kaybetme korkusu..

böyle düşünmek istemiyorum:KK43: ama kaybetmeyi ben göze alamıyorum işte iyice soğumam lazım bir şey daha yakalasam bitirebilirim diye düşünüyorum gururuma yenik düşmem ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum bitirmeye sanırım
Kabullenmek istemiyorsun. Konuşmamış olsun yapmamış olsun ben yanlış anlamış olayım diye düşünüyorsun. Kendini iyi düşünmeye zorluyorsun. Ciddi anlamda konuş sevgilinle. Yumuşak konuşmak olmaz artık, ciddi hatası var. "Güvenimi çok zedeledin sana güvenemiyorum. Bu ilişkiye ve sana çok değer verdim. Bu kadar kolay son vermek istemiyorum ama sen beni bitirmeye zorluyorsun. Seninle nasıl evleneceğim ben? Dışarı çıktığında ya da elinde telefon bir şeyler yaptığında benim kocam yapmaz nasıl diyeceğim?" de

Kabullenmek istemiyorsun. Konuşmamış olsun yapmamış olsun ben yanlış anlamış olayım diye düşünüyorsun. Kendini iyi düşünmeye zorluyorsun. Ciddi anlamda konuş sevgilinle. Yumuşak konuşmak olmaz artık, ciddi hatası var. "Güvenimi çok zedeledin sana güvenemiyorum. Bu ilişkiye ve sana çok değer verdim. Bu kadar kolay son vermek istemiyorum ama sen beni bitirmeye zorluyorsun. Seninle nasıl evleneceğim ben? Dışarı çıktığında ya da elinde telefon bir şeyler yaptığında benim kocam yapmaz nasıl diyeceğim?" de
ilk yüz yüze gelişimzde bunu yüzyüze konuşacağım. normalde yarın sabah dönücekti ama sağlıkla ilgili bi tanıdığının durumu olmuş haftaya yüz yüze geleceğiz

O kaybetme korkusu gerçekten ilaç gibi bir şey ya :confused: Haksız olduğu noktalarda alttan almayın asla, bitebilrcrğini ima edin ve üzerine fazlaca düşmeyin. Vaktiyle peşine deli divane gezdiğim beyfendi ben onu takmayınca kıymetimi anlayıp koşturmaya başlamıştı. Tabii o kaybetme korkusunu yaşamakla kalmadı çoktaan kaybetmişti beni. Ama o süreçteki halleri de pek hoşuma gittiydi. :KK53:

Böyle taktikler işe yaramaz.
Kaybolayım derken kaybedebilirsiniz.
Bence kaybetme korkusu yaşayan sizsiniz.

onsuz da bir hayatınız olduğunu gösterin. gezin dolaşın eğlenin kendinize vakit ayırın. ara vermek bazen ters etki yapabiliyor bence.

Çocukça şeyler yapacağına daha da çok sev,daha çok ilgilen. Yaşadığın her anın onunla olmanın tadını çıkar. Belli ki çok seviyorsun daha da sarıl ilişkine. Kaybetme korkusu olan sensin canım ve küçük hesaplar yapmak yerine sevgini doyasıya yaşa

Kaybetmekten korkmaya başladığın an kaybedersin. Bu hep böyle olmuştur. Onu kaybetmekten korkan sensin. Taktikle olmaz bu işler. İlişkinizin ilk zamanları, o en güzel günler, senin onu kaybetme korkunun olmadığı anlardı değil mi? yine öyle ol, kendin gibi. Kendini unutmuşsun, sadece ona odaklanmışsın. Tüm enerjini ona aktarıyorsun. Biraz kendinle ilgilen.

çok fazla üstüne düşme arkadaşalrınla çok eğlendiğini belli et, çok değil bir ki kez sana yazılan birinden satır aralarında bahset kısmet hakkınızda hayorlısı olsun dikkat et çok yıpratma ilişkini

merhaba arkadaşlar, iki gündür konu açıyorum buraya nolur kusura bakmayın kısaca özetlemek istiyorum 4 yıllık bir uzun mesafe ilişkisine sahibim. güvenle ilgili problemlerim var ama erkek arkadaşımda güvenimi tekrar kazanmak için çok çabalıyor ve her şeye tüm kuşkularıma rağmen ilişkime bir şans daha vermek istiyorum. şuan aramızda soğukluk var ve erkek arkadaşımın beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum bende onu çok seviyorum ve sevgimi göstermekten hiç çekinmedim şimdiye kadar o yüzden beni kaybetmekten korkmadığını düşünüyorum ama vazgeçilmez olduğunu bilsin istemiyorum . çok yıprandık ve kaybetme korkusu yaşamanın sevgiyi aşkı nasıl ön plana çıkardığını biliyorum. erkek arkadaşıma beni kaybetme korkusunu yaşatmak için ne yapabilirim?
yine mi siz??? Biz boşa nefes tüketmeyelim bence ne de olsa siz bildiğinizi okuyosunuz ;)

Dört yıllık uzun mesafeli ilişki kısmını , dört yıllık uzun yol şoförüyüm olarak algıladı beynim :KK70::KK70::KK70:

Neyse arkadaşların dediği gibi yapın üstüne düşmeyin ve gerçekten soğumak istiyorsanız yaptığı hataları yapmaması gerekirdi nasıl yaptı bize bunu diye düşünün soğursunuz umarım... Yok amaç soğumak değilse sadece korku vereyim diyorsan umursamaz ol soru sorma he hı tmm tarzında takıl hayatını merak etme yani :KK39:
Nacizane fikrim :KK52:

Back
X