atmayı seçtim. çok çok zor oldu ama inanın hiç pişman olmadım. işimi bıraktım. ordan başka yerde yaşayamam dediim memleketimi terkettim başka şehirde iş buldum annemide yanımda sürükledim. herkes bana delimisin sen dedi. ama başka türlü aşamazdım. kendimi bir şekilde oyaladım. çünkü
zor bir süreç. 8 yıl şehrin her köşesinde bir anın oluyor ve canını acıtıyor. kalsaydım kendime yapardım. sen en azından aynı şehirde diilsin. ve gerçekten kimse vazgeçilmez diil :)

sonra ne mi oldu. herşeyden önce sen sabırlı olur ve hiçbir şekilde beddua etmezsen mutlaka Allah bunun mükafatını verir. 2 yıl çok zordu. ama boş zamanlarımda kurslara gittim spor yaptım tabi bu arada bomba gibi oldum :) öle ki int te onun arkadaşları bile bana asıldı. o da çok önemli diil aslında. asıl önemli olan ben tekrar başka bir şehire gittim çok çok güzel bir iş buldum veee hayatımın erkeini buldum. o da o kadar zor bir insanmışki kimseye eyvallahı olmayan. kafasında en ufak bir şüpe olunca arkasına bile bakmadan dönüp giden. ama tabi bende öle olmadı :) ben olduum gibiyim olmadıım biri gibi görünmedim ona. 2 ay sonra evleniyoruz. Rabbim bozmasın. geride kalanda hala mesaj kaygısında olan bi insan. sana tavsiyem seni umursamayarak sürekli kendine zarar vermene neden olan bir insandan uzak durman. ve sabretmen. mükafatını mutlaka alırsın. sabır sabır sabır. kendini değersiz hissetme. her insan ayrı bir değerdir. önce sen kendine değer vereceksin ki başkalarıda versin...

sonra ne mi oldu. herşeyden önce sen sabırlı olur ve hiçbir şekilde beddua etmezsen mutlaka Allah bunun mükafatını verir. 2 yıl çok zordu. ama boş zamanlarımda kurslara gittim spor yaptım tabi bu arada bomba gibi oldum :) öle ki int te onun arkadaşları bile bana asıldı. o da çok önemli diil aslında. asıl önemli olan ben tekrar başka bir şehire gittim çok çok güzel bir iş buldum veee hayatımın erkeini buldum. o da o kadar zor bir insanmışki kimseye eyvallahı olmayan. kafasında en ufak bir şüpe olunca arkasına bile bakmadan dönüp giden. ama tabi bende öle olmadı :) ben olduum gibiyim olmadıım biri gibi görünmedim ona. 2 ay sonra evleniyoruz. Rabbim bozmasın. geride kalanda hala mesaj kaygısında olan bi insan. sana tavsiyem seni umursamayarak sürekli kendine zarar vermene neden olan bir insandan uzak durman. ve sabretmen. mükafatını mutlaka alırsın. sabır sabır sabır. kendini değersiz hissetme. her insan ayrı bir değerdir. önce sen kendine değer vereceksin ki başkalarıda versin...

supersin masallah sabrina;) masallah willdone, darisi basimiza insallahh ;)

çok güzel..."bana zarar veren bir insandan uzak durmayı seçtim""" yazdıkların bana güç verdi canım.tek yaptığım dua etmek ve sabretmek ztaen...biliyorum ve inanıyorum ki allah bana sabrımın mükafatını vericek...

Back
X